ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Φεβρουαρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Αποφάσεις Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Περιφέρειας Ηπείρου.

Στη θετική γνωμοδότηση του αιτήματος του Κοι.Σ.Π.Ε. Άρτας – Πρέβεζας για την παραχώρηση αγροτεμαχίου, περίπου 10 στρεμμάτων στην Π.Ε. Άρτας, με σκοπό την ανάπτυξη αγροτικών καλλιεργειών και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για μέλη του Κοι.Σ.Π.Ε., προχώρησε η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το σχετικό αίτημα του Κοι.Σ.Π.Ε. για παραχώρηση της έκτασης στην περιοχή Άρτας – Φιλοθέης για διάστημα...
δέκα ετών, συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής. Από τον Αντιπεριφερειάρχη, πρόεδρο της Επιτροπής κ. Νικόλα Κάτσιο, και από το σύνολο των μελών της Επιτροπής, εκφράστηκε ομόφωνα η διάθεση στήριξης πρωτοβουλιών για την κοινωνική ενσωμάτωση και την επαγγελματική ένταξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε την απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Π.Ε. Ιωαννίνων για τον καθορισμό του ανώτατου αριθμού θέσεων για τη σύσταση και λειτουργία εκ περιτροπής λαϊκών αγορών σε περιοχές Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών.

Αναλυτικά, εγκρίθηκαν:
50 θέσεις στην περιοχή των Αμπελοκήπων,
40 θέσεις στην περιοχή των Καρδαμιτσίων
46 θέσεις στην περιοχή της Ανατολής (πλ. 28ης Οκτωβρίου)
30 θέσεις στην περιοχή της Ανατολής (οδός Προφ. Ηλία)

Ακόμη, εγκρίθηκε η τοποθέτηση 10 επαγγελματιών πωλητών στη λαϊκή αγορά Σεισμοπλήκτων και 5 στη λαϊκή αγορά Πεντέλης Δροσιάς. Η Επιτροπή ενέκρινε την απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Π.Ε. Πρέβεζας για την τοποθέτηση παραγωγών και επαγγελματιών στη λαϊκή αγορά Καναλακίου (4 θέσεις) και τη λαϊκή αγορά Πάργας (1 θέση) του Δήμου Πάργας.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, απαντώντας σε σχετικές τοποθετήσεις, ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ν. Κάτσιος αναφέρθηκε στο έργο που έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα για ζητήματα κοινωνικών υποθέσεων, τόσο από την Επιτροπή, όσο και από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου. «Πρέπει να πιστέψουμε στο ρόλο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε το ρόλο της. Δεν παραλείψαμε τα σοβαρά ζητήματα της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας που αφορούν την περιοχή. Αντιθέτως, προσπαθούμε με συνεχείς δράσεις και παρεμβάσεις να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται».

Ακόμη, ανακοίνωσε πως σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής θα παρουσιαστεί το έργο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας, για την ενημέρωση των συμβούλων και για την περαιτέρω ανάπτυξη δράσεων. Ο κ. Κάτσιος σημείωσε πως η λειτουργία του Δικτύου αποτελεί ένα ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα και απαιτεί σημαντική δουλειά από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, γεγονός που ήδη συντελείται με απτά αποτελέσματα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 2/27/2014 09:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αποφάσεις Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Περιφέρειας Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες