ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Φεβρουαρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Οι 4 Ολυμπιακοί κύκλοι και το 2014.

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Οι τέσσερεις "4" μόνο Ολυμπιακοί κύκλοι που άναψαν στο Σότσι, "άναψαν" και αυτό που συμβαίνει το "2014" ;
Σύμπτωση, σημειολογία ή δρομολόγηση παγκόσμιων γεγονότων;

Ας τα αφήσουμε όλα αυτά στον ιστορικό του μέλλοντος όταν και οι προσωπικές μας ζωές θα είναι κομμάτι αυτής της Ιστορίας. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα γιατί τώρα και ...
όχι το 2015 ή μετά;

Ποιοι βιάζονται και σε τι στοχεύουν;
Ποιος έκανε την ζημιά, ποιος θέλει να ανατρέψει γεω- οικονομικο- στρατηγικές ισορροπίες;

 Η Γαλλία που ναυπηγεί πολεμικά σκάφη για την Ρωσία.
Ή η Γερμανία που "ζεσταίνεται"χάρη στο ρωσικό φυσικό αέριο.
Ή οι ΗΠΑ που είναι στην άλλη άκρη του πλανήτη και είναι οικονομικά επώδυνο για αυτές να υποστηρίξουν πλέον ένα πόλεμο στο Ιράκ και το Αφγανιστάν η αλλαχού;

Σε μία προέκταση του χρόνου μέσα στο 2015 και εντεύθεν πιθανώς να αποκτούσε η Δυτική Ευρωπαική ενδοχώρα κάποια ενεργειακή αυτονομία απο τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Ελληνικής και Κυπριακής Υφαλοκρηπίδας.

Φυσικά οι ήδη δρομολογημένες συμφωνίες μεταξύ Ελλάδος- Τουρκίας- Κύπρου θα υπογράφοντο και ¨ούτε γάτα, ούτε ζημιά¨.

Τότε με άνεση οι Δυτικο- Ευρωπαίοι θα έλεγαν στον κ. Πούτιν ζεσταινόμαστε από τα¨χρέη¨της Ελλάδας.
Και μάλιστα και εμείς σαν Ευρώπη πλέον θα καθορίζουμε την διακύμανση των ενεργειακών τιμών και θα μπορούμε ακόμη να χρηματοδοτήσουμε ικανοποιητικά και την Ουκρανία ώστε να απεξαρτοποιηθεί από το Ρωσικό άρμα.

Να γιατί αγαπημένοι συμπολίτες μου η Πατρίδα μας στοχοποιήθηκε και στο Παγκόσμιο εκκρεμές των γεωπολιτικών σχεδιασμών έγινε το κέντρο ισορροπίας του.

Και τώρα τι γίνεται;
 Ποιος πρόκαμε τα πράγματα και τα έκανε να τρέξουν πριν την ώρα τους;
Με τις παρακάτω απλουστεύσεις χάριν της ανάγνωσης προσεγγίζονται υποθέσεις οι οποίες με την σειρά τους διαμορφώνουν πιθανές μελλοντικές καταστάσεις διαχειρίσιμες ή μη.

Τώρα που τα ενεργειακά πηγάδια της Ελλάδας και της Κύπρου είναι κλειστά!

Ποιος άραγε έχει όφελος όταν μία Ευρώπη και συγκεκριμένα η ΕΕ εξ αιτίας των γεγονότων στην Ουκρανία θα εισέλθει θέλοντας και μη σε μία διπλωματική φθορά με τον κατεξοχή τώρα ενεργειακό πάροχο της που λέγεται Ρωσία;

Ένα μεγάλο κομμάτι της Ευρωπαικής ανάπτυξης είναι άμεσα συνδεμένο με τους αγωγούς που διατρέχουν την γή της Ουκρανίας

Αν η Ρωσία ανοίγει και κλείνει την ενεργειακή στρόφιγγα αυτό δεν θα σημαίνει ότι θα ανοιγοκλείνουν και όλοι οι οικονομικοί δείκτες της ΕΕ;

Παράλληλα και η υπο κατάρρευση οικονομία της Ουκρανίας θέλει ισχυρές και άμεσες χρηματικές ροές γιατί πίστεψε στην Ευρώπη και ο χειμαζόμενος λαός της θέλει εδώ και τώρα αποτελέσματα πριν λειτουργήσουν μνημόνια και άλλες συνθήκες.
 Με λίγα λόγια οι άνθρωποι βιάζονται γιατί σε λίγο θα πεινάνε και θα κρυώνουν.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Μία κόπωση και πολλά ¨εγκεφαλικά¨στις Βρυξέλλες που θα γινονται αποδέκτες και περιφερειακών προβλημάτων τα οποία θα αναδεικνύονται και θα αποδυναμώνουν πρότερους οικονομικούς σχεδιασμούς.

Ο Αγγλοσαξωνικός άξονας σαν ενεργειακά αυτάρκης θα ¨καμαρώνει¨για την οικονομία του!
Συγκρίνοντας με αυτήν της Ευρώπης και ο νοών νοείτω.

Οι Κινέζοι προς το παρόν θα εφησυχάζουν γιατί διασώθηκαν τα αμερικανικά ομόλογα και οι Σαουδάραβες θα τρίβουν τα χέρια τους για νέες παραγγελίες!

Αυτό είναι το ενδιάμεσο σενάριο γιατί καλό σενάριο δεν υπάρχει για το 2014.

Το κακό σενάριο του 2014 θα εξαρτηθεί από την ιδιομορφία της Ρωσικής ιδιοσυγκρασίας που τώρα είναι πλέον ενισχυμένη με Εθνικά και Θρησκευτικά χαρακτηριστικά.

Απλώς στο κακό σενάριο η οποιαδήποτε τοπική ή γενική στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία θα επιταχύνει όλα τα παραπάνω και θα οδηγήσει πιθανώς την ΕΕ σε ¨απόγνωση¨.
Να μην μείνουν και οι Ευρωπαίοι παραπονεμένοι ότι δεν γνώρισαν και αυτοί απόγνωση όπως την ¨σέρβιραν¨στους Έλληνες ¨τεμπέληδες¨.

Θα μου πείτε φίλοι μου σχεδόν όλους τους ανέφερες και ξέχασες τον Τούρκο;
 Όχι δεν τον ξέχασα γιατί αυτός θα είναι και ο ¨πρωταγωνιστής¨του έργου που λέγεται 2014.
 Ήδη άρχισε τις πρόβες…

“Σε περίπτωση διχοτόμησης της Ουκρανίας, η Κριμαία δεν θα πάει στην Ρωσία αλλά στην Τουρκία!”
Γράφει ξεκάθαρα ο Nerdun Khadzhyoglu, στην Χουριέτ, δίνοντας χείρα βοηθείας στους ναζιστές του Κιέβου. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες Ταταροι κατευθύνονται στην Κριμαία για να πνίξουν στο αίμα τις ειρηνικές διαδηλώσεις των Ρωσόφωνων που ζουν εκεί και απαιτούν την ασφάλεια και την βοήθεια της Ρωσίας.

“Η Τουρκία δεν είναι πλέον αδύναμη όπως το 1944, για να παρακολουθεί απαθής τον Στάλιν να εκτοπίζει τους Τούρκους από την Κριμαία.
Το παιχνίδι έχει αλλάξει.
Σήμερα η Ρωσία δεν διαθέτει την στρατιωτική ισχύ για να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο”

olympiada
 Φεβρουαρίου 26, 2014

Όταν η Τουρκία εκφράζει τέτοια ψυχοπαθολογική αυθάδεια στην Ρωσική στρατιωτική μηχανή σκεφτείτε απλά τι έχει στο μυαλό της για εμάς.Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται και η αλεπού από τα πόδια γιατί όλα τα σχέδια των μεγάλων και ισχυρών καταλήγουν στο σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ο πέμπτος ¨¨ ολυμπιακός¨¨ κύκλος που δεν άναψε στο Σότσι θα άναψει σαν ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ πάνω από την Ορθόδοξη Αγία Σοφία.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 2/27/2014 09:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι 4 Ολυμπιακοί κύκλοι και το 2014."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες