ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Ο προσωπικός στρατός δολοφόνων του Μπάρακ Ομπάμα.

Ο μεγαλύτερος και δολοφονικότερος ιδιωτικός στρατός λειτουργεί με αποκλειστικές εντολές και την πλήρη κάλυψη του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και επιχειρεί οπουδήποτε στον πλανήτη (και εκτός εμπόλεμων περιοχών), στοχοποιώντας πρόσωπα ή οντότητες που θεωρούνται εχθροί των ΗΠΑ.

Κανείς (ούτε η CIA ή ο αμερικανικός στρατός) δεν ενημερώνεται για την επιχειρησιακή δράση της συγκεκριμένης ...
επιχειρησιακής ομάδας (το όνομά της είναι JSOC) και λειτουργεί εφαρμόζοντας την χρήση θανάσιμης βίας, χωρίς να υπάρχουν καν καταδικαστικές αποφάσεις από διεθνείς οργανισμούς ή έστω και από περιφερειακά δικαστήρια των ΗΠΑ.

Η μονάδα αυτή αποτελείται από άνδρες των ειδικών επιχειρήσεων του στρατού των ΗΠΑ, οι αποστολές της χαρακτηρίζονται ως "μαύρες" (black operations), εκτελούνται συνήθως από αέρος (χρήση ελικοπτέρων ή πτώση με αλεξίπτωτο) και αποσιωπούνται πλήρως οι επιχειρησιακές της δράσεις (οι οποίες περιλαμβάνουν εκτελέσεις, απαγωγές, βασανισμούς ή και στοχοποιήσεις κατοικημένων περιοχών για πυραυλικούς βομβαρδισμούς που εκτελούνται με αμερικανικά μέσα) οι οποίες γίνονται συνήθως νύχτα, ενώ τα κονδύλια που της δίνονται ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα αυξανόμενα περιστατικά "παράπλευρων απωλειών" απλών πολιτών και η δράση της συγκεκριμένης "αόρατης" ομάδας, απασχόλησαν και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, όπου επιχειρήθηκε μία συζήτηση για τον ρόλο του προέδρου των ΗΠΑ και τον τρόπο επιχειρησιακής δράσης της συγκεκριμένης ομάδας των "ανδρών με τα γένια" ή "Αμερικανοί Ταλιμπάν" (όπως χαρακτηρίστηκαν από την δράση τους στο Αφγανιστάν)...

Δυστυχώς, η συζήτηση αυτή δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί, αφού το αμερικανικό δόγμα είναι πλέον το "ο εχθρός κρύβεται παντού και μπορεί να είναι οποιοσδήποτε"...
Η ασυδοσία στην εφαρμογή της εξουσίας του αμερικανού προέδρου ανησύχησε πλήθος πολιτών, των ΗΠΑ, οι οποίοι διαπίστωσαν (μετά την δολοφονία με βομβαρδισμό από πυραύλους ενός αμερικανού πολίτη που στοχοποιήθηκε ως εχθρός των ΗΠΑ) ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν διστάζει να επικηρύξει και πολίτες των ΗΠΑ οι οποίοι θεωρούνται επικίνδυνοι για την αμερικανική... δημοκρατία!

Γεωργίου ΜιχαήλΥΓ: Σε ντοκιμαντέρ που πρωτοπροβλήθηκε το 2013, με τίτλο Dirty Wars, ένας αμερικανός δημοσιογράφος καταγράφει και αποκαλύπτει την δράση ενός μυστικού παγκόσμιου πολέμου, που διεξάγεται από την ομάδα JSΟC, η οποία παίρνει διαταγές κατ' ευθείαν από τον αμερικανό πρόεδρο. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτεται ένας μυστικός στρατός, ένας πόλεμος δίχως τέλος, μέσα από έναν δημοσιογράφο αποφασισμένο να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο ερευνητής και δημοσιογράφος Jeremy Scahill έρχεται αντιμέτωπος με απροσδόκητες καταστάσεις καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει την κρυμμένη αλήθεια πίσω από τους συγκαλυμμένους πολέμους των ΗΠΑ. Το αποτέλεσμα της έρευνάς του είναι φρικιαστικό για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για τις υπερεξουσίες που ασκούνται σκιωδώς από τον αμερικανό πρόεδρο...

πληροφορίες: theguardian.com
Το είδαμε στο Ας Μιλήσουμε Επιτέλους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 3/20/2014 09:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο προσωπικός στρατός δολοφόνων του Μπάρακ Ομπάμα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες