ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Ο. Γεροβασίλη: " Σχετικά με το Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας."

Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ηπείρου, αλλά και η σύγχρονη παραγωγή πολιτισμού των Ηπειρωτών, μπορούν και πρέπει να λειτουργήσουν ως εργαλεία ανάπτυξης.

Ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό και η πολιτεία, σε όλα της τα επίπεδα, οφείλει να διασφαλίζει τις υλικές και θεσμικές προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου παραγωγής και λειτουργίας στοιχείων...
πολιτισμού.

Ο ρόλος της περιφερειακής διοίκησης στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση μιας πολιτικής για τον πολιτισμό είναι αναντικατάστατος και αναγκαίος, σε συνεργασία πάντα με τις τοπικές κοινωνίες και τις τοπικές πολιτιστικές συλλογικότητες και με σεβασμό στην ελεύθερη έκφρασή τους. Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ηπείρου, αλλά και η σύγχρονη παραγωγή πολιτισμού των Ηπειρωτών, μπορούν και πρέπει να λειτουργήσουν ως εργαλεία ανάπτυξης, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και προωθώντας ένα μοντέλο ήπιας και βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, το οποίο θα αντιστρέψει τον οικονομικό και δημογραφικό μαρασμό της περιφέρειας μας.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πολιτικής, αποτελούν προτεραιότητα για την περιφέρειά μας, τόσο η ενίσχυση σε πόρους και υποδομές των υφιστάμενων δημόσιων φορέων που εμπλέκονται στο έργο της πολιτιστικής διαχείρισης (π.χ. αρχαιολογικές υπηρεσίες, μουσεία), όσο και η αναπροσαρμογή στην κατανομή των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ, ώστε τα υπό ένταξη έργα να πληρούν τόσο πολιτιστικά, όσο και αναπτυξιακά κριτήρια.

Ταυτόχρονα, απαιτείται η εφαρμογή πολιτικών για την παραπέρα αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, που έχουν αποκαλυφθεί και αναδειχθεί μέσα από τα έργα και η διασφάλιση της συντήρησης, της λειτουργίας και της σωστής προβολής τους, προκειμένου να μην αντικρίζουμε εικόνες εγκατάλειψης και απαξίωσης της ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Όλγα Γεροβασίλη
υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 3/17/2014 03:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο. Γεροβασίλη: " Σχετικά με το Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες