ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Ο Υφυπουργός Παιδείας Κ. Γκιουλέκας στα ελληνικά σχολεία της Αλβανίας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Σουτόπουλος .
Φωτογραφία: Γραφ. Τύπου ΥφΠΑΙΘ.

Κορυτσά: Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδας και της 25η Μαρτίου 1821 ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας πραγματοποίησε περιοδεία πριν λίγες ημέρες στις περιοχές της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας (Ε.Ε.Μ.) στην Αλβανία και...
συγκεκριμένα στα ελληνόγλωσσα σχολεία της Κορυτσάς, του Αργυροκάστρου, των Αγίων Σαράντα και της Χειμάρρας. Εκεί συναντήθηκε με μαθητές και εκπαιδευτικούς της ελληνικής μειονότητας και συζήτησε μαζί τους για τις προοπτικές που υπάρχουν στα σχολεία της περιοχής, για την καθημερινή λειτουργία τους, αλλά και για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν.

Στο κεντρικό θέατρο της Κορυτσάς τα παιδιά που φοιτούν στο ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ, παρουσίασαν τη γιορτή τους για την 25η Μαρτίου του 1821.

Στη Δερβιτσάνη Αργυροκάστρου, το κέντρο του ελληνισμού της Δερόπολης. Κορίτσια με τις παραδοσιακές φορεσιές, φωτογραφίζονται με τον Κ. Γκιουλέκα«Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν εδώ για τα όσα προσφέρουν στις νέες γενιές κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες», τόνισε ο Κ. Γκιουλέκας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά την περιοδεία του, παρακολούθησε τις σχολικές εορτές που ετοίμασαν οι μαθητές και το προσωπικό των ελληνικών εκπαιδευτηρίων για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τις εορταστικές εκδηλώσεις τις ελληνικής μειονότητας στις περιοχές της Κορυτσάς και της Χειμάρρας, όπως παρακολούθησε και αντίστοιχες εκδηλώσεις στους Άγιους Σαράντα και στο Αργυρόκαστρο-Δερβιτσάνη.

Στο ελληνικό εκπαιδευτήριο ΟΜΗΡΟΣ της Χιμμάρας, με τους Έλληνες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν εκεί.

Στην εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στη Χειμάρρα με τον Υφυπουργό Παιδείας, τον Πρόεδρο της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" Βασίλη Μπολάνο κ.ά.

Σε σχολείο των Αγίων Σαράντα με τα παιδιά της ελληνικής μειονότητα της Α΄ Δημοτικού.Στις δηλώσεις του ο Υφυπουργός Παιδείας σημείωσε ότι: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τις παραστάσεις που ετοίμασαν. Αυτά τα παιδιά έχουν μόνο να μας προσφέρουν. Μας δίνουν απλόχερα υπερηφάνεια, θάρρος, κουράγιο. Αυτή η γενιά είναι η απόδειξη και η διαβεβαίωση ότι η ιστορία θα συνεχίσει να γράφεται αέναα σε αυτό τον μαρτυρικό τόπο».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 3/31/2014 09:29:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Υφυπουργός Παιδείας Κ. Γκιουλέκας στα ελληνικά σχολεία της Αλβανίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες