ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ό. Γεροβασίλη: " H πρόταση Καχριμάνη και οι επιπτώσεις της. "

Ο κος Καχριμάνης, μετά την ταύτισή του με την κυβερνητική πολιτική για επίθεση στο συνεταιριστικό μοντέλο παραγωγής υπέρ των, κερδοφόρων για λίγους, ιδιωτικοποιήσεων, που στην περιοχή μας εκφράστηκε με την πώληση της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, συνδέει τώρα άρρηκτα το όνομά του και με μια απ’ τις καταστροφικότερες επιθέσεις που δέχεται η γαλακτοπαραγωγική κτηνοτροφία, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησης τού μέχρι πρότινος Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και...
Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, η επιμήκυνση του χρόνου ζωής του «φρέσκου γάλακτος», που αναφέρεται κωδικοποιημένα ως «πρόταση Καχριμάνη», συμφωνήθηκε με την τρόικα, και είναι μία πρόταση που, αν εφαρμοστεί, θα επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις στην ελληνική κτηνοτροφία και θα διευκολύνει τις αθρόες εισαγωγές γάλακτος εις βάρος της εγχώριας παραγωγής.

Η «πρόταση Καχριμάνη», για την επιμήκυνση του χρόνου ζωής του φρέσκου γάλακτος, έγινε λοιπόν αποδεκτή από τον Υπουργό Ανάπτυξης και την τρόικα, τους «πάνω». Ήταν, προφανώς, μια βολική γι’ αυτούς πρόταση και -σύμφωνα, ξανά, με τον κο Χαρακόπουλο- η Τρόικα την εμφάνισε ξαφνικά ως προαπαιτούμενο για την καταβολή της επόμενης δόσης.

Όμως, η αντίστοιχη πρότασή του κου Καχριμάνη προς τους συμπολίτες μας, για επιμήκυνση του χρόνου θητείας του ως Περιφερειάρχη Ηπείρου, απευθύνεται σε πλατύτερα κοινωνικά στρώματα, «τους κάτω», έτσι δεν θα γίνει δεκτή από τον λαό της Ηπείρου, που στις εκλογές του Μάη θα αποδοκιμάσει όσους στηρίζουν τις κυβερνητικές πολιτικές που στρέφονται σε βάρος του τόπου τους.

Όλγα Γεροβασίλη
Υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 3/30/2014 11:08:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ό. Γεροβασίλη: " H πρόταση Καχριμάνη και οι επιπτώσεις της. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες