ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Algae Farms (Hellas) A.E.: Δημιουργία θέσεων εργασίας στην Πρέβεζα.

Τη δημιουργία δεκάδων θέσεων εργασίας ανακοινώνει η Algae Farms (Hellas) A.E., η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ενεργειακό κλάδο και εξειδικεύεται στην παραγωγή βιοκαυσίμων με βάση την άλγη.

Η ελληνική επιχείρηση, που διατηρεί τις εγκαταστάσεις της στην περιοχή της Πρέβεζας, προχωρά σε αύξηση του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού σε μια προσπάθεια εδραίωσης της παρουσίας της στην ελληνική αγορά και ...
στο διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Από τις 24 Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας  algae-farms.com αναφορικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στο hr@algae-farms.com.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τις εξής ειδικότητες: τεχνικοί παραγωγής, τεχνικοί κατασκευών & συντήρησης, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτροσυγκολλητές, υπεύθυνοι εξωτερικής φύλαξης, υπεύθυνοι βάρδιας και γραμματείς, οι οποίοι θα στελεχώσουν αντίστοιχα τις διευθύνσεις λογιστηρίου & διοικητικού, κατασκευών & συντήρησης, παραγωγής και πληροφορικής.

Στόχος της καινοτόμου ελληνικής επιχείρησης, η οποία το Μάρτιο του 2012 απέσπασε το 1ο Βραβείο στον 1ο Διαγωνισμό “Make Innovation Work”, ύψους 100.000 USD, που διοργάνωσε η επιτροπή “Καινοτομία - Εκπαίδευση - Επιχειρηματικότητα” του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου σε συνδιοργάνωση με τη CISCO, είναι να καταστεί βασικός ευρωπαϊκός παραγωγός και προμηθευτής κοστολογικά ανταγωνιστικών και περιβαλλοντικά ορθών βιοκαυσίμων (στερεών και υγρών) εφαρμόζοντας τεχνολογικά προηγμένες και καινοτομικές λύσεις. Με άξονα την εξωστρέφεια προσανατολίζεται στην κάλυψη των αναγκών της εγχώριας αγοράς και των αγορών του εξωτερικού, στις οποίες καταγράφεται αυξημένη ζήτηση βιοκαυσίμων.

Εκτός από το ότι πρόκειται για τη μοναδική στη χώρα μας εταιρεία παραγωγής βιοκαυσίμων από άλγη, η ειδοποιός διαφορά της έγκειται στο ότι τα παραγόμενα προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, είναι βιοδιασπώμενα, παράγονται χωρίς αντίκτυπο στα αποθέματα πόσιμου νερού και αξιοποιούν τη χρήση θαλασσινού νερού αλλά και νερού από βιολογικούς καθαρισμούς. Επιπρόσθετα, στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα προστίθενται οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Το κόστος των βιοκαυσίμων από άλγη είναι 30% χαμηλότερο από τα pellets ξύλου και τις briquette ξύλου, 40% χαμηλότερο από το Diesel και το LPG και 20% χαμηλότερο από το MGO, MDO και Jet fuel.

Λίγα λόγια για την Algae Farms
Η Εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της τον Ιούνιο του 2012 ως Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. Παραγωγής Άλγης Ηπείρου, υλοποιώντας τη μονάδα παραγωγής βιομάζας από άλγη ως εναλλακτικό καύσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την αποστολή βιογραφικών επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, algae-farms.com
 
atpreveza.gr

Το είδαμε στο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/26/2014 07:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Algae Farms (Hellas) A.E.: Δημιουργία θέσεων εργασίας στην Πρέβεζα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες