ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Επιστολή του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Άρτας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, με κοινοποίηση στον περιφερειάρχη Ηπείρου, έστειλε η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Άρτας με αφορμή την πρόσφατη «Συνάντηση Προέδρων των Επιμελητηρίων».

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:
«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Είμαστε υπέρ όλων των πρωτοβουλιών, από όπου κι αν ...
προέρχονται κι οποίοι κι αν της οργανώνουν, που έχουν ως στόχο την κατάρτιση επιχειρηματικών σχεδίων για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Κατά τον ίδιο τρόπο, χαιρετίζουμε και την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κι ελπίζουμε ότι θα διατυπωθούν προτάσεις τις οποίες, κάποια στιγμή, όλοι οι θεσμικοί φορείς της Ηπείρου, σε κοινή τους συνάντηση, θα λάβουν υπόψη, για τη διατύπωση ενός αναπτυξιακού σχεδίου, που θα αφορά όλους τους τομείς, όλες τις δραστηριότητες και όλες της Περιφερειακές Ενότητες.

Σε ότι μας αφορά, είμαστε διατεθειμένοι και έτοιμοι να εισφέρουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία, καταθέτοντας τη δική μας καινοτόμα πρωτότυπη και ρεαλιστική αναπτυξιακή πρόταση, βασισμένοι σε όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα και τις ανθρώπινες δεξιότητες της Ηπείρου.

Επίσης, προτιθέμεθα να συζητήσουμε εάν και ποια θεσμικά σχήματα απαιτούνται, ώστε να στηρίξουμε και επιταχύνουμε αναπτυξιακές διαδικασίες, παραγωγικές δομές και επενδυτικές πρωτοβουλίες. Είναι αυτονόητο, ότι ως Επιμελητήριο Άρτας θα εξετάσουμε σοβαρά, τυχόν προτάσεις, που κατατέθηκαν στη σύσκεψη, που οργάνωσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου και σε επόμενη, θεσμικού χαρακτήρα, συνάντηση με τη συμμετοχή όλων των Επιμελητηρίων και των θεσμικών φορέων της περιοχής μας, θα υποβάλλουμε τις δικές μας προτάσεις.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως η κατάρτιση της θεματολογίας σε αντίστοιχες συσκέψεις θα πρέπει να γίνεται από κοινού, όπως και ο προσδιορισμός του χρόνου διεξαγωγής, καθώς όσοι μετέχουν στη Διοικητική Επιτροπή Άρτας είναι εργαζόμενοι.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 3/20/2014 08:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επιστολή του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Άρτας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες