ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Ελληνικοί πύραυλοι Patriot στη Τουρκία; Μια απίθανη...πιθανότητα!

Κυριολεκτικά ..."άδειασαν τα κανάλια"! Με το που έγινε αντιληπτό ότι στο ART TV δίνει συνέντευξη στον καταπληκτικό Δημήτρη Κωνσταντάρα, ο Χρήστος Μακρυγιάννης, τα τηλεκοντρόλ "πήραν φωτιά"! Και όχι άδικα.

Ο Χρήστος Μακρυγιάννης, Ανωτ. Αξιωματικός του Ε.Σ. εα, γνωστός τόσο από την Υπηρεσιακή του αρτιότητα και κατάρτιση και τη δραστηριοποίησή του κατά τη νύκτα των Ιμίων που ως επικεφαλής...
μονάδος Α/Α πυραύλων ΧΩΚ, είχε δώσει -πρώτος αυτός- την εντολή υψίστης ετοιμότητος για κατάρριψη των Τουρκικών αεροσκαφών που θα τολμούσαν να κινηθούν κατά των Ελληνικών θέσεων και μονάδων, περιμένοντας μόνο το σήμα (που δεν δόθηκε ποτέ...), όσο και από τις Εθνικά αμετακίνητες θέσεις του, τον πατριωτισμό και το ήθος του, έδινε- μέσω skype- στο ART TV και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Τα πάντα ρει", άλλη μια εντυπωσιακή για την ειλικρίνεια, ενημερότητα και σαφήνεια συνέντευξη.

-->

Στον περιορισμένο χρόνο μιας τηλεοπτικής εκπομπής, κατόρθωσε να αναλύσει κατά τον καλύτερο και σαφέστερο τρόπο τα τρέχοντα προβλήματα αμύνης της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, με επίκεντρο τον σημερινό αεροπορικό αποκλεισμό της Συρίας από τις ΗΠΑ και Τουρκία, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες -που λίγοι γνωρίζουν- σχετικά με τους Α/Α πυραύλους Patriot που έχει η Ελλάδα και χρειάζεται άμεσα η Τουρκία που δεν έχει, καθώς και πολλά άλλα! Πρόβλεψε δε και τη πιθανότητα να ασκηθούν πιέσεις μέσω ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, για αποστολή στη Τουρκία συστοιχιών Ελληνικών Α/Α πυραύλων Patriot! ( Με ό,τι αυτό συνεπάγεται...)Θα πρέπει με την ευκαιρία, να συγχαρούμε τον αγαπητό Δ. Κωνσταντάρα για την ομολογουμένως καταπληκτική εκπομπή " ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ' που κάθε μεσημέρι (2.30~3,30) καθηλώνει τους τηλεθεατές του ART TV με τα εξαιρετικά θέματα που πραγματεύεται.

efenpress.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 11/08/2012 10:28:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ελληνικοί πύραυλοι Patriot στη Τουρκία; Μια απίθανη...πιθανότητα!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες