ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Σύναψη νέων προγραμματικών συμβάσεων για αποκαταστάσεις ζημιών- υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Αποφάσεις για τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με Δήμους και φορείς της Ηπείρου έλαβε η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας σε συνεδρίασή της.

Μέσω αυτών προβλέπεται η αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο περιοχών των Δήμων Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας, η αποκατάσταση της λειτουργικότητας αντλιοστασίων ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ και η επισκευή - διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων της ...
Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Με αφορμή συζήτηση, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων από την Περιφερειακή Αρχή, η Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Τατιάνα Καλογιάννη ανέφερε πως ήδη περισσότερα από 10 εκ. ευρώ έχουν εξασφαλιστεί μέσω ανταγωνιστικών προγραμμάτων. "Υπάρχει σαφής σχεδιασμός, στοχευμένες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων", συμπλήρωσε.

Αναλυτικά:
Η Επιτροπή ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ- Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με διακριτικό τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» για την υλοποίηση των έργων:
-«Βελτίωση της διακυβέρνησης, διαχείρισης και βιωσιμότητας αγροτικών και παράκτιων προστατευόμενων περιοχών και συνεισφορά στην εφαρμογή των προβλέψεων του Natura 2000 σε Ιταλία και Ελλάδα» “Improving governance, management and sustainability of rural and coastal protected areas and contributing to the implementation of the Natura 2000 provisions in IT and GR” (κατά πλειοψηφία)

-«Αξιοποίηση Παραδοσιακών Διατροφικών Προϊόντων για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία των Ιταλικών και Ελληνικών ΜμΕ» “Valorization of Traditional Food Products for Competiveness and Innovation of Italian and Greek SMEs” και ακρωνύμιο FOODING του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013» (κατά πλειοψηφία)΅.

Επίσης, ενέκρινε τη σύναψη των παρακάτω προγραμματικών συμβάσεων:
-μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου , του Δήμου Ιωαννιτών και του ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων για το έτος 2014. (ομόφωνα)

-μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη/ Γενική Γραμματεία πολιτικής Προστασίας/ Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος., για την υλοποίηση του έργου «Επισκευή –Συντήρηση –Διαμόρφωση κτιριακών Εγκαταστάσεων Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (Δ.Π.Υ.) Ιωαννίνων και 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού (Π.Σ.) Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ (ομόφωνα)

-μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Μετσόβου για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή στεγάστρου αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Μετσόβου (Προμήθεια Υλικών)», προϋπολογισμού 64.000 ευρώ (ομόφωνα)

-μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΤΕΙ Ηπείρου για τη διαδικασία διαπίστευσης του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας - Παρασιτολογίας - Μοριακής Βιολογίας και λοιμωδών νοσημάτων των ζώων, με ακρωνύμιο: LABACCRED-TEIEP-01 (ομόφωνα)

-μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΤΕΙ Ηπείρου για τη διαδικασία διαπίστευσης του Εργαστηρίου Γεωργικής Φαρμακολογίας, Φυτοπροστασίας και Μικροβιολογίας Φυτών, με ακρωνύμιο: LABACCRED-TEIEP-02 (ομόφωνα)

Η Επιτροπή ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας για τα εξής έργα:
-«Συντήρηση οδού προς Σαγιάδα - Κάτω Αετό - Σύνορα», προϋπολογισμού 1.558.140 ευρώ (ομόφωνα)

-«Αποκατάσταση ζημιών λόγω βροχοπτώσεων και κατολισθήσεων τον δρόμο Παλαιόκαστρο - Καρβουνάρι», προϋπολογισμού 614.980 ευρώ (ομόφωνα)

-«Ολοκλήρωση βατότητας Ηγουμενίτσα-Δρέπανο-Αγιονάζι», προϋπολογισμού 614.900 ευρώ (ομόφωνα)
«Περίφραξη γηπέδου Μαζαρακιάς», προϋπολογισμού 24.600 ευρώ (ομόφωνα)

-«Αποκατάσταση οδού στην Τ.Κ. Μιχαλιτσίου της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 90.000 ευρώ (ομόφωνα)

-«Επισκευή γηπέδου Καναλίου», προϋπολογισμού 37.000 ευρώ (ομόφωνα)

-«Ασφαλτόστρωση Δημοτικής οδού στο Κανάλι», προϋπολογισμού 35.000 ευρώ (ομόφωνα)

Τέλος, εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και:
του ΓΟΕΒ Λεκάνης Ιωαννίνων, για την υλοποίηση του έργου:
-«Προμήθεια ηλεκτροκινητήρα 55W – 1500 RPM αντλητικού συγκροτήματος ΓΟΕΒ Λεκάνης Ιωαννίνων (Αποστραγγιστικό Κατσικάς)», προϋπολογισμού 2.706,00 € (ομόφωνα)

-του ΓΟΕΒ Λεκάνης Ιωαννίνων, για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια υποβρυχίου αντλητικού συγκροτήματος ΓΟΕΒ Λεκάνης Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 5.904 ευρώ (ομόφωνα)

-του ΤΟΕΒ Πεδιάδας Παραμυθιάς για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια ομαλών εκκινητών (soft starter 340 Kwatt) και αυτόματου ισχύος (400-800Α) αντλιοστασίων ΤΟΕΒ Πεδιάδας Παραμυθιάς (Γλυκή – Γαρδίκι)», προϋπολογισμού 24.600 ευρώ (ομόφωνα)


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 3/27/2014 08:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σύναψη νέων προγραμματικών συμβάσεων για αποκαταστάσεις ζημιών- υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες