ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Αυτοί είναι οι πολιτικοί «μας»…

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός .
Έλληνες πολιτικοί…
Κατέστρεψαν έναν λαό ολόκληρο, τον έριξαν στην άβυσσο της φτώχειας, διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα, επέτρεψαν για δεκαετίες ολόκληρες φίλια και μη τρωκτικά να λυμαίνονται το δημόσιο, αλλά τώρα μας σώζουν…

Όχι δεν είναι ανέκδοτο!
Αυτό μας σερβίρουν…
Και τι δεν διαβάζουμε για τις ...
ηρωικές μάχες που δίνει η κυβέρνηση και ειδικά ο κ. Σαμαράς με την Τρόικα.

 Και για να μην ξεχνιόμαστε, τώρα, παραμονές εκλογών, όχι πριν από 6 μήνες ή ένα χρόνο…

Έχει φθάσει δε σε τέτοιο σημείο ο αγώνας του κ. Σαμαρά που θα πατήσει πόδι, θα παλέψει, προκειμένου να μοιράσει το πλεόνασμα στις ασθενείς κοινωνικές ομάδες.
Κάτι που ως γνωστόν δεν δέχεται η Τρόικα.

Και αυτό από πονοψυχιά των κυβερνώντων την χώρα μας…
Και εμείς που σκεπτόμαστε ότι εκλογές έρχονται, χρήματα μοιράζουν οι πολιτικοί, τι να κάνουμε…

Είμαστε κακοί ή απλά ισχύει για τους πολιτικούς το «παλιά μου τέχνη κόσκινο»…

Ο κατήφορος και ο ευτελισμός όμως των πολιτικών δεν έχει όριο.
Και φροντίζουν οι ίδιοι για αυτό με τις διάφορες δηλώσεις τους.
Αντί να σιωπούν τουλάχιστον...

Επειδή τώρα, όπως μας λένε τουλάχιστον, βάζουν τάξη στο δημόσιο, πολεμούν την διαφθορά, μάχονται, ιδρώνουν, σκουπίζονται, έρχονται οι δικαστικές αρχές και τους ξεγυμνώνουν ολοκληρωτικά…

Το διαχρονικό πάρτι που γινόταν, και προφανώς θα γίνεται ακόμη και σήμερα, στον τομέα της Υγείας είναι γνωστό.

Δύο ειδήσεις όμως χθεσινές κυριολεκτικά τσακίζουν κόκαλα και φανερώνουν και τις προθέσεις αυτών που μας κυβερνούν.

Πρώτη είδηση η σύλληψη προμηθευτή υλικών των νοσοκομείων μας που θησαύρισε υπερκοστολογώντας προφανώς και τον αέρα που αναπνέουμε…
Δεν εξηγείται διαφορετικά πως αιμοστατικό από την Τσεχία αξίας 2,5 € το τεμάχιο φέρεται να χρεώθηκε στα νοσοκομεία προς 500 €!
Και φυσικά ο προμηθευτής που συνελήφθη δεν θα ήταν ο μοναδικός που έκανε το «σπορ» αυτό σε βάρος του δημοσίου…

Η επιτυχία αυτή, το ότι ξεσκεπάστηκε δηλαδή η κομπίνα αυτή, το ότι ο σεβαστός αυτός επιχειρηματίας, με αυτοκίνητο Ferrari κυκλοφορούσε μπορεί να μην ήταν σεβαστός τουλάχιστον για κάποιους, αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες οφείλεται αποκλειστικά στις δικαστικές αρχές.
Συγκεκριμένα στην Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς κυρία Ε. Ράικου και στους Εισαγγελείς που ανέθεσε να ερευνήσουν την υπόθεση και την έφεραν σε πέρας, τους κκ. Δραγάτση και Ελευθεριάνο.

Οι πολιτικοί «μας» όμως έκαναν κάτι ή τι έκαναν για την υπόθεση αυτή ή για παρόμοιες;
 Πως πολεμούν την διαφθορά, την κατασπατάληση ή και κλοπή του δημοσίου χρήματος;

Η απάντηση είναι πολύ απλή.
Με τον δικό τους τρόπο….
Με «νόμο-πλυντήριο» όπως γράφτηκε στο Τύπο το 2011!

Τι είναι δυνατόν;
Οι «μαχητές» αυτοί;
 Οι «σωτήρες» αυτοί;
Απίστευτο (εδώ γελάμε) αλλά αληθινό…
Ο Νόμος 3867 της 3/8/2010 (εν μέσω κρίσης δηλαδή) θεωρήθηκε ότι ήταν η κολυμπήθρα του Σιλωάμ αφού έδινε «άφεση» αμαρτιών ακόμη και για μίζες από προμήθειες σε νοσοκομεία, μετά από απευθείας αναθέσεις.

Σκεφθείτε ότι ήταν έτσι γραμμένος ο νόμος ώστε κατηγορούμενοι που θα οδηγούντο στα δικαστήρια για μίζες και για προμήθειες με απευθείας αναθέσεις, θα αθωωνόντουσαν απλά επιδεικνύοντας το νόμο!

Και ποιοι τον είχαν υπογράψει τον νόμο;
Οι Γ. Παπακωνστανίνου ως υπουργός Οικονομικών, ο Α. Λοβέρδος ως υπουργός Εργασίας, η Λ. Κατσέλη ως υπουργός Οικονομίας, ο Γ. Ραγκούσης ως υπουργός Εσωτερικών και ο Χ. Καστανίδης ως υπουργός Δικαιοσύνης.
Έτσι για να μην ξεχνάμε τους «ήρωες» μας…

Και αν για κάποιους το 2010 ή το 2011 είναι μακριά διαβάστε τι κάνουν σήμερα…

Μόλις χθες ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Ο. Κωνσταντινόπουλος, ξέρετε του κόμματος που συγκυβερνά, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και ο διοικητής του κ. Κοντός δεν επέτρεψαν τη διενέργεια ελέγχων σε ιδιωτικές κλινικές και χάθηκαν 150 εκατ. Ευρώ σημειώνοντας μάλιστα ότι τα «τα λεφτά πήγαν σε τσέπες κάποιων»…!

Και τον άλλο τον «κακομοίρη», με την Ferrari και την έπαυλη στην Γλυφάδα, τον κατηγορούν οι δικαστικές αρχές για απάτη σε βάρος του δημοσίου ...για μόλις 10.000.000 ευρώ που τσέπωσε…
 Άδικο δεν είναι;

Αλλά η απάντηση του υφυπουργού Υγείας κ. Μπέζα για το θέμα ήταν αποστομωτική!
Που λέει ο λόγος…
Είπε: «όπως όμως είναι φυσικό μια τέτοια πρωτόγνωρη διαδικασία (δηλαδή ιατρικού και οικονομικού ελέγχου των παραστατικών των κλινικών) δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί για πρώτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα… Από τον Ιούλιο του 2013 έχει δημοσιευτεί ο νόμος…

Ο δε λαλίστατος κ. Γεωργιάδης, όχι ο τηλεπωλητής βιβλίων, ο άλλος, ο Υπουργός Υγείας, τι μας είπε;
Ήταν ένα σύστημα εντελώς ξεχειλωμένο "τώρα πια δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί έχουν πέσει οι τιμές"…
 Όχι γιατί έχουν λάβει τα μέτρα, όχι γιατί έχουν θωρακίσει από απάτες το σύστημα προμηθειών, αλλά γιατί έχουν πέσει οι τιμές!
 Θαυμάστε τον…

Τι να τους πει κανείς τώρα;
 Αφού δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι…

Να φύγουν πια να ησυχάσουμε, αλλά πως;
Να τους πάρει «Το Ποτάμι»;

Τι;
Είπαμε Το Ποτάμι;
Λέτε τελικά να είναι αυτό το κόμμα- μπαμπούλας;

Ο Τζο Τρίπι είχε δηλώσει στο ΒΗΜΑ τον Δεκέμβριο του 2012 ότι «Αν είσαι νέος, άνεργος και τα κόμματα που θεωρείς υπεύθυνα για την κατάστασή σου βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο πιο εύκολος τρόπος να τους πεις "άντε να χαθείτε" είναι τα "τρελά" κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσή Αυγή) γιατί αυτά θα τους τρομάξουν.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας, θα ψάξουν (οι πολίτες) για κάτι ακόμη πιο τρομακτικό…».

Βρε μπας και….


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 3/14/2014 03:23:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αυτοί είναι οι πολιτικοί «μας»… "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες