ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Σεπτεμβρίου 2013
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Μισθοφόροι της Blackwater συνοδεύουν τον σιδεροδέσμιο Μιχαλολιάκο;

-Μαζί με τους άντρες της αντιτρομοκρατικής και μισθοφόροι;
-Επαληθεύονται παλαιότερες δηλώσεις και αποκαλύψεις περί Blackwater;
-Φοβούνται εξέγερση και αναθέτουν την προστασία τους σε ξένους πράκτορες ;


Του Τρύφωνα Τιπούρτη.
Τελικά όλα δείχνουν πως επαληθεύονται παλαιότερες δημοσιεύσεις διαφόρων εγχώριων και ξένων ιστοσελίδων που ισχυρίζονταν πως η Ελληνική Κυβέρνηση φοβούμενη εξέγερση του ...
Ελληνικού λαού λόγω εξαθλίωσης είχε έρθει σε συμφωνία με την ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών "Academi", γνωστή και ως "Blackwater" για την προστασία των μελών της και ευρύτερα του κοινοβουλίου.

Η αποκάλυψη είχε γίνει από τον Πρέσβη Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο σε εφημερίδα του Καναδά:
«Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τη διάδοχη εταιρεία της “Blackwater”, προκειμένου να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία του κοινοβουλίου. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία» .

Τις δηλώσεις αυτές είχαν επαληθεύσει και οι απόψεις του Πάνου Καμμένου σε συνάντησή του με απόστρατους.
Την πληροφορία είχε δημοσιοποιήσει μέσω του facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος έγραφε:
«Στη σημερινη μας συνάντηση , ο Πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση-βεβαιότητα, πως η Κυβέρνηση έχει συνάψει συνεργασία με την Blackwater (νυν Academi) για την προάσπιση των συμφερόντων αυτής και της χώρας, υποκαθιστώντας έτσι σιγά-σιγά και τους ταγούς ασφάλειας και εθνικής κυριαρχίας . Μας παρέπεμψε μάλιστα να μελετήσουμε και το παρακάτω κείμενο στο darkernet.in (Greece: Blackwater mercenaries guarding Govt and overseeing police; coup feared) »

Έπειτα από όλα αυτά,  παρατηρήστε προσεκτικά το βίντεο από την μεταφορά του σιδεροδέσμιου αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατά την μεταφορά από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων που συνοδεύεται από πάνοπλους άντρες της αντιτρομοκρατικής (;).
Στο 0:51΄ ακούγεται στο βίντεο η φράση "lets go" ! Ή, λοιπόν, μαζί με τους άντρες της αντιτρομοκρατικής υπάρχουν και ξένοι πράκτορες, ή υπάρχουν και μισθοφόροι Blackwater .
Το ένα βέβαια είναι πιο χειρότερο σενάριο από το άλλο, και δείχνουν την κατάντια της σημερινής πολιτικής και εθνικής μας κατάστασης.

Πάμπολοι είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να γελοιοποιήσουν την κατάσταση.
Και άλλοι τόσοι αυτοί που θα μας κατηγορήσουν ως φαντασιόπληκτους.

Η αλήθεια όμως πάντα "πονάει" και όλα δείχνουν ότι είναι. 

Όποιος δεν θέλει να το καταλάβει και δεν το βλέπει
ή είναι μέρος του συστήματος και εκτελεί εντολές (προδότης, εφιάλτης, προσκυνημένος κότα, παπαγαλάκι,  κλπ)
ή πάσχει από εθνικοπολιτικό στραβισμό ή άνοια 
( διαταραχή μνήμης, διαταραχή στο λόγο, στη γραφή και την ανάγνωση, διαταραχή στον προγραμματισμό, την προσοχή και την κρίση ή και διαταραχή στην οπτικοχωρική ικανότητα : αναγνώριση αντικειμένων (σε τι χρησιμεύουν), του χώρου, δυσκολία στο χειρισμό των αντικειμένων ή στο ντύσιμο. Γενικότερη διαταραχή στην προσωπικότητα και στην συμπεριφορά) ...Με πληροφορίες από
stoxos.gr
defencenet.gr
darkernet.in
newstatesman.com


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 9/30/2013 11:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

10 σχόλια for "Μισθοφόροι της Blackwater συνοδεύουν τον σιδεροδέσμιο Μιχαλολιάκο; "

 1. Ανώνυμος

  Καλά εσείς τώρα το καταλάβατε πως είμαστε υπό κατοχή;

 2. Ανώνυμος

  Ότι κοτσάνα σας κατεβαίνει την γράφετε..........

 3. Για τον ανώνυμο 8:29
  Αγαπητέ μου.
  Ότι γράφει το παραπάνω άρθρο (το οποίο είναι ενυπόγραφο) παρουσιάζει στοιχεία και πληροφορίες από διάφορα sites.
  Ρίξε μια ματιά.

  Όσο για τον τίτλο αλλα και γενικότερα εντός άρθρου, φυσικά καταλαβαίνεις την έννοια του ερωτηματικού, θέλω να πιστεύω....

 4. Ανώνυμος

  Όποιος φοβάται πάει και κοιμάται....


  Παραιτηθείτε τώρα. Βρήκατε τη Χρυσή Αυγή για να ξεκινήσετε την επιχείρηση "επιστροφή στο μαντρί" ...
  200.000 ψήφους να πάρετε από κει....

  μη φάτε 'ομως θα κάνουμε γλαρόσουπα

 5. Μια ζωή τενεκέδες, πουλημένα τομάρια.
  Κανείς για αυτόν εδώ τον τόπο.

  Όλοι τα ίδια σκατά είναι..........

 6. Φοβερη τεκμηριωση! Οποιος ανακραζει "λετσοι γκοου!"(ακομη και με ρωμέικη αξάν), ειναι ξενος πρακτορας...

 7. Φίλε Παντελή.
  Θα σε παραπέμψω στην απάντηση - σχόλιο της συντάκτριάς μας Ιωάννα παραπάνω.

  Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι την έννοια του ερωτηματικού έπειτα από ορισμένες διαπιστώσεις.

  Γιατί πρόκειται περί διαπιστώσεων και μάλιστα με στοιχεία δηλώσεις πολιτικών προσώπων.

  Όσο για το ξενόγλωσσο "λέτσοι γκόου" που αναφέρεις, έχω να σου πω πως τη ΄μονη ξενόγλωσση φράση την άκουσα σε κάποια διαφήμιση.... "πουτ δε κοτ νταουν σλόουλιιι" .

 8. Ανώνυμος


  Για τον παραπάνω σχολιαστή Παντελή.
  Όχι βγήκε ο ένας καθηγητής αστυνομικός και είπε στον άλλον καθηγητή αστυνομικό....

  lets go.


  Τρέλα που πουλάνε ορισμένοι.....

 9. Ανώνυμος

  Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΡΟΥΜΕΛΗ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ..................

 10. Ανώνυμος

  Καλά όσοι αντιδράτε όταν διαβάζετε παρόμοια άρθρα, πηγαίνετε να πιείτε κανά φρέντο στην πολυθρόνα σας και τα ξαναλέμε.......

  Γίδια.............

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες