ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Μαρτίου 2013
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Αλλάξανε…βρακί στο ηγετικό όργανο των τουρκοφρόνων της Θράκης!

Ανακατανομή αρμοδιοτήτων στη «Συμβουλευτική Επιτροπή» με νέο πρόεδρο τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ. 
Φυσικά στην πράξη τίποτε δεν αλλάζει, αφού το πραγματικό αφεντικό από πίσω παραμένει πάντα το ίδιο…

Αλλαγές σημειώθηκαν προ ολίγων ημερών στη λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης», καθώς στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 4/3/2013 έγινε εκλογή του νέου προέδρου και των αντιπροέδρων που ...
θα ασκήσουν καθήκοντα για έναν χρόνο.

Μετά λοιπόν από την ολοκλήρωση της θητείας του προηγούμενου προέδρου (και δημάρχου Ιάσμου) Ισμέτ Καντί, και των αντιπροέδρων Ιμπραήμ Σερήφ (δημάρχου Αρριανών), Μουσταφά Τσουκάλ (δημάρχου Μύκης), και Αλή Πεντζάλ (ετέρου προξενοχαφιέ και προέδρου του «Συλλόγου Χίλια»), έγιναν εκλογές (στο διάσημο πλέον παράνομο εντευκτήριο της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής») και στην προεδρία εξελέγη ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ενώ στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο πρώην βουλευτής Ροδόπης (με τη ΝΔ) Ιλχάν Αχμέτ (νυν πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ) και ο πρόεδρος του «Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Μειονότητας Νότιου Έβρου» Μπεκήρ Μουσταφάογλου. Στην θέση του Γενικού Γραμματέα δεν επήλθε αλλαγή και θα συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο ο πρόεδρος της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» Κοράι Χασάν (σ.σ. ε βέβαια, μη το χάσουμε τέτοιο…κελεπούρι)!

Και φυσικά τις επόμενες μέρες άρχισε και η…παρέλαση από το γραφείο της ψευτομουφτείας διαφόρων άλλων πρακτορίσκων για να…συγχαρούν, λέει, τον Σερήφ για την εκλογή του (που φυσικά μόνο εκλογή στην πραγματικότητα δεν ήταν, αλλά ορισμός από το αφεντικό στο Προξενείο). Και οι εκπρόσωποι του DEB πέρασαν (συγκεκριμένα o καφετζής-πρόεδρος Mουσταφά Αλή Τσαβούς κι o αντιπρόεδρος Οζάν Αχμέτογλου) και ο πρόεδρος της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» Κοράι Χασάν (πάλι) και διάφοροι τουρκοδημοσιογράφοι και λοιποί παραγοντίσκοι.

Πολύ κωμική όμως όλη αυτή η οπερέτα, ε;
Γιατί φυσικά τα…συχαρίκια δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα, από τη στιγμή που ούτε πραγματική εκλογή έγινε ποτέ, ούτε ασφαλώς άλλος υποψήφιος υπήρξε! Σαν να λέμε, έχω εγώ τώρα στη δούλεψή μου 20 χαφιέδες, αναθέτω στον έναν απ’ αυτούς ένα…ρουφιανοπρακτοριλίκι και μετά στέλνω τους άλλους 19 για να τον…συγχαρούν!
Ή επίσης, σαν να λέμε, βγάλαμε το βρακί μας, το ξαναφορέσαμε ανάποδα και τώρα αλληλοσυγχαιρόμαστε γι’ αυτό! Τρομερό, έτσι;
Προφανώς όμως θα ισχύει εδώ αυτό που λέμε ότι η…δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα!
Ε και πόσο μάλλον η δημοκρατία αλά τούρκα…

Προξενείο – ΣΤΟΠ / DEFOL!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 3/15/2013 09:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αλλάξανε…βρακί στο ηγετικό όργανο των τουρκοφρόνων της Θράκης!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες