ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Φεβρουαρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Το τελευταίο τραγούδι του Σάκη Μπουλά στο "Χωνί" το Σαββάτο 1-3.

Αυτή την εβδομάδα, Το Χωνί κυκλοφορεί σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με το CD που περιέχει το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο Σάκης Μπουλάς πριν φύγει από κοντά μας.

Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί με το CD «Ντίλερ, Κίλλερ και ΣΙΑ» (των Γεωργουσόπουλου, Ζουγανέλη). Το τραγούδι του CD με το νούμερο 9, το...
συγκλονιστικό «Κίλλερ», είναι η τελευταία ηχογράφηση με τη φωνή του μεγάλου Σάκη Μπουλά, που μας άφησε τόσο πρόωρα.

Ένα τραγούδι-γροθιά στο στομάχι με τη φωνή του Σάκη:
«I am killer
Σκοτώνω αξίες,
Ιδέες και ήθη
Ανοίγω τον δρόμο
στη λήθη
Δολοφονώ τον ύπνο
των δικαίων
Και πυρπολώ τα έργα των σπουδαίων»

Ένα στεφάνι από Το ΧΩΝΙ στη μνήμη του φίλου της εφημερίδας, Σάκη.

Μαζί με Το ΧΩΝΙ χωρίς καμία επιβάρυνση στην τιμή της εφημερίδας (1,5 ευρώ).

Την περασμένη εβδομάδα, Το ΧΩΝΙ κυκλοφόρησε με το CD στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Αυτή την εβδομάδα, προσφέρει το CD με το τελευταίο τραγούδι του Σάκη Μπουλά στους αναγνώστες όλης της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το ΧΩΝΙ, όπως και όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες, κυκλοφορεί εκτάκτως από το Σάββατο, λόγω Καθαράς Δευτέρας και μένει στα περίπτερα μέχρι την Τρίτη.

ΤΟ CD ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Βάλτε στο σπίτι σας το CD των Ζουγανέλη, Γεωργουσόπουλου και ακούστε τραγούδια - γροθιές κατά του σάπιου συστήματος, των μνημονίων και των διεφθαρμένων πολιτικών! Κορυφαίοι ερμηνευτές και άνθρωποι με ευαισθησίες βάζουν ψυχή και δίνουν φωνή στα 14 πολιτικά μανιφέστα του «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ»! Μαζί με τον αξέχαστο Σάκη Μπουλά, οι Λαζόπουλος, Στόκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μακεδόνας, Κοντογιάννης, Μάλφα, Σιδέρη, Κικίδη, Καρελάς, Ζιώγαλας, Κοτανίδη, Ζουγανέλης. Μετά από χρόνια ΣΙΩΠΗΣ, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ είναι και πάλι εδώ, έτοιμο να εμπνεύσει τον δοκιμαζόμενο Έλληνα να αντισταθεί στη μνημονιακή λαίλαπα!

Το ΧΩΝΙ στα περίπτερα όλης της χώρας από το Σάββατο (λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας).


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 2/27/2014 08:29:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το τελευταίο τραγούδι του Σάκη Μπουλά στο "Χωνί" το Σαββάτο 1-3."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες