ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τη φλεβική θρόμβωση.

Το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό με τίτλο: " Η φλεβική θρόμβωση και οι επιπλοκές της. Ένα μεγάλο πρόβλημα Δημόσιας υγείας." 

Την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19.00 -21.00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής...
Ακαδημίας Ιωαννίνων, ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό της πόλης από το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων με θέμα: «Η Φλεβική Θρόμβωση και οι επιπλοκές της».

Καταξιωμένοι έλληνες επιστήμονες από πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού θα αναφερθούν με τρόπο απλό και κατανοητό στο πρόβλημα της Θρόμβωσης και των επιπλοκών της.

Οι ομιλητές, μετά το τέλος των ομιλιών τους, θα είναι στη διάθεση του κοινού για να συζητήσουν και να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις και απορίες γύρω από το θέμα της Θρόμβωσης.
Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί ειδικό ενημερωτικό έντυπο (από τις εκδόσεις του Ινστιτούτου) με χρήσιμες συμβουλές για τη Φλεβική Θρόμβωση.

-->

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν με ομιλίες οι κ.κ.:
-Α. Γιαννούκας, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
-Α. Κατσαμούρης, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,
-Μ. Λαζαρίδης, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,
-Ν. Λαμπρόπουλος, Καθηγητής Χειρουργικής και Ακτινολογίας, Stony Brook Πανεπιστήμιο, Νέα Υόρκη,
-Μ. Ματσάγκας, Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,
-Σ. Τσιάρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,
-Ι. Τσολάκης, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστημίου Πατρών

Εκ μέρους του Ινστιτούτου Αγγειακών Παθήσεων
Μ. Ματσάγκας Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 Conferre Ltd : "The Art of Bringing People Together"
Conference & Event Planning
Destination Management
Public Relations
Technical Translation Expertise

4th klm. Ioannina-Dodoni Avenue
GR451 10 Ioannina, GREECE
Tel. +30 2651 0 68610
Fax. +30 2651 0 68611
E-mail: info@conferre.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 11/07/2012 08:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τη φλεβική θρόμβωση. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες