ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Ιανουαρίου 2013
Αναρτήθηκε από Unknown

Ποιός θα δικαιωθεί τελικά;

-"Κύριε Προβόπουλε, υπάρχει ακόμη αρκετή δυσπιστία απέναντι στη χώρα σας. Για ποιο λόγο πρέπει οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι να δώσουν κι άλλα χρήματα στην Ελλάδα;"

-"Ως έλληνας πολίτης νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ευρωπαίους φορολογούμενους – 230 δισ. ευρώ είναι ένα τεράστιο ποσό. Στο παρελθόν εφαρμόσαμε μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, αλλά δεν εφαρμόσαμε επαρκώς διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Καθώς γινόταν προφανές ότι το πρόγραμμα βάδιζε εκτός στόχου, άρχισε να μειώνεται και η...
εμπιστοσύνη προς τη χώρα μας. Επομένως, κατανοώ τις ανησυχίες των ευρωπαίων φορολογουμένων. Μπορώ όμως να τους πω ότι αυτή τη φορά η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Η χώρα αλλάζει. Οι Ευρωπαίοι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους." 
Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Προβόπουλου. 

99. "Θα σας ρίξουν παρά πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν".
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ 
Από το βιβλίο "Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη, 
εκδ. Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας "Ο Σταυρός " 

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Πρέπει και εμείς με την σειρά μας ως Έλληνες Πολίτες να ευχαριστήσουμε ( την αγαθή ) τύχη που μας οδήγησε στην ιστορική συγκυρία να βρεθούνε ξαφνικά έμπροσθεν μας τόσοι ανοικτοχέρηδες φιλάνθρωποι!

Όμως δεν παύουμε να ανησυχούμε και γι αυτούς τους ξένους φορολογούμενους που διακινδυνεύουν τα χρήματα τους! για να καλύψουνε τα χρηματικά κενά του διεφθαρμένου όπως λένε Ελληνικού Κράτους.

Άραγε αυτοί ανησυχούν για την εξαθλίωση και την πείνα των Ευρωπαίων συμπολιτών τους που τα καλοκαίρια τους υποδεχόταν με την ζεστή Ελληνική αγκαλιά η θέλουν μόνο να διασφαλισθούν;

Μήπως διάβασαν ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ και τον πίστεψαν και γι αυτό ανησυχούν; 
Γιατί εμείς πιστεύουμε τα αψευδή χείλη του ΑΓΙΟΥ και ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ και πραγματικού ΕΘΝΑΡΧΗ μας ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ του οποίου το μαρτύριο είχε αιτίες έναρξης στις τοκογλυφικές μπίζνες εκείνης της εποχής που φυσικά φτάνουν σημειολογικά μέχρι και τις μέρες μας. 

Δεν επιθυμούμε να μιλήσουμε για ειδεχθές η απεχθές η απαίσιο χρέος εξ αιτίας του οποίου φθάσαμε σε τέτοια ( επαιτεία ), το θέμα ήδη το εξήντλησαν διακεκριμένοι οικονομολόγοι.
Αποτελεί όμως κοινό παρονομαστή το γεγονός ότι με τα κλεμμένα πρέπει να αποζημιωθεί πρώτα ο εξαπατημένος Ελληνικός Λαός και μετά οι δανειστές και όχι ο καθημαγμένος Λαός να πληρώσει για τα κλεμμένα. 

Μπορεί η ψυχή της Φραγκιάς να στέκεται μόνο πάνω στα χρήματα και όχι στις παραπάνω λεπτομέρειες ! όμως η Ψυχή ΤΩΝ ΑΠ ΑΙΩΝΟΣ αδικημένων Ελλήνων στέκεται στους Θείους Λόγους ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ μας ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑ.

 52. "Ότι σας ζητούν, να δίνετε• ψυχές μόνον να γλιτώνετε". 

Ναι λοιπόν , αν γλυτώσουμε την Λεβεντιά και το Ορθόδοξο Φρόνημα μας σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς της Βαρβαροκρατίας των τοκογλυφικών αγορών, μας λέει ο Άγιος, δεν πρόκειται να χαθεί σπιθαμή αιματοβαμμένης Ρωμαίικης Γής γιατί αυτή η ίδια η ΓΗ είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ. 
Και η Ψυχή αυτή δεν υποθηκεύεται έστω και αν φαινομενικά τα περισσότερα σήμερα είναι υποθηκευμένα. 

Αυτό εφησυχάζει και τους τοκογλύφους των διεθνών αγορών και τους δίνει το δικαίωμα να μας βάλουν σαν κοινωνία στην εντατική των βασανιστηρίων με τεχνητή μάλιστα αναπνοή και με γιατρούς ( ηγέτες ) που σε τηλεοπτικές δηλώσεις τους επιθυμούν να συνεργασθούν με τον ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ προκειμένω να μας σώσουν!

Ο ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑΣ όλο αυτό το σκηνικό το περιέγραφε με μία πρόρρηση 
61. "Θάρθη πρώτα ένα ψευτορωμαίϊκο• να μη το πιστέψετε• θα φύγει πίσω". 

Επειδή όμως να φαίνεται άνοιξε η όρεξη των διεθνών τοκογλύφων, σε λίγο θα πλησιάσουν με ψευτοδιλήμματα και θα θελήσουν να εξουδετερώσουν τον πυρήνα της ΛΕΒΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ.

Tους περιμένουμε λοιπόν, όπως περίμεναν οι Λεβεντογέννηδες Κρητικοί τους Γερμανούς Εισβολείς Αλεξιπτωτιστές...όχι για να τους κάνουμε κανένα κακό, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, αλλά για να σταθούμε απέναντι τους με όλη την δύναμη της ψυχής και να τους θερίσουμε με την κραυγή μας  (ΕΞΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ AΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ) για να τους στείλουμε στον στενό συνεργάτη τους τον έξωαποεδω. 

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/31/2013 10:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ποιός θα δικαιωθεί τελικά;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες