ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Στους ΑΝ.ΕΛ. ο Π. Σγουρίδης.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη. Αμέσως μετά τη συνάντηση έγιναν οι εξής δηλώσεις:

Π. Καμμένος: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σήμερα, η προσπάθεια για το ευρωψηφοδέλτιο, για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για μια...
Ευρώπη των εθνών - κρατών και όχι για μια Ευρώπη της ομοσπονδίας εμπλουτίζεται από έναν πολύ σημαντικό πολιτικό και άνθρωπο, τον Παναγιώτη Σγουρίδη, τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής.

Με τον αντιπρόεδρο, τον Παναγιώτη Σγουρίδη, βρεθήκαμε μαζί από το 1993, δημιουργώντας την πρώτη άτυπη διακομματική επιτροπή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Συναντηθήκαμε μαζί στην Ίμβρο και στη Θράκη. Συναντηθήκαμε μαζί στους αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού, τις εποχές που η δασκάλα μέσα από τα κατεχόμενα, έδινε τη δική της μάχη με τους εγκλωβισμένους. Βρεθήκαμε δίπλα από τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στον αγώνα για την απελευθέρωση του Κουρδικού λαού. Βρεθήκαμε μαζί με τους Ορθόδοξους Σέρβους όταν βομβαρδιζόταν το Μπίχατς. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα, ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την πατρίδα και τις ιδέες για τα εθνικά θέματα με τόση πίστη όλα αυτά τα χρόνια, να επανενεργοποιείται στην πολιτική - με δική του θέληση είχε αποσυρθεί - και να μπαίνει στην πρώτη γραμμή για τη μάχη των Ευρωεκλογών. Τον καλωσορίζω».

Π. ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ:
«Με τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο συμμετείχαμε σε πολλές προσπάθειες για τον Ελληνισμό και για την Πατρίδα. Βρεθήκαμε μαζί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για πολλά χρόνια. Παρ’ όλο που βρισκόμασταν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους είχαμε μια κοινή ταυτότητα πάνω σε όλα τα ευαίσθητα θέματα για την Ελλάδα. Η πρόσκλησή του να συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με τιμά και την αποδέχομαι.

Θα προσπαθήσουμε, το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που πραγματικά είναι δυστυχισμένη, γιατί βρίσκεται σε μια χώρα σε μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή, να το βγάλουμε προς τα έξω, να το κοινοποιήσουμε στην Ευρώπη και να δώσουμε τη μάχη εκεί. Θα πρέπει να ξέρουμε όλοι μας, ότι ο αγώνας είναι δύσκολος, τα κατεστημένα είναι πολλά, αλλά ενωμένοι θα μπορέσουμε να το κάνουμε.

Θα προσπαθήσουμε, μέσα από αυτόν τον αγώνα, να δημιουργήσουμε εκ των υστέρων μια νέα γενιά, η οποία θα είναι αυτάρκης σε υλικά και πνευματικά αγαθά, για να μπορέσουν αυτοί οι νέοι Έλληνες σε μια παγκόσμια κοινότητα που τα σύνορα είναι διαπερατά να αντισταθμίσουν τις εισαγωγές των πνευματικών και υλικών αγαθών που μας έρχονται απ’ έξω, για να μπορέσει η Ελλάδα να ξαναβρεί αυτό το νόημα που πρέπει να έχει. Διότι όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να βρίσκεται ψηλά και εμείς όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για να το κάνουμε πράξη. Σας ευχαριστώ».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 3/17/2014 02:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Στους ΑΝ.ΕΛ. ο Π. Σγουρίδης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες