ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Δράση: " 2,6 εκατ. πολίτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές εξουθενώνονται κ. Στουρνάρα!"

Για να κάνει ο κ. Σαμαράς νέους διορισμούς και προεκλογικές παροχές;

Η σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία 2,6 εκατ. φορολογούμενοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία και αδυνατούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών και ότι οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές το ...
2013 ανήλθαν σε 10 δισ. ευρώ., αποδεικνύει το αδιέξοδο της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ιδίως όταν ταυτόχρονα υπάρχουν ένα εκατομμύριο νοικοκυριά που χρωστούν στη ΔΕΗ, 2 εκ. κόκκινα δάνεια και 370 χιλ. ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ που δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους.

Η συγκυβέρνηση οδηγεί σε απόγνωση και σε νομικές περιπέτειες τους μισούς φορολογουμένους της χώρας. Ονειρεύεται ανάκαμψη σε μια οικονομία στην οποία το ίδιο το κράτος έχει οδηγήσει εκατομμύρια πολίτες στα όρια της χρεοκοπίας. Με την υπερφορολόγηση επιδείνωσε την ύφεση -που κάνει το 1929 να φαντάζει ανέμελος περίπατος- και τιμωρεί όσους δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τους εξουθενωτικούς φόρους. Υπερφορολογεί για να κάνει διορισμούς (γεμάτα τα πρωτοσέλιδα με νέους διορισμούς) και προεκλογικές παροχές εν όψει ευρωεκλογών.

Η Δράση επαναλαμβάνει ότι στην Ελλάδα χρειάζεται άμεση στήριξη ο παραγωγικός και εξωστρεφής ιδιωτικός τομέας, γιατί μόνο από εκεί θα προέλθει η ανάκαμψη. Δεν χρειαζόμαστε υπερφορολόγηση, χρειαζόμαστε μία πολιτική δραστικά λιγότερων φόρων και μικρότερου κράτους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 3/11/2014 09:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δράση: " 2,6 εκατ. πολίτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές εξουθενώνονται κ. Στουρνάρα!""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες