ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιανουαρίου 2014
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Το προσωπείο έπεσε : η «σπείρα» απειλεί το internet …

Όταν κάποιοι τρέμουν την ενημέρωση του λαού …

Του π. Αναστάσιου Γκοτσόπουλου.
Έγινε και αυτό : παραμονή Θεοφανίων 2014 και «η σπείρα» απαίτησε να φιμώσει ιστολόγια και ιστοσελίδες ! Απείλησε ότι αν εντός 4 ημερών δε διακόψουν τη δημοσίευση επισήμου εγγράφου του Υπουργείου Παιδείας «επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια» !

Το έγγραφο που καίει τη «σπείρα» - και γι’ αυτό θέλει να...
διακόψει τη δημοσίευσή του από ιστολόγια και ιστοσελίδες - είναι αυτό με το οποίο το Υπουργείο Παιδείας αποδεχόμενο βάσιμες καταγγελίες αρνήθηκε να εγκρίνει τα σεμινάριά της για την «Ολυμπιακή Εκεχειρία» που απευθύνονταν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές Α΄/βάθμιας Εκπαίδευσης!

Αντί απαντήσεως στους ανακριβείς ισχυρισμούς του Γραφείου Τύπου της «σπείρας», σας αποστέλλω προς δημοσίευση και ενημέρωση του λαού νέο έγγραφο - καταπέλτη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας (Ι.Ε.Π.) (της 17.12.2013) που όχι μόνο έκανε δεκτές τις τεκμηριωμένες καταγγελίες μας, αλλά κυρίως κονιορτοποιεί τους αυθαίρετους ισχυρισμούς της ότι το πρόγραμμά της στα Δημοτικά Σχολεία για την Ολυμπιακή Εκεχειρία είναι «αυστηρά εκπαιδευτικό και ακολουθεί μεθοδολογία, θεωρητικά μοντέλα και πρακτικές αναγνωρισμένα διεθνώς, καθώς και επιστημονικούς δείκτες αξιολόγησης και τακτικών αναστοχασμών».

Μετά από αυτό είναι κατανοητός ο πανικός των ανθρώπων της «σπείρας» ! Έτσι δικαιολογείται το ότι εγκατέλειψαν το προσωπείο του, δήθεν, «σεβασμού στην ελευθερία και στην ελεύθερη βούληση» και προσανατολίζονται στην ποινικοποίηση της ενημέρωσης του λαού, απειλώντας για τη δημοσίευση εγγράφου του Υπουργείου !

Ως κληρικός της Ορθόδοξης Εκκλησίας είμαι ταγμένος να υπηρετώ την Αλήθεια και τον άνθρωπο μακριά από κάθε είδους ανθρωπαρέσκεια και σκοπιμότητα . συνεπώς, ας γνωρίζει η «σπείρα» ότι απειλώντας μέ μηνύσεις κλπ «εις κενόν κοπιάζει»…

Πάντως αν επιμένει, ιδού η Ρόδος …

Πάτρα 7.1.2014
ΚΑΛΗ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος
Εφημέριος Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πατρών
τηλ. 6945-377621, agotsopo@gmail.comupdate 15-11-2014
Σχόλιο αρχισυντάκτη ΗΠΕΙΡΟΣ   ΕΛΛΑΣ:
Έπειτα από e-mail του συγκεκριμένου φορέα, δεοντολογικά και μόνον δημοσιεύουμε το κείμενο που αιτήθηκε.
Αν και δεν μας παρουσίασε στοιχεία ότι ισχύουν τα παραπάνω αναγραφόμενα
( -"Ύστερα από την επανέγκριση από το ΥΠΑΙΘ του Προγράμματος Βιωματική Κατανόηση της Ιδέας της Εκεχειρίας",

-"Το Πρόγραμμα ‘Βιωματική Κατανόηση της Ιδέας της Εκεχειρίας’ έχει λάβει την υπ’ αριθμ. 129270/Γ7/12.08.2014 επανέγκρισή του από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ύστερα από σειρά παραβάσεων και παράνομων πράξεων τόσο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) όσο και από το Υπουργείο Παιδείας (ΥΠΑΙΘ), οι οποίες είχαν οδηγήσει στην παράνομη ανάκληση του Προγράμματος τον Ιανουάριο 2014." , 

-"Η αρχική δήθεν τεκμηριωμένη καταγγελία από τον ιερωμένο, βασιζόμενη σε ψευδή στοιχεία, αποδείχθηκε αβάσιμη και συκοφαντική και για το λόγο αυτό το ΙΕΠ και το ΥΠΑΙΘ   υποχρεώθηκαν να εκδώσουν εκ νέου έγκριση του Προγράμματος στο σύνολό του."),
παρά ταύτα δημοσιεύουμε το κείμενο αποκατάστασης με κάθε  επιφύλαξη ως προς το αληθές του.

Όσο αφορά τα συνημμένα διοικητικά και άλλα έγγραφα τα οποία έχουν αναρτηθεί στην δημοσίευση  epirus-ellas.gr/2014/01/internet  και θεωρούνται ότι τελούν κατά παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, προφανώς επειδή περιέχουν ονοματεπώνυμα, για αυτό το λόγο θα αφαιρεθούν από την εν λόγω δημοσίευση.


Tο κείμενο αποκατάστασης δημοσιεύεται με τίτλο :
Αποκατάσταση Του Φορέα "Η  σπείρα, ολιστική εκπαίδευση, ανθρώπινες αξίες, διά βίου μάθηση".

Νικόλαος Παπαγεωργίου
6940924140

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 1/08/2014 07:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

4 σχόλια for "Το προσωπείο έπεσε : η «σπείρα» απειλεί το internet …"

 1. Ανώνυμος

  Ό,τι και να κάνουν, όσο και να χτυπιούνται η αλήθεια θα βγει. Δεν πά να απειλούν για κάθε νόμιμη χρήση.
  Όσο μπορούν να κάνουν "νόμιμη χρήση" αυτοί τόσο μπορούν να κάνουν κι οι άλλοι εναντίον τους.
  Κάνουν φασαρία για να τρομοκρατήσουν τα ιστολόγια.
  Λες και δεν μπορούμε να διακινήσουμε μέσω μέιλ και από το fb...

  Έχουν και το σωστό όνομα ΣΠΕΙΡΑ.... και μετά τους φταίει ο Γκοτσόπουλος και τα ιστολόγια...

 2. Ανώνυμος

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 3. Μα όνομα είναι αυτό που πήγαν και βρήκαν....
  άκου σπείρα..........

 4. Τα σκάνδαλα στην Παιδεία στοχεύουν στην αλλοίωση της Ψυχής των Ελλήνων και την προσβολή του Ζωντανού Πνεύματος του Έθνους. Έχω παρουσιάσει σχετικά κείμενα για τις Σέκτες. Είναι επομένως χειρότερα από τα οικονομικά. Ακόμη και η κοσμική Γαλλία έχει λάβει μέτρα προστασίας Εκπαιδευτικών,μαθητών,γονέων και Κοινωνίας.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες