ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Συνεργασία του Περιφερειάρχη Ηπείρου με τον Καθηγητή Διαιτησίας Περικλή Βασιλάκη.

Την απόφασή του να συνεργαστεί με την παράταξη της "Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου", ανακοίνωσε σήμερα ο Καθηγητής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου κ. Περικλής Βασιλάκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, δήλωσε ότι η απόφαση του κ. Π. Βασιλάκη, είναι ιδιαίτερη τιμητική και ενισχύει τον...
αγώνα για να αλλάξει σελίδα η Ήπειρος.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: " Όπως έχω ήδη ανακοινώσει διαμορφώνουμε μια πολυσυλλεκτική παράταξη, που θα ενδιαφέρεται για το μέλλον της Ηπείρου και του τόπου μας. Σήμερα έχω την τιμή να είναι μαζί μου ο κ. Περικλής Βασιλάκης. Τον ευχαριστώ για την απόφασή του να πορευτεί μαζί μας, γιατί όλοι στη Δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση της Ηπείρου, θέλουμε να αγωνιστούμε για να αλλάξουμε σελίδα. Αυτή η πορεία είναι πάνω από κόμματα. Εμείς είμαστε ένα άλλο κόμμα, αυτό της Ηπείρου. Εκεί συναντιόμαστε όλοι και είναι τιμή για εμένα που θα ηγηθώ μιας τέτοιας παράταξης".

Από την πλευρά του ο κ. Π. Βασιλάκης, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:
"Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας (Στρ. Ιωάννου) για την πολύ μεγάλη τιμή που μου κάνουν να με συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης για την Π.Ε. Πρέβεζας. Πράγματι, όπως ανέφερε ο κ. Καχριμάνης, η επικοινωνία μας ξεκίνησε για στοιχεία που ζήτησα για το γήπεδο Ιωαννίνων. Όμως, έβλεπα και άλλα πράγματα, πριν το γήπεδο. Τα οποία η Περιφέρεια και η Αντιπεριφέρεια είχαν αλλάξει σχετικά με το παρελθόν. Και η πορεία του κ. Καχριμάνη από το Μέτσοβο, στο Νομό Ιωαννίνων και στη συνέχεια στην Περιφέρεια Ηπείρου, μου έδωσαν τη σιγουριά ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ασχολείται με την Ήπειρο. Αγαπά τον τόπο, όπως τον αγαπώ κι εγώ. Με τον κ. Ιωάννου συζητήσαμε αρκετές φορές για τα θέματα της Πρέβεζας και συμφωνήσαμε ότι πάνω από όλα είναι η Ήπειρος, είναι ο τόπος που αγαπάμε. Αυτή η αγάπη για την Ήπειρο με έκανε να αποδεχτώ και να συνεργαστώ χωρίς να σκεφτώ τίποτε παραπάνω. Ούτε κόμματα, ούτε κάτι άλλο, παρά μόνο πως θα πορευτούμε για να λύσουμε τα προβλήματα".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Π. Βασιλάκης, δήλωσε τα εξής:
"Ανέκαθεν θεωρούσα ότι η κεντρική εξουσία δεν πρέπει να συνδυάζεται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ήμουν κάθετα, και παραμένω, αντίθετος σε αυτό. Πάνω από όλα πρέπει να βάζουμε τον τόπο, και όχι που ανήκει ο καθένας. Αυτό που σκέφτηκα ήταν πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο. Και επειδή ο κ. Καχριμάνης και ο κ. Ιωάννου είναι άνθρωποι που θέλουν, μπορούν και θα βοηθήσουν σε αυτό, συντάσσομαι με αυτούς".


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 3/06/2014 03:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for " Συνεργασία του Περιφερειάρχη Ηπείρου με τον Καθηγητή Διαιτησίας Περικλή Βασιλάκη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες