ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Γ. Ντάβρης και Μ. Παπασπύρου: “Αυτό που εσείς κ. Παναγιωτόπουλε βαπτίσατε "Νέα Δομή", μάλλον είναι αποδόμηση...”

Κύριε υπουργέ της Εθνικής Άμυνας σε χθεσινή σας συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», δηλώσατε μεταξύ άλλων:

“Οι περικοπές που έγιναν, δεν έγιναν «στον αέρα». Γνώμονας ήταν οι ανάγκες της νέας δομής των Ενόπλων Δυνάμεων. Με βάση τη νέα δομή προβλέπεται το κλείσιμο 55 στρατοπέδων σε όλη την Ελλάδα, η κατάργηση 19 κέντρων...
νεοσυλλέκτων, η συγχώνευση και η σύμπτυξη μονάδων και πολλές άλλες αλλαγές. Όλα αυτά εστιάζονται σε έναν υπέρτατο στόχο: Στους δύσκολους χρόνους των δημοσιονομικών και οικονομικών προβλημάτων, να είναι πολύ ψηλά η αποτρεπτική δύναμη της χώρας και να εξασφαλίζεται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και η μεγάλη επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. 

Αξίζει δημόσιος έπαινος σε όλους όσους υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Γιατί με υψηλό φρόνιμα και ηθικό έχουν αποσυνδέσει τα όποια παράπονα και τις όποιες διαμαρτυρίες για την δύσκολη καθημερινότητα που περνούν, από την επιτέλεση του καθήκοντος. Και φέρνουν σε πέρας την αποστολή τους κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.” 

Κύριε Παναγιωτόπουλε, μάλλον δεν μας τα λέτε καλά...
Ξεχάσατε να αναφέρετε αυτό που εδώ και καιρό φωνάζουμε ότι, από το μεσοπρόθεσμο του 2011 προβλέπονται απίστευτες περικοπές της τάξης του 60% στις λειτουργικές δαπάνες των Ενόπλων Δυνάμεων ως το 2015. 

Επιπλέον τονίζουμε ότι το ύψος των περικοπών των μισθών θα είναι δυστυχώς κατά πολύ μεγαλύτερο , από αυτό που διάφοροι κύκλοι διαδίδουν μιας και θα ξεπερνούν το 25%.
Σας θυμίζουμε τι είχατε δηλώσει στις 21 Σεπ.2012 στον κ. Χατζηνικολάου επιβεβαιώνοντας τις αποκαλύψεις μας:
"Το τελευταίο πακέτο των περικοπών, διότι ο προϋπολογισμός του Υπουργείου, σε σύγκριση με τα νούμερα του ’09, έχει περικοπεί σε τεράστια ποσά. Τα οποία υπερβαίνουν τα 2 δις ευρώ. 
Το τελευταίο πακέτο περικοπών ανέρχεται σε 517 εκατομμύρια ευρώ... Είναι όλα περικοπές ..." 

Κύριε υπουργέ γιατί δεν μας λέτε αυτό που γνωρίζουν οι πάντες ότι, οι περικοπές στις Ε.Δ ήταν απαίτηση και επιβολή της τρόικας... Γνώμονας των περικοπών δεν ήταν οι ανάγκες της Νέας δομής όπως αναφέρατε, αλλά “μάλλον προφανέστατα” οι επιταγές και προσταγές της τρόικας. Σε ποια νέα δομή αναφέρεστε κ.Υπουργέ ;

Πείτε μας κ. Παναγιωτόπουλε ποια δομή Ενόπλων Δυνάμεων, μπορεί να λειτουργήσει με 60% περικοπές, έχοντας ταυτόχρονα ως αδιαπραγμάτευτη απαίτηση την κάλυψη των ίδιων στόχων-απαιτήσεων..;

Που θα στηριχθεί αυτή η Νέα όπως λέτε δομή, σε ποιον προϋπολογισμό και σε ποιο ανθρώπινο δυναμικό;

Παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενά σας με τις απάνθρωπες περικοπές στους μισθούς, καταφέρατε να καταρρακώσετε την αξιοπρέπεια και κατά συνέπεια το ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που τους οδηγείτε σε εξαθλίωση... 

Αυτό που εσείς κ. Παναγιωτόπουλε βαπτίσατε "Νέα Δομή", μάλλον είναι αποδόμηση... 

-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ.

-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 11/20/2012 04:01:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

1 σχόλια for "Γ. Ντάβρης και Μ. Παπασπύρου: “Αυτό που εσείς κ. Παναγιωτόπουλε βαπτίσατε "Νέα Δομή", μάλλον είναι αποδόμηση...”"

  1. neo blog
    http://best10ptc4you.blogspot.gr/

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες