ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Ιουνίου 2013
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Καταργούν το μοναδικό τάγμα της Κόνιτσας. Η περιοχή έρμαιο Αλβανών και εγχώριων κακοποιών.

-Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
-Από πολύ καιρό πριν ήθελαν να καταργήσουν το τάγμα αλλά έκαναν πίσω μετά από αντιδράσεις φορέων και ιδιωτών.
-Τα χωριά των συνόρων στα χέρια κλεφτών, εμπόρων ναρκωτικών και αλβανοκατσαπλιάδων.
-Κάτω από το μισό το δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ.
-Αν φύγει και ο στρατός όλη η περιοχή έρμαιο των Αλβανών.
-Μετά από τις τράπεζες, τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ, σειρά έχει ο στρατός.

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Κόνιτσας:...

Τις τελευταίες στιγμές πληθαίνουν οι πληροφορίες για την κατάργηση του ιστορικού 583 Τάγματος Πεζικού στην Κόνιτσα.
Εάν επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες, θα διαπραχθεί ακόμη ένα τραγικό λάθος, μια εγκληματική πράξη κατά του ακριτικού Δήμου και των κατοίκων του.

Μια τέτοια απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, θα δείξει για μια ακόμη φορά το πιο σκληρό και ανάλγητο πρόσωπο, απέναντι σε ένα απομονωμένο και μεθόριο τόπο, καθιστώντας τον "ξέφραγο αμπέλι".

Κάνουμε γνωστό σε όλους, ότι είμαστε απέναντι στην επιχειρούμενη σκληρότητα και αδιαφορία του κράτους, εμείς οι πολίτες αυτού του τόπου, θα αντιτάξουμε τη δική μας σκληρότητα με δυναμικό τρόπο.
Δε θα δεχθούμε αποφάσεις ερημοποίησης της περιοχής μας, αυξάνοντας την ανασφάλεια των κατοίκων του.

Σαν πρώτη αντίδραση, καλούμε σε επείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, αύριο Κυριακή 16/6/2013 στις 12 το μεσημέρι, για να εκτιμήσουμε την κατάσταση, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τον τρόπο αντίδρασής μας.

Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες του τόπου να παραστούσ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας
Παναγιώτης Γαργάλας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/15/2013 01:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

9 σχόλια for " Καταργούν το μοναδικό τάγμα της Κόνιτσας. Η περιοχή έρμαιο Αλβανών και εγχώριων κακοποιών."

 1. Ανώνυμος

  http://www.e-reportaz.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1-5/

 2. Μιχάλης Οδυσσέας Γιακουμάκης

  Με βαθύτατη λύπη μου το διάβασα αυτό.

  Ο πατέρας μου τ/χης (τότε) Ελευθέριος Γιακουμάκης ήταν διοικητής του τάγματος από το 1959 έως το 1962. Εκεί έγινα από νήπιο, παιδί. Το στρατόπεδο ήταν για μένα ισοδύναμο (και καλύτερα) της παιδικής χαράς. Η Κόνιτσα είναι για μένα ακόμα "το χωριό μου" (κι ας είμαι Κρητικός).

  Θυμάμαι πολύ έντονα, που συχνά γίνονταν θερμά συνοριακά επεισόδια (που κανείς δεν τα δημοσιοποιούσε), παίζαν τουφεκιές κανονικά οι δικοί μας με τους αλβανούς, ο πατέρας μου έφυγε μέσα στη μαύρη νύχτα, περιμέναμε μαζί με τη μάνα μου με αγωνία να γυρίσει (εγώ καταλάβαινα ότι κινδύνευε να τον πυροβολήσουν οι αλβανοί, κι ας ήμουν μικρός). Μόνο οι οικογένειες τον στρατιωτικών ξέρουμε τι σήμαιναν για μας όλ' αυτά και τώρα το κλείνουν το στρατόπεδό μας, που τ'αγαπούσαμε.

  Πριν 6 χρόνια επισκέφθηκα (με την οικογένειά μου) την Κόνιτσα και το στρατόπεδο. Θυμάμαι την υποδοχή και την φιλοξενία που μας έκαναν ο αξ/κός υπηρεσίας και ο κος διοικητής όταν τον ειδοποίησαν. Θυμάμαι πως ένοιωσα όταν είδα τ' όνομα του πατέρα μου στην πλάκα με τα ονόματα των διοικητών στο κτήριο του διοικητηρίου (2ος στη σειρά, παλιός, παμπάλαιος!) ...και τώρα μας το κλείνουν αυτοί το στρατόπεδο.

  Καλά που δεν ζουν ο πατέρας κι η μάνα μου να το δουν αυτό! Τώρα όταν κατεβαίνουν οι αλβανοί ποιος θα 'ναι εκεί? Ανάθεμά σας εφιάλτες!

  Μιχάλης Οδυσσέας Γιακουμάκης

 3. ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ !!! ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

 4. Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης

  Η Κόνιτσα δεν κινδυνεύει στρατιωτικώς. Ο Δήμαρχος ενδιαφέρεται μόνο για τα έσοδα που αποφέρει στην πόλη η παρουσία μιας στρατιωτικής μονάδος εκεί και αυτό προκύπτει ευθέως από το κείμενό του. Μόνο που ο εμφύλιος τελείωσε το 1949 και η περιοχή δεν δικαιολογεί την παρουσία Τάγματος!!!

  Η Κόνιτσα, όπως και ολόκληρη η χώρα, έχει ανάγκη από επανασύσταση της Χωροφυλακής, δηλαδή ενός στρατιωτικού σώματος (οργάνωση, εξοπλισμός, εκπαίδευση) με σαφείς αστυνομικές αρμοδιότητες στις ημιαστικές και αγροτικές περιοχές. Σύγκρουση και επικάλυψη αρμοδιοτήτων με την ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί, ας δούμε το μοντέλο της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας.

 5. Δημήτρης

  Από που το βγάζεις το συμπέρασμα φίλε Χατζηαγγελίδη ότι η Κόνιτσα δεν κινδυνεύει στρατιωτικά;
  Επίσης για ποια έσοδα συζητάς;

  Από που έχει έσοδα η πόλη από την παρουσία του τάγματος;

  Έχεις έρθει ποτέ στην Κόνιτσα;
  Kοιμήθηκες ποτέ σε κάποιο από τα χωριά του καλλικρατικού δήμου;

  Η χωροφυλακή τι θα κάνει;
  Φυλάκια για να μην περνάνε τα χασίσια και τα καλάσνικοφ;

  Ποιά η ιδιότητα σου και που ζεις;

  Εκ του ασφαλούς και εκ του καναπέ οι θεωρίες είναι εύκολες.................

 6. Ανώνυμος

  Όσο υπάρχουν ανθρώποι με τέτοια μυαλά και απόψεις τι περιμένετε ρε παιδιά;

  Τι πάει να πει δε κινδυνεύει;

  Eίναι ή δεν είναι σύνορα;

  Πρέπει ή δεν πρέπει να υπάρχει στρατός;

  Τις προβοκάτσιες περί ελεύθερων και ενωμένων συνόρων αφήστε τις .

  Οι τσάμηδες έχουν λυσσάξει.
 7. Ανώνυμος

  Το σχέδιο είναι πολύ παλιό δεν είναι τωρινό.

  Να πάτε να δείτε τι λέει η μπενάκη στον συνχωριανό σας τον παπούλια.

  Θα μας πουλήσουν όλους και εμείς κοιμόμαστε...

 8. Ανώνυμος

  Τομάρια μας διαλύσατε τελείως.

 9. Η απόφαση είναι τελεσίδικη. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε. Έπρεπε ήδη να είχατε αντιδράσει. Μόνο με δυναμικές κινητοποιήσεις καταλαβαίνουν αυτοί. Όσο για τον Δήμαρχο έχω να του πω πως αν θέλει ο τόπος του να έχει κόσμο, έσοδα και γενικά να μην είναι παραμελημένος να τον κάνει Ιερισσό. Λίγο ξύλο με τα ΜΑΤ και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες