ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Φεβρουαρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ανακοίνωση δημιουργίας ενιαίου αυτοδιοικητικού σχήματος για το Δήμο Δωδώνης.

Η δημιουργία ενιαίου αυτοδιοικητικού σχήματος, από παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Δωδώνης, με επικεφαλής, μεταξύ ίσων, τον πρώην δήμαρχο Λάκκας Σουλίου Χρήστο Ντακαλέτση, προέκυψε από το αγωνιώδες κάλεσμα των δημοτών μας οι οποίοι, εν τοις πράγμασι, διαπίστωσαν ότι από την πλευρά της σημερινής δημοτικής αρχής επικρατεί κλίμα πόλωσης, αλαζονείας, υπεροψίας, απαξίωσης και απογοήτευσης των πολιτών, αφενός και αφετέρου να μπορέσουν οι ίδιοι οι πολίτες να εκφραστούν και να παρέμβουν σε ζητήματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής και το μέλλον του τόπου τους.

Με την συμμετοχή μας σε ...
κοινό ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση αποδεικνύουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ο δημαρχιακός θώκος και η εξουσία, αλλά ο κόσμος και τα προβλήματα του ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ.

Δεν μηδενίζουμε κανενός το έργο.
Η σημερινή δημοτική αρχή ότι είχε να δώσει το έδωσε.
 Δεν έδωσε όμως το κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, κάτι παραπάνω, δεν έδωσε αυτά που αξίζει ένας δήμος όπως ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ.
Και δεν το έδωσε γιατί δεν μπορούσε.

Αυτό το κάτι άλλο, το παραπάνω, το διαφορετικό μας καλούν σήμερα οι συνδημότες να το πράξουμε εμείς.
 Και σε αυτό το κάλεσμα δεν μπορούμε να πούμε όχι.
Χρονικό περιθώριο για εφησυχασμό και ωχαδερφισμό δεν υπάρχει.

Ο δήμος μας και οι δημότες μας δικαιούνται πολλά, δυστυχώς όμως αρκέστηκαν σε ψίχουλα.
 Κινούμαστε μακριά και πέρα από κάθε χειραφέτηση πολιτικού κόμματος, διατηρώντας βέβαια ο καθένας την πολιτική του άποψη, η οποία είναι σεβαστή.

Στόχος μας είναι η ενεργός συμμετοχή όλων, η διαφάνεια, η ισονομία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η διεκδίκηση για το κοινωνικό σύνολο, η δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, ο σεβασμός στον πολίτη και πάνω απ΄όλα η σεμνότητα στον δημόσιο βίο.

ΚΑΛΟΥΜΕ
Όλους τους συνδημότες μας ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων και ιδεολογιών, που οι δικές μας σκέψεις είναι και δικές τους σκέψεις, που οι δικές μας ανησυχίες είναι και δικές τους ανησυχίες, που ο δικός μας προβληματισμός είναι και δικός τους προβληματισμός, να έρθουν κοντά μας, να πλαισιώσουν τη νέα παράταξή μας και όλοι μαζί, ενωμένοι, με δύναμη, συνέπεια, και όραμα να δώσουμε αγώνα ειλικρινή και τίμιο, που θα μας οδηγήσει στη εκλογική νίκη, δημιουργώντας, για το δήμο και τους δημότες κλίμα αισιοδοξίας, προοπτικής και δημιουργίας.

Ιωάννινα, 19 Φεβρουαρίου 2014

Για το αυτοδιοικητικό σχήμα:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΚΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 2/26/2014 08:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανακοίνωση δημιουργίας ενιαίου αυτοδιοικητικού σχήματος για το Δήμο Δωδώνης. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες