ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Ανοιχτή επιστολή του Μιχάλη Κασσή.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας επέλεξα να μην κρυφτώ πίσω από τη σιωπή. Επέλεξα να μιλήσω καθαρά και ανοιχτά με βάση τις απόψεις που πολιτεύτηκα προεκλογικά εγώ και η παράταξη που με τίμησε και με τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιό της.

 Δεν κάνω καμία υποχώρηση σε αυτά γιατί για αυτό με εξουσιοδότησαν οι πολίτες που με τίμησαν με την...
ψήφο τους.

Επειδή πολλά λέγονται , ακούγονται και γράφονται για τη στάση μου και το τι εξυπηρετεί , επιλέγω να απευθυνθώ στους πολίτες του Νομού Ιωαννίνων ανοιχτά και να δηλώσω πως δεν σκοπεύω να αποστώ των όσων είπα προεκλογικά.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δήλωσα καθαρά ότι δεν θα υπερψηφίσω μέτρα και πολιτικές που επιβαρύνουν και άλλο την ύφεση και τη φτώχεια και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την κοινωνική συνοχή.

Δεν εκλέχτηκα Βουλευτής για να εκτελώ εντολές χωρίς να εκφράζω άποψη και χωρίς να συμμερίζομαι την κοινωνία, της οποίας είμαι τμήμα.
-->
Σε μία κρίσιμη στιγμή για τη χώρα πίστευα πως οι πολιτικές ηγεσίες θα μπορούσαν να δώσουν έναν άλλο βηματισμό που θα χτυπά πραγματικά τις παθογένειες του μοντέλου ανάπτυξης της χώρας την τελευταία 30-ετία και δεν θα συνεχίσει να πλήττει τα «συνήθη υποζύγια».
Διαψεύστηκα και δεν μπορώ να συναινέσω.

Πιστεύω πως η χώρα μπορεί να προχωρήσει σε άλλο δρόμο χωρίς οριζόντιες και ισοπεδωτικές πολιτικές.
Σε έναν δρόμο ο οποίος ασφαλώς και θα πλήξει κάποιους αλλά θα είναι αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια «απόλαυσαν» απλόχερα απολαβές πρόωρες, καταχρηστικές, χαριστικές και συντεχνιακές.

 Δεν είμαι οπαδός όσων μιλούν για δρόμο έξω από την Ευρώπη και για λύσεις που θα μας επιστρέψουν στη 10-ετία του ΄50.
Δεν είμαι οπαδός του λαϊκισμού και του «χαϊδέματος αυτιών» .

Αρνούμαι , όμως, και να συναινέσω σε όσους τα έκαναν όλα αυτά και τώρα στρίβουν σε εντελώς άλλη κατεύθυνση την οποία πριν θεωρούσαν καταστροφική και έλεγαν πως υπάρχουν συμφωνημένες εναλλακτικές λύσεις.

Παραμένω πιστός σε όσα προεκλογικά προάσπισα με την καρδιά μου στο χώρο τον οποίο υπηρέτησα από την ίδρυσή του.

Εγώ δεν αλλάζω.
Δεν υψώνω ευκαιριακές σημαίες προσωπικής βολής .
Επιδιώκω μία προοδευτική και κοινωνικά δίκαιη απάντηση στην κρίση μέσα από διαδικασίες ουσιαστικής δουλειάς , κοινωνικής συμμετοχής και τοποθέτησης με βάση την αλήθεια και το συμφέρον της Χώρας και των πολιτών.

 Θα συνεχίσω να υπηρετώ την ιδιαίτερη πατρίδα μου και τους πολίτες της με συνέπεια και συμφωνία λόγων και έργων.

 Με εκτίμηση
Μιχάλης Κασσής
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 11/06/2012 02:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Ανοιχτή επιστολή του Μιχάλη Κασσή. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες