ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Πατριωτικό Μέτωπο: " Η χούντα αποφάσισε: Απαγόρευση της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης του Πατριωτικού Μετώπου στο Σύνταγμα. "

Με μια χουντικού τύπου απόφαση που για πρώτη φορά γίνεται και δημόσια μετά τη μεταπολίτευση, ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τους πραιτοριανούς ΜΑΤατζήδες, αποφάσισε κατ’ ουσία, να απαγορεύσει την προγραμματισμένη, νόμιμη καθ΄ όλα, λαϊκή συντακτική Εθνοσυνέλευση. 

 Με επίσημο έγγραφό του Δήμου Αθηναίων, δηλώνει στην ουσία ότι  δεν αποδέχεται τη συνταγματική νομιμότητα η...
οποία σαφώς δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες να συναθροίζονται ειρηνικά και να συναποφασίζουν. 

Παράλληλα, προχωρώντας σε εντελώς χαφιεδογκεσταπίτικες λογικές, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ. 
Με στόχο φυσικά να σταματήσουν με κάθε τρόπο, τη διαδικασία που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια περίπου, για την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας και της πλήρους ανατροπής του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. 

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και επειδή το ΠΑΜ, δεν είναι ΠΑΜΕ να φύγουμε αφ’ ενός και αφ’ ετέρου δεν σκοπεύει να παίξει το παιχνίδι των παρακρατικών και των ΜΑΤατζήδων, καλεί όλους όσοι προγραμμάτισαν να κατευθυνθούν τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα, 
ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΚΗΣ 33 ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ. 

Εκεί και επί τόπου, σε Ανοιχτή και Δημόσια Λαϊκή Συνέλευση, θα συναποφασίσουμε για τη συνέχιση του αγώνα μας, με στόχο πάντα την πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού που έχουν επιβάλλει οι φασιστονεοταξίτες και οι τοκογλύφοι, στην Πατρίδα και τον Λαό μας. 

Κουράγιο αδέλφια. 
Ο καιρός γαρ εγγύς και σύντομα θα ξεμπερδέψουμε με τη «βασιλεία των χωροφυλάκων»… 

Πατριωτικό Μέτωπο
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 11/05/2012 09:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πατριωτικό Μέτωπο: " Η χούντα αποφάσισε: Απαγόρευση της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης του Πατριωτικού Μετώπου στο Σύνταγμα. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες