ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ο Πάνος Καμμένος ζητά την παραίτηση του Αντιπρόεδρου της Βουλής Ι. Τραγάκη και την αποπομπή του Α. Θεοδωρόπουλου.

Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
χθες εδώ από τα έδρανα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υποβάλλαμε ένσταση στο προεδρείο της Βουλής διότι διαβλέψαμε ότι πρόκειται να γίνει ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Επρόκειτο περί κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, καθώς αποφασίστηκε ότι το άρθρο 4 ψηφίστηκε με πλειοψηφία η οποία δεν...
προβλέπεται από το Σύνταγμα και από τον κανονισμό της Βουλής.

Η ένστασή μας όχι μόνο δεν έγινε δεκτή, αλλά λοιδορηθήκαμε από τον προεδρεύοντα κ. Τραγάκη. Μάλιστα ο κυβερνητικός «γκαουλάιτερ» ο οποίος διορίστηκε δίπλα από τον Πρόεδρο της Βουλής, ο διευθυντής του νομοθετικού έργου κ. Σάκης Θεοδωρόπουλος, παίρνοντας εντολή από την κυβέρνηση, παραπλάνησε τον Προεδρεύοντα λέγοντάς του να απευθυνθεί στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τον κ. Κουίκ, να του πει ότι δεν ξέρει τον κανονισμό και του επέβαλλε παράνομα να προχωρήσει σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, ώστε να περάσει το άρθρο 4 το οποίο επέβαλλε η τρόικα.

Ζήτησα τον λόγο και ο κ. Τραγάκης ως προεδρεύων γύρισε την πλάτη και απευθυνόμενος απαξιωτικά μας είπε ότι το κλάσμα πάει υπέρ του ναι. Έδωσα αμέσως κατεύθυνση προς τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πήγε στον Πρόεδρο της Βουλής και κάναμε ένσταση. Ανεβάσαμε το θέμα πρώτοι, ενώ δεν υπήρχε δημοσιότητα.

Τελικά απεδείχθη ότι εδώ παίχτηκε ένα παιχνίδι το οποίο βάλει το κύρος του Κοινοβουλίου.

Ζητάμε την παραίτηση του αντιπροέδρου, του κ. Τραγάκη και την αποπομπή του κυβερνητικού «γκαουλάιτερ» κ. Θεοδωρόπουλου ο οποίος παρότι έχει τελειώσει η θητεία του εδώ και δύο χρόνια, του ανανεώνεται η σύμβαση προκειμένου να υποβάλει προς τον εκάστοτε προεδρεύοντα λανθασμένες πληροφορίες και εξήγηση του κανονισμού, μπας και περάσουν τα μέτρα.

Αυτό δεν αφορά μόνο εμάς και την αντιπολίτευση, αφορά τους συνάδελφους και της συμπολιτεύσεως και της αντιπολιτεύσεως.

 Κυρία πρόεδρε,
για πρώτη φορά στα χρονικά της Μεταπολίτευσης 145 ερωτήσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, των 20 βουλευτών, εκκρεμούν αναπάντητες.

Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί αρνούνται να έρθουν στη Βουλή και να απαντήσουν.
Το προεδρείο της Βουλής δεν επιβάλλει ως οφείλει στους υπουργούς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι διορισμένοι, μη εκλεγμένοι, να έρχονται και να απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Το ίδιο ακριβώς πράττει ο πρωθυπουργός της χώρας, του έχω καταθέσει τέσσερις φορές επίκαιρη ερώτηση για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας.
Αρνείται να έρθει στη Βουλή να απαντήσει.

Θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Σαμαράς ότι ακόμα και αν έχει τη προστασία των «δανείων δυνάμεων» και της κ. Μέρκελ, οφείλει σεβασμό προς το Κοινοβούλιο και τα μέλη του Κοινοβουλίου και λέω πάλι και της συμπολιτεύσεως και της αντιπολιτεύσεως.

Η κορύφωση δε αυτής της πρακτικής - κατάργησης ουσιαστικά- του Κοινοβουλίου, εκτός από τις απαξιωτικές πράξεις, τις οποίες λυπάμαι που δέχεται το Προεδρείο, είναι ότι ο κ. Στουρνάρας προχθές, ο διορισμένος βοηθός του Σημίτη, που έκανε το swap με την Goldman Sachs και τον διόρισαν ως υπουργό Οικονομίας, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Βουλής είπε:
«Αλλάξτε τον Κανονισμό της Βουλής, δεν είναι καλός ο Κανονισμός».
Το είπε ο διορισμένος υπουργός, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Βουλής ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων!

Εδώ έχουμε πλέον και παράβαση του συνόλου των διαδικασιών της Βουλής.

Ζητήσαμε τη μήνυση την οποία υπέβαλε η κα Ντόρα Κρητικοπούλου και η οποία από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε στη Βουλή. Τη ζητήσαμε προφορικώς.
Αρνήθηκε το προεδρείο τη Βουλής και οι υπηρεσίες του να μας το δώσουν.

Τη ζητήσαμε, εν συνεχεία, από τη Διεύθυνση Νομοθετικού Έργου της οποίας προΐσταται ο «γκαουλάιτερ» που ανέφερα και μας ενημέρωσαν ότι δεν δικαιούμαστε τη χορήγηση του αντιγράφου της υπ’ αριθμ. 82 /847 της 8/10/12 που κατατέθηκε στη Βουλή στις 10 Οκτωβρίου, ενώ αντίθετο προς αυτό είναι και το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής.

Και γιατί τη ζητήσαμε;
Διότι εμείς θέλουμε να ενεργοποιηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και ζητάμε εξεταστική επιτροπή για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του κ. Παπακωνσταντίνου.

Αφορά μήνυση που υπέβαλε πολίτης και η Δικαιοσύνη έκρινε ότι πρέπει να τη στείλει στη Βουλή. Σας δηλώνουμε λοιπόν ότι τη μήνυση την καταθέτουμε εμείς πλέον στα πρακτικά για να διανεμηθεί στα κόμματα.

Ζητούμε από όλους τους βουλευτές, πλην του κ. Παπανδρέου, να υπογράψουν προκειμένου να συζητηθεί αυτή η μηνυτήρια αναφορά στη Βουλή και να αρθεί η ασυλία επιτέλους του κυρίου αυτού, ο οποίος περιφέρεται διδάσκοντας πως καταστρέφεται μια χώρα, τη μια μέρα στη Βοστώνη και την άλλη μέρα συνεδριάζει με τον κ. Σόρος και τον πρόεδρο της Goldman Sachs στο Βερολίνο.

Πρέπει να τελειώσει εδώ αυτή η ιδιότυπη προστασία που παρέχει η κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Αριστερά αλλά και το ΚΚΕ και φάνηκε στην Επιτροπή Θεσμού και Διαφάνειας που ούτε καν τον κάλεσαν για ακρόαση.

Κυρία Πρόεδρε,
σας δηλώνουμε ότι σεβόμενοι απόλυτα τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, ζητούμε από εσάς και «δι υμών» από τον Πρόεδρο της Βουλής να επιμεληθεί, προκειμένου να λειτουργήσει το Κοινοβούλιο.

Αυτό το παιχνίδι είναι παιχνίδι που απειλεί τη Δημοκρατία.
Είναι παιχνίδι το οποίο βάζει σε ιδιαίτερο κίνδυνο την πατρίδα μας που βρίσκεται σε δύσκολες στιγμές.
Και τέλος πάντων θα πρέπει να καταλάβουν και τα αφεντικά των κυβερνώντων ότι σε αυτήν εδώ τη χώρα γεννήθηκε η Δημοκρατία και η Δημοκρατία είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 11/01/2012 09:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ο Πάνος Καμμένος ζητά την παραίτηση του Αντιπρόεδρου της Βουλής Ι. Τραγάκη και την αποπομπή του Α. Θεοδωρόπουλου. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες