ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Φεβρουαρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Eκδήλωση από το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Μελετών “Εθνική Αναδημιουργία”.

Το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών  Μελετών “Εθνική Αναδημιουργία”, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: “Σχέδιο Μάρσαλ: Οι Αληθινοί Σύμμαχοι” .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ELECTRA Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα) την Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014 στις 18:00.
Το πρόγραμμα: ...


18:00-18:30 Προσέλευση
18:30-18:45 Χαιρετισμός του Προέδρου του Κινήματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” κ. Πάνου Καμμένου
18:45-19:00 Χαιρετισμός του Προέδρου του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών “Εθνική Αναδημιουργία”, Καθηγητή κ. Φίλιππου Τσαλίδη

ΣΥΝΕΔΡΙΑ I
“ΗΜετάλλαξη της Ευρώπης, Κυριαρχία και Συμμαχίες”
19:00-19:20 Σταύρος Λυγερός, Δημοσιογράφος και Συγγραφέας, “Γιατί δεν θα Υπάρξει Νέο Σχέδιο Μάρσαλ. ΗΜετάλλαξη της Ευρώπης”
19:20-19:40 Professor Gabriel Colletis, Department of Economics, Toulouse 1 University, France, “Ένα Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Ελλάδα: Κυριαρχία και Συμμαχίες”
19:40-19:50 Διάλειμμα Καφέ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ I
“ΗΜετάλλαξη της Ευρώπης, Κυριαρχία και Συμμαχίες”
19:00-19:20 Σταύρος Λυγερός, Δημοσιογράφος και Συγγραφέας, “Γιατί δεν θα Υπάρξει Νέο Σχέδιο Μάρσαλ. ΗΜετάλλαξη της Ευρώπης”
19:20-19:40 Professor Gabriel Colletis, Department of Economics, Toulouse 1 University, France, “Ένα Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Ελλάδα: Κυριαρχία και Συμμαχίες”
19:40-19:50 Διάλειμμα Καφέ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ II
“Μαθαίνοντας από τις Κρίσεις του Παρελθόντος”
19:50-20:10 Professor Claude Rochet, Institute of Public Management, University of Aix-Marseille, Civil Servant at the FrenchMinistry of Finances, "Ο Δρόμος για την Ανάκαμψη: Μαθαίνοντας από τις Κρίσεις του Παρελθόντος, ο Στρατηγικός Ρόλος του Κράτους"
20:10-20:30 Ζωή Γεωργαντά, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών και Πρώην Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)“΄Ενα Σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα: Ας μην Βάλουμε Ένα Υπέροχο Νέο Κρασί σε Κάποια Παλιά Εννοιολογικά Μπουκάλια”
20:30-20:50 Κώστας Ζουράρις, Πολιτειολόγος, Πολιτικός Επιστήμων και Συγγραφέας, “Το Σχέδιο Μάρσαλ μέσα στη Μετεμφυλιοπολεμική Ελλάδα” 20:50-21:45 Συζήτηση

Συντονιστής: Παντελής Σαββίδης, Δημοσιογράφος
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο +30 2107211648 ή στο email info@igmea.gr, του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών “Εθνική Αναδημιουργία”.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 2/26/2014 03:18:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Eκδήλωση από το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Μελετών “Εθνική Αναδημιουργία”."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες