ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαΐου 2013
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ιδρύεται "Μακεδονικό Κόμμα" εάν ...

... επιχειρήσουν να παραδώσουν το Όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια και μάλιστα με «γεωγραφικό προσδιορισμό», όπως εξήγγειλε ο ΥΠΕΞ.

Σε άμεση ίδρυση "Μακεδονικού Κόμματος" θα προχωρήσει η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, σε περίπτωση που η Κυβέρνηση επιχειρήσει να παραδώσει το ιερό Όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς και μάλιστα με "γεωγραφικό προσδιορισμό", όπως εξήγγειλε ο ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλος προς τον Αντιπρόεδρο των Σκοπίων Φατμίρ...
Μπεσίμι! 

Η Επιτροπή καλεί σε εθνικό συναγερμό τον απανταχού Ελληνισμό και δηλώνει έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο!

Δείτε την ανακοίνωση:
Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, που εξακολουθεί και παραμένει πιστή, αδέσμευτη, παρεμβατική, ανεξάρτητη και ασυμβίβαστη, καλεί σε εθνικό συναγερμό όλους τους Μακεδόνες του Κόσμου και γενικά τον απανταχού Ελληνισμό στο σύνολό του, για την επικείμενη «εθνική τραγωδία», καθώς είναι σε εξέλιξη και οι διαβουλεύσεις σχετικά με τη «νέα πρόταση Νίμιτς», υπό την κηδεμονία κατ’ ουσίαν του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και εν όψει της ανάληψης της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2014, με τον στόχο της περιβόητης «Ατζέντα 2014»! Του «μεγαλεπηβόλου» δηλαδή εδώ και χρόνια Σχεδίου του Ελληνικού ΥΠΕΞ, για ταυτόχρονη έναρξη ένταξης στην Ε.Ε. των Σκοπίων και της Αλβανίας και των χωρών γενικά των Δυτικών Βαλκανίων το 2014, επί Ελληνικής Προεδρίας…

Με όλες αυτές τις διαπιστώσεις και εξελίξεις και την ανεξήγητα αναπάντητη ως τώρα επιστολή μας από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, η Επιτροπή είναι πλέον αναγκασμένη να προειδοποιήσει ρητά και δημόσια την παρούσα Κυβέρνηση, ότι θα προχωρήσει για τη διάσωση της Μακεδονίας ακόμη και στη δημιουργία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, το οποίο είχε απειλήσει να ιδρύσει και στο παρελθόν με ξεκάθαρο τελεσίγραφό της στον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, όταν η κα Μπακογιάννη ως τότε ΥΠΕΞ προωθούσε την περίφημη «Σύνθετη Ονομασία» για τα Σκόπια!

Σε κάθε περίπτωση, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ με την βοήθεια και συμμετοχή όλων των Ελλήνων του κόσμου, μπορεί όχι μόνο να υπερασπιστεί αποτελεσματικά μέσα από την Βουλή, την Ευρωβουλή, τους Δήμους και τους Διεθνείς Οργανισμούς τη Μακεδονία και το Όνομά μας, αλλά να αφυπνίσει πια και ολόκληρο το δοκιμαζόμενο Έθνος, παίρνοντας τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια του, σαν ένας νέος τολμηρός, ανδρείος και αποφασιστικός «Μέγας Αλέξανδρος»!

Σε μια νέα, ένδοξη ιστορική πορεία που θα λύσει όλους τους σύγχρονους «Γόρδιους Δεσμούς» της χώρας! 
Σε μια περίοδο δουλείας και υποταγής, που ο ελληνικός λαός διψά και περιμένει κάτι νέο και δυναμικό σε ποσοστό άνω του 60%!

Και τότε αλλοίμονο στους «Δαρείους», τους «Αττάλους», τους «Ιόλες» και τους «Αρπάλους»…

Αλλοίμονο σε εκείνους που πηγαίνουν να δώσουν «γη και ύδωρ», την ώρα που έχουν εξαθλιώσει οικονομικά έναν ολόκληρο και περήφανο λαό!

Τους προειδοποιούμε!

Ασυμβίβαστα για το Όνομα, τον Ελληνισμό και την Ιστορία μας
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία

NOIAZOMAI.net


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/10/2013 05:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ιδρύεται "Μακεδονικό Κόμμα" εάν ..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες