ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Σημείο αναφοράς" για εξωγήινους, για τους ΕΛ ή στρατιωτικό μυστικό σχέδιο σε βουνό των Ιωαννίνων;

-Στρατιωτική περιοχή σε σχήμα εμβρύου μέσα στη μήτρα σε βουνό των Ιωαννίνων. 
-Φαίνεται πεντακάθαρα ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος. 
-Στρατιωτικά ραντάρ σε "κυκλικό σχήμα μυαλού" στο κεφάλι του εμβρύου! 
-Μηχανήματα μετάδοσης και λήψης δεδομένων στη θέση της καρδιάς! 

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. 
Μελέτησα πολύ το θέμα πριν να το δημοσιεύσω... Σίγουρα θα υπάρξουν αυτοί που θα αρχίσουν (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) ...
φαντασιοπληξίες, συνομωσιολογίες, χαζομάρες... και τα τοιαύτα.
Πρίν να σχολιάσετε όμως και να πείτε οτιδήποτε σας συμβουλεύω να μελετήσετε τις φωτογραφίες.

Είναι από το Google Earth απ΄ όσο παλιά μπορεί κανείς να δει έως σήμερα! 
Στην κορυφή λοιπόν αυτού του βουνού,  πολύ κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων, υπάρχει στρατιωτική περιοχή που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα προς τοποθέτηση ραντάρ, αγνώστου εργασίας, αλλά και μηχανημάτων με δικές τους γεννήτριες. 
Σίγουρα υπάρχει υπόγειος χώρος, εφόσον υπάρχει καταπακτή, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι υπάρχει εκεί κάτω.

Έως εδώ ας πούμε όλα καλά...

Τι έχετε να πείτε όμως αν σας πω όμως πως η χαλικόστρωση που έχει διαμορφώσει το χώρο,  από ψηλά   δείχνει ένα έμβρυο μέσα στον πλακούντα, με εμφανή τον ομφάλιο λώρο;

-Τυχαία ο δρόμος συνδέεται στην κοιλιά του;
-Τυχαία τα ραντάρ σε κυκλική μορφή μυελού είναι τοποθετημένα στο κέντρο του "υδροκέφαλου" εμβρύου;
-Τυχαία στη θέση της καρδιάς είναι τοποθετημένα τα μηχανήματα αποστολής και λήψης δεδομένων; 

Πολύ τυχαίο  το όλο θέμα ...  

"Σημείο αναφοράς"  για εξωγήινους,  για τους ΕΛ  ή στρατιωτικό μυστικό σχέδιο; 
Τα συμπεράσματα δικά σας... Τρύφωνας Τιπούρτης.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 11/28/2012 10:31:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

35 σχόλια for "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Σημείο αναφοράς" για εξωγήινους, για τους ΕΛ ή στρατιωτικό μυστικό σχέδιο σε βουνό των Ιωαννίνων; "

 1. Εχμ.... Λέω εγω τώρα....αυτό ειναι ο ραντάρ του αεροδρομίου των ιωαννινων στο όρος μιτσικελι. Ετσι αλά για να μην τρελενομαστε.

 2. Για να μήν τρελαινόμαστε, πηγαινε τώρα στο Google Maps, βρες το σημέιο (λίγο πάνω από τη λίμνη των Ιωαννίνων) και θα δεις τα σύννεφα που έχουν ζωγραφίσει με το Photoshop για να μη φαίνεται το μωρό. (Για κάποιον που ξέρει, φαίνεται αμέσως οτι έχει πέσει Photoshop).

 3. Ανώνυμος

  φίλε έχεις απόλυτο δίκιο!!!

 4. Στο earth αν πας μεταχρονολόγηση και πας σε καλοκαιρινούς μήνες που δεν έχει σύννεφα μπορείς να το δεις πεντακάθαρα..........

 5. Κακλα ρε παιδιά εσείς κουβεντιάζετε αν είναι ραντάρ ή όχι;
  Αφού το γράφει ο άνθρωπος......
  ραντάρ είναι.

  Εδώ συζητάμε αν είναι είναι τυχαίο το σχήμα όλο, και που είναι τοποθετημένα τα ραντάρ.......

 6. Ανώνυμος

  Ρε δεν πατε να τον παιξετε και καθεστε και γραφετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ακου εμβρυο....εμενα μου μοιαζει με την κουραδα που εκανα πριν στην τουαλετα, αραγε σημαινει κατι???!!!

 7. ο Μιχάλης του ZITSAgate

  Στην τελευταία ενημέρωση του Google Earth η κορυφή πάνω από τους Λιγγιάδες είναι καλλυμένη με μαύρα σύννεφα.

  Πρέπει να επισημάνετε ότι για να το δει κανείς πρέπει να κάνει πίσω στο εικονίδιο "ιστορικό" του Google Earth .

  Στρατιωτικό έργο προ περίπου 10 - 12ετίας απο εργολάβο κ. Γκατζιάνη Χρ.

  Επακριβής εντοπισμός έμπειρου εξασκημένου ματιού. Συγχαρητήρια.

 8. Ανώνυμε 29/11/12 4:21 μ.μ.

  Κανονικά θα έπρεπε να σου σβήσω το σχόλιο, αλλά δεν θα το κάνω για να μπορούν να δουν και υπόλοιποι ότι δεν λείπουν οι στόκοι που αντί για γλώσσα έχουν χαλέ.

  Μην μπαίνεις να διαβάζεις ότι εσύ χαρακτηρίζεις μ@@@@@@ιες...

 9. χα χα χα χα
  έχω ξεραθεί στα γέλια με την απάντηση του συντάκτη του ΗΠΕΙΡΟΣ

  Ομολογουμένως είναι "γάτα"....
  πως είπες;
  "στόκος";
  χα χα χα χα χα

 10. ΓΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑ;


  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 11. Βαγγέλης

  Γιατί παραδίπλα που υπάρχει ντε και καλά ελικοδρόμιο.... Ποιός πιστεύει πως είναι ελικοδρόμιο; Για οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι χώρος προσγείωσης αλλά σίγουρα όχι για ελικόπτερα

 12. Ανώνυμος

  Κοιτάξτε και στον Υμηττό τι υπάρχει που μοιάζει με κεφάλι μωρού με βιονικό ματι:

  http://www.flashearth.com/?lat=37.88906&lon=23.804882&z=16.9&r=0&src=msa

  και εδώ:

  http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_8769.html

 13. Ανώνυμος

  Φίλε έχεις δίκιο το βρήκα και εγώ

 14. Ανώνυμος

  Έχω πάθει πλάκα μάγκες......

 15. Ανώνυμος

  Ξέρει κανείς αν μπορείς να πας ελεύθερα εκεί ή υπάρχει κάποια απαγόρευση;

  Ή οτιδήποτε άλλο εκεί για την περιοχή που μπορεί να βοηθήσει...

  Ευχαριστώ

 16. Για τον παραπάνω ανώνυμο:

  Εγώ εκεί έχω πάει πάμπολες φορές για κυνήγι. Δεν γνωρίζω αν απαγορεύεται αλλά δεν έχει πινακίδες.

  Σύρμα έχει γύρω-γύρω, το οποίο είναι πεσμένο....

 17. Ανώνυμος

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “WATER GATE” ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. (ποια κυβέρνηση δηλαδή που μόνο αυτή δεν κυβερνάει την Ελλάδα)
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
  Αν θέλουμε να το ονομάσουμε με μία πρόταση και με βάση την χρησιμότητα της λειτουργείας τους, είναι οι αντικαταστάτες των αεροψεκασμών. Επίγεια μηχανήματα που σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες σε μορφή αερίων.
  ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ
  Δεν είναι ελληνικά ούτε εξωγήινα. Είναι πείραμα που διεξάγεται με άκρα μυστικότητα από το Γερμανικό κράτος χρηματοδοτούμενο από το Γερμανικό κράτος (από που προέρχονται τα κονδύλια είναι μυστήριο διότι μιλάμε για δισ) και οι Έλληνες είναι τα “πειραματόζωα”. Οι περιοχές αυτές δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από τον Ελληνικό στρατό και το υπουργείο εθνικής άμυνας. (εδώ δεν έχουν πόρους για καύσιμα και ανταλλακτικά οχημάτων του στρατού. Θα χρηματοδοτούσαν μυστικές εργασίες άγνωστων και προηγμένων ερευνητικών προγραμμάτων;) Τα χερίζονται Γερμανοί και Έλληνες αλλά τελούν υπό τον έλεγχο και τις οδηγίες Γερμανών.
  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
  Μπορούν να σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες από νευροτοξικά αέρια έως απλές ιώσεις με δύο τρόπους. Και οι δύο τρόποι όμως είναι με δημιουργία ΝΕΦΟΥΣ. Ή μικρό ΝΕΦΟΣ που θα διαλυθεί γρήγορα σκορπώντας την ουσία στον αέρα ή μεγάλο ΝΕΦΟΣ που θα ομοιάζει με πραγματικό με μία ιδιαιτερότητα.
  ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ από τον άνεμο σιγά σιγά και διαλύεται, αφήνει μία “ομίχλη” που θολώνει την ατμόσφαιρα. Μέσα εκέι μεταφέρονται τα σωματίδια της χημικής ουσίας που έχουν επιλέξει να ψεκάσουν.
  Ανάλογα με τη χημική ουσία που ψεκάζουν έχουμε ή έξαρση διαφόρων ιώσεων, περισσότερο αναπνευστικών με ρινική καταρροή ή γαστρεντερικών, ή αν πρόκειται για νευροτοξικά χημικά, έχουμε εγκεφαλικές ενοχλήσεις, δηλαδή πονοκεφάλους, ειδικά στις μικρές ηλικίες (παιδιά- εφήβους) που τις περισσότερες φορές (όταν είναι ισχυρές οι δόσεις) δεν υποχωρούν με αναλγητικά.
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ
  Αυτή τη στιγμή σε όλες τις ορεινές τοποθεσίες που βρίκονται πλησίον μεγαλουπόλεων, αλλά και πλησίον όλων των προτευουσών των νομών της Ελλάδος, όπως και στα νησιά. Δεν μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί ότι σχεδόν όλο το καλοκαίρι υπάρχουν πάντα κάποια σύννεφα πάνω από αυτά τα βουνά και γενικώς μια θολή ατμόσφαιρα.
  Δεν είναι εγκατεστημένα στις υψηλότερες και μπροστινές κορυφές, αλλά στις πιο πίσω και χαμηλώτερες, ώστε τα ΝΕΦΗ να φαίνονται ότι έρχονται πίσω από το βουνό. Σε πολλές εγκαταστάσεις η πρόσβαση γίνεται μόνο από αέρος αλλά όλες οι εγκαταστάσεις αναγνωρίζονται και διακρίνονται μόνο από αέρος. (μπορεί να γίνει με τη βοήθεια και τη συνεργασία της αερολέσχης κάθε περιοχής)
  ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ
  Ξεκίνησαν την κατασκευή των εγκαταστάσεων περί το 2000. Το 2007 ξεκίνησαν τις πρώτες δοκιμαστικές ρίψεις χημικών και για να αποκτήσουν νομιμοποίηση διέταξαν την ελληνική κυβέρνηση να τους νομιμοποιήσει. Το υπουργείο περιβάλλοντος υπάκουσε και δια επισήμου εγγράφου τους κάλεσε για να διεξάγουν τα πειράματα τους στο ελληνικό έδαφος.
  Υποτίθεται ότι είναι μυστικά πειράματα “συλλογής νερού” και υπεύθυνη είναι η επιστημονική κοινότητα του πολυτεχνείου της Στουτγκάρδης. (θέλω να δω πως θα δικαιολογήσουν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τόσων δισεκατομμυρίων που έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα)
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΜΒΡΥΩΝ ΚΑΙ ΜΩΡΩΝ
  1ον: Διακρίνονται εύκολα από αέρος οι εγκαταστάσεις και δίνεται η δυνατότητα της εύκολης προσέγγισης ιπτάμενων μέσων, μέσω των οποίων γίνεται η τροφοδοσία και η υποστήριξη.
  2ον: Αν τα δει κάποιος όπως τα είδατε εσείς θα αρχίσει να ψάχνει και να αναζητά εξωγήινους και UFO όπως άλλωστε κάνατε και εσείς. (σιγά μη πήγαινε το μυαλό σας ότι είναι εγκαταστάσεις ψεκασμών και χημικού πολέμου)
  Ξέχασα να σας πω ότι η κωδική ονομασία της “επιχείρησης” είναι “Ομιχλοπαγίδα”
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

  Ιωάννης Λαμπρόπουλος
  Συγγραφέας- Μελετητής- Αναλυτής
  giannis-lampropoulos@yahoo.com

 18. Ανώνυμος

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “WATER GATE” ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. (ποια κυβέρνηση δηλαδή που μόνο αυτή δεν κυβερνάει την Ελλάδα)
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
  Αν θέλουμε να το ονομάσουμε με μία πρόταση και με βάση την χρησιμότητα της λειτουργείας τους, είναι οι αντικαταστάτες των αεροψεκασμών. Επίγεια μηχανήματα που σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες σε μορφή αερίων.
  ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ
  Δεν είναι ελληνικά ούτε εξωγήινα. Είναι πείραμα που διεξάγεται με άκρα μυστικότητα από το Γερμανικό κράτος χρηματοδοτούμενο από το Γερμανικό κράτος (από που προέρχονται τα κονδύλια είναι μυστήριο διότι μιλάμε για δισ) και οι Έλληνες είναι τα “πειραματόζωα”. Οι περιοχές αυτές δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από τον Ελληνικό στρατό και το υπουργείο εθνικής άμυνας. (εδώ δεν έχουν πόρους για καύσιμα και ανταλλακτικά οχημάτων του στρατού. Θα χρηματοδοτούσαν μυστικές εργασίες άγνωστων και προηγμένων ερευνητικών προγραμμάτων;) Τα χερίζονται Γερμανοί και Έλληνες αλλά τελούν υπό τον έλεγχο και τις οδηγίες Γερμανών.
  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
  Μπορούν να σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες από νευροτοξικά αέρια έως απλές ιώσεις με δύο τρόπους. Και οι δύο τρόποι όμως είναι με δημιουργία ΝΕΦΟΥΣ. Ή μικρό ΝΕΦΟΣ που θα διαλυθεί γρήγορα σκορπώντας την ουσία στον αέρα ή μεγάλο ΝΕΦΟΣ που θα ομοιάζει με πραγματικό με μία ιδιαιτερότητα.
  ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ από τον άνεμο σιγά σιγά και διαλύεται, αφήνει μία “ομίχλη” που θολώνει την ατμόσφαιρα. Μέσα εκέι μεταφέρονται τα σωματίδια της χημικής ουσίας που έχουν επιλέξει να ψεκάσουν.
  Ανάλογα με τη χημική ουσία που ψεκάζουν έχουμε ή έξαρση διαφόρων ιώσεων, περισσότερο αναπνευστικών με ρινική καταρροή ή γαστρεντερικών, ή αν πρόκειται για νευροτοξικά χημικά, έχουμε εγκεφαλικές ενοχλήσεις, δηλαδή πονοκεφάλους, ειδικά στις μικρές ηλικίες (παιδιά- εφήβους) που τις περισσότερες φορές (όταν είναι ισχυρές οι δόσεις) δεν υποχωρούν με αναλγητικά.
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ
  Αυτή τη στιγμή σε όλες τις ορεινές τοποθεσίες που βρίκονται πλησίον μεγαλουπόλεων, αλλά και πλησίον όλων των προτευουσών των νομών της Ελλάδος, όπως και στα νησιά. Δεν μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί ότι σχεδόν όλο το καλοκαίρι υπάρχουν πάντα κάποια σύννεφα πάνω από αυτά τα βουνά και γενικώς μια θολή ατμόσφαιρα.
  Δεν είναι εγκατεστημένα στις υψηλότερες και μπροστινές κορυφές, αλλά στις πιο πίσω και χαμηλώτερες, ώστε τα ΝΕΦΗ να φαίνονται ότι έρχονται πίσω από το βουνό. Σε πολλές εγκαταστάσεις η πρόσβαση γίνεται μόνο από αέρος αλλά όλες οι εγκαταστάσεις αναγνωρίζονται και διακρίνονται μόνο από αέρος. (μπορεί να γίνει με τη βοήθεια και τη συνεργασία της αερολέσχης κάθε περιοχής)
  ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ
  Ξεκίνησαν την κατασκευή των εγκαταστάσεων περί το 2000. Το 2007 ξεκίνησαν τις πρώτες δοκιμαστικές ρίψεις χημικών και για να αποκτήσουν νομιμοποίηση διέταξαν την ελληνική κυβέρνηση να τους νομιμοποιήσει. Το υπουργείο περιβάλλοντος υπάκουσε και δια επισήμου εγγράφου τους κάλεσε για να διεξάγουν τα πειράματα τους στο ελληνικό έδαφος.
  Υποτίθεται ότι είναι μυστικά πειράματα “συλλογής νερού” και υπεύθυνη είναι η επιστημονική κοινότητα του πολυτεχνείου της Στουτγκάρδης. (θέλω να δω πως θα δικαιολογήσουν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τόσων δισεκατομμυρίων που έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα)
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΜΒΡΥΩΝ ΚΑΙ ΜΩΡΩΝ
  1ον: Διακρίνονται εύκολα από αέρος οι εγκαταστάσεις και δίνεται η δυνατότητα της εύκολης προσέγγισης ιπτάμενων μέσων, μέσω των οποίων γίνεται η τροφοδοσία και η υποστήριξη.
  2ον: Αν τα δει κάποιος όπως τα είδατε εσείς θα αρχίσει να ψάχνει και να αναζητά εξωγήινους και UFO όπως άλλωστε κάνατε και εσείς. (σιγά μη πήγαινε το μυαλό σας ότι είναι εγκαταστάσεις ψεκασμών και χημικού πολέμου)
  Ξέχασα να σας πω ότι η κωδική ονομασία της “επιχείρησης” είναι “Ομιχλοπαγίδα”
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

  Ιωάννης Λαμπρόπουλος
  Συγγραφέας- Μελετητής- Αναλυτής
  giannis-lampropoulos@yahoo.com

 19. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι αυτές οι εγκαταστάσεις είναι ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, Όπως λέει το άρθρο που παραθέσατε, υπάρχουν?
  ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ (ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛ ή ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ στην αρχηή) Περιμενω υπομονετικά τις αποδείξεις...

 20. Ανώνυμος

  Ψαχνοντας να βρω την τοποθεσια που λετε,ανακαψα αυτο:

  http://youtu.be/55L-fcqk1gQ

 21. Ανώνυμος

  Ψαχνοντας να βρω την τοποθεσια που λετε,ανακαψα αυτο:

  http://youtu.be/55L-fcqk1gQ

 22. Ανώνυμος

  ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

  https://www.facebook.com/notes/%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CF%89-what-the-bleep-do-we-know-/%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%84%CE%BF-/280181355376013

  ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!!

 23. Ανώνυμος

  Βρε καλοι μου ανθρωποι ειλικρινα ΠΟΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ εχετε ΚΑΨΕΙ???

  Σαφως και αυτο ειναι ενα ραδιοβοηθημα αεροναυτιλιας VOR με ονομασια κατα ICAO YNN
  (Ψαξτε λιγο αυτα που λεω δειτε και χαρτες ,ψαξτε για τα αεροπλανα και σε τι χρησιμευει )

  Συντακτη θα σε παρακαλουσα να σβησεις το αρθρο γιατι ειναι μια σκετη ΒΛΑΚΕΙΑ

 24. Ανώνυμος

  φαντασια μου πλανευτρα ,

  οκ , οτι πεις ρε φιλε, μας ψεκαζουν ... δε βαριεσαι ...

  ερωτημα , ΓΙΑ ΠΟΙΟ λογο δεν μας ΛΕΣ ακριβως που ειναι αυτο για να παμε να το δουμε ? ενας φιλος ειπε οτι ειναι το ρατναρ του αεροδρομιου , ΕΙΝΑΙ ? ποια η αποψη του συγραφεα ?

  ενταξει ρε φιλε , εαν μας δουλευεις οκ ... αλλα εαν τα πιστευεις να το προσεξεις ... ειναι προβλημα του εμπροσθιου τμηματος του εγκεφαλου και πρεπει να το δεις ...

  αντε κια καλα κρασα

  nikos

 25. Ανώνυμος

  ρε συ φιλε , αυτο δεν ειναι αεροφωτογραφια , αλλα εικονα απο το maps της microsoft γιατι το google εχει ΝΕΦΗ , μαλλον το επιασε εν ωρα ΕΡΓΑΣΙΑΣ χαχαχαχα

 26. Ανώνυμος

  Λοιπον αναγωνστες συντακτη και λοιποι.
  Ακουστε λιγο


  Το συγκεκριμενο που επεθεσα δεν ειναι ακριβως το ραδιοβοηθημα VOR YNN
  διοτι αυτο βρισκεται στην περιοχη του αεροδρομιου διοτι ειναι τερματικο
  Αυτο που βλεπετε στις φωτος ειναι ρανταρ της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ αεροποριας
  Δεν εχει καμια σχεση με ψεκασμους και διαφορες βλακειες.Μπορειτε να το βρειτε πληροφοριες και μονοι μας και ακουτε την χιλιοπαιγμενη προπαγανδιστικη κασσετα.Ειπαμε η συνομωσια εχει ξεπερασει πλεον καθε ανθρωπινη λογικη και φαντασια στην συγκεκριμενη περιπτωση.

  Ψαξτε για VOR,TACAN,NDB
  ρανταρ πεδιου βολης ,ρανταρ καιρου κτλ γτ εκει ειναι η αληθεια

 27. Ανώνυμος

  ΑΧΑ ΧΟΥ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

 28. Το e-mail του κυρίου Λαμπρόπουλου είναι το εξής:
  Ιωάννης Λαμπρόπουλος
  Συγγραφέας- Μελετητής- Αναλυτής
  giannis_lampropoulos@yahoo.com

 29. Ανώνυμος

  ego emena eki apo mikros oli thn gyro perioxi thn exun kani zoni prostasias perivallontos apagoreyetai opos palia h kthnotrofia xoris eidiki adia kai zoa me simansi tsipaki enas voskos me zoa eleytheras mh tsiparismena sylambanete diladi ola elenxomena gia to kalo tu perivalontos kaikala ...opos kai oi anthropoi se ligo mas psekazun kai oxi mono ...filoi an deite statiistika ta vroxikakai to asthma sta nea paidia tha dite mia genia xalia emis oi palaioteroi me gala dikilo apo ta zoa ayton ton vounon den arostisame eilikrina an kai pernagame ioys xeiroterous melitaious phimatiosi k.lp simera me tus isiosu ioys me kalytera farmaka kai aneseis ...tremun oloi mpas kai arostisun..pia ygeia mallon sklavia na lete gia na xrhmatodotuntai ta ereynetika kentra farmakon oi alloi megaloi ekviastes ths anthropotitos me taizeis na yparxo exei kalos den me taizeis esy tha xaseis kai oloi aytoi fysika sta xeria anthropon poy repoyn sthn synomosia kata toy anthropinu eidoys den pisteyoyn to ayxaneste kai plithyneste kai gemisate to sympan alla afu exu thn texnologia ase na thn apolaysoumena mas fane me thn mia an eixan ton tropo tha to ekanan ( prepi na molynun me phrynika ton xoro ki ayto den tus voleyei) edo an thelete na mathete thn alitheia erxontai me mayra aytokinita kalokairiatika kai elikoptera tis nyxtes perierga fota fainontai apo thn pediada poy anavosvinun thn exo sthsi me kamera na piaso merikana ta anevaso sto you tube...me thn proti eykairia

 30. Ανώνυμος

  Να σας πω ρε παιδιά.... δηλαδή τώρα εσείς ψηφίζετε?? Άμεση αφαίρεση εξάσκησης εκλογικού δικαιώματος απο όλους τους καμένους/καθυστερημένους.

 31. Για Ανώνυμο
  23/1/15, 12:19 μ.μ.
  Δώσε μας μία εξήγηση για τα παραπάνω, για να δούμε αν είσαι και εσύ καμένος/καθυστερημένος.

  Αλήθεια, αν δεν είσαι, εσύ τι ψήφιζες έως τώρα;

 32. Ελληνες πολιτες που σχολιαζετε γεια σας...βρεθηκα στο σημειο για το οποιο γινετε λογος...φενεται εγκατηλειμενο...και ο φραχτης κομμενος οποιος θελει μπορει να μπει ειναι αφυλακτο...σημερα στις 13 ιουλιου 2016 και ωρα 10.30 πμ γεια σας

 33. Ελληνες πολιτες που σχολιαζετε γεια σας...βρεθηκα στο σημειο για το οποιο γινετε λογος...φενεται εγκατηλειμενο...και ο φραχτης κομμενος οποιος θελει μπορει να μπει ειναι αφυλακτο...σημερα στις 13 ιουλιου 2016 και ωρα 10.30 πμ γεια σας

 34. Filimon32
  Εντός του κτηρίου, μπορείς να μπεις;

 35. Ανώνυμος

  ειναι ακριβως ιδια εγκατασταση με του υμητου και δεν ειναι τυχαια απομονωμενες
  ραδιοβοηθημα αδερφια δεν υπαρχει πλεον με τους δορυφορους γινονται ολα

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες