ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Φεβρουαρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Σενάριο τριχοτόμησης της Ουκρανίας.

Ένα εφιαλτικό σενάριο στοιχειώνει αυτές τις δύσκολες στιγμές την κοινή γνώμη του Ουκρανικού Λαού που στο ιστορικό διάβα του είχε ανοικτούς λογαριασμούς με γειτονικούς λαούς.

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό που βίωσε η χώρα δεν είναι μία γεωπολιτική συμπαιγνία, η μεν Κριμαία να προσαρτηθεί στην Ρωσία, η γη που...
ανήκε στην Πολωνία πριν το 1939 να παραδοθεί πίσω στην Πολωνία και το δυτικό τμήμα της Ουκρανίας να¨ επιχορηγείται¨σαν προτεκτοράτο της Γερμανίας; Αυτά δηλώνει ο συνταξιούχος συνταγματάρχης. Alexander Musienko που συμμετείχε σε ενέργειες μάχης στο Αφγανιστάν και την Τσετσενία, στα γεγονότα στο Μπακού το 1990 και τον εμφύλιο πόλεμο στο Τατζικιστάν το 1992-1993 στην εφημερίδα Pravda.Ru και στην δημοσιογράφο Lyuba Lulko.

Ο ίδιος λέει¨ ήμουν στο τηλέφωνο πριν από πέντε λεπτά με τον Lvov ,οι πληροφορίες είναι ότι τα πληρώματα των ασθενοφόρων δεν λειτουργούν, κυκλοφορούν μασκοφόροι με κλομπ και όπλα. Οι συνθήκες για αναρχία, ληστείες ωριμάζουν και οι άνθρωποι αισθάνονται ανυπεράσπιστοι. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου¨

¨Αν από την αρχή αντιμετωπιζόταν με σωστό τρόπο οι επαγγελματικά εκπαιδευμένοι ελεύθεροι σκοπευτές που δεν έριχναν από τις ταράτσες πλαστικές σφαίρες από καουτσούκ αλλά κανονικό θάνατο, τα πράγματα θα ήταν τώρα διαφορετικά.¨
Pravda.Ru

Η αγωνία του απλού κόσμου αυτές τις στιγμές έχει κτυπήσει κόκκινο γιατί φοβούνται ότι τα γεγονότα της Ρωσίας με την Γεωργία στην προσπάθεια τους να προσαρτήσουν την Νότια Οσετία και την Αμπχαζία ήταν μία μικρή θεατρική πράξη μπροστά σε αυτό που πάει να ανοίξει σε όλη την Ουκρανική Επικράτεια. Μπορούμε εμείς να κατηγορήσουμε τους Ουκρανούς για υπερβάλλουσα καχυποψία;

Όταν και αυτοί πριν λίγα 24 ωρα παρακολουθούσαν τηλεοπτικά τα γεγονότα στην Συρία ή την Αίγυπτο και παλαιότερα στην Γιουγκοσλαβία και πίστευαν ότι τέτοια πράγματα δεν θα τους αγγίξουν ποτέ; Και όμως από το πουθενά η συμφορά και ο πόνος έσκασε μέσα στα σπίτια τους live και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν;

Ήδη ο φόβος στοιχείωσε τις ζωές τους και σήμερα από θεατές πρωταγωνιστούν σαν θύματα στον παγκόσμιο τηλεοπτικό ιστό.

Σχολιάζοντας την παραπάνω συνέντευξη της Pravda.Ru μπορούμε να πούμε ότι πολλές φορές κάποια πράγματα προαναγγέλονται προκαταβολικά για να προετοιμάσουν τον κόσμο να δεχθεί τις προσχεδιασμένες γεωπολιτικές ανατροπές που βρίσκουν άμεση εφαρμογή πάνω σε αυτόν δίχως όμως την σύμφωνη δημοκρατική γνώμη του κυρίαρχου Λαού.

Όταν ο Λαός εφησυχάζει στους αναπαυτικούς καναπέδες κάποιοι στα πεζοδρόμια και στις ταράτσες( βλ. ελευθ. Σκοπευτές) σχεδιάζουν το μέλλον του!! ( βλ. Αίγυπτο, Συρία κ.α)

Τελικά το ίδιο¨ συνεργείο επαγγελματιών δολοφόνων¨ πήρε εργολαβικά όλες τις γειτονιές του πλανήτη για να τις ¨καθαρίσει ¨και να τις ¨ξεπλύνει¨ με αίμα. Δεν μένει μόνο σε αυτό αλλά τις διχοτομεί και τις τριχοτομεί κατά το συμφέρον των αφεντικών .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ η Ουκρανία τελικά δεν πέφτει μακρυά.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 2/26/2014 02:56:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Σενάριο τριχοτόμησης της Ουκρανίας. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες