ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Αλ. Καχριμάνης: "Συνύπαρξη της κτηνοτροφίας με τη φύση."

Στην ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα από το σύνολο των τοπικών και κεντρικών υπηρεσιών, αναφέρθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου στο ισόγειο του μεγάρου της Περιφέρειας.

Μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης, τόνισε:...
"Είναι μεγάλη υπόθεση μέσα από την έκθεση φωτογραφίας ο κόσμος να βλέπει την ομορφιά της φύσης σε αυτή την περιοχή, αλλά και να γνωρίζει ενδιαφέρουσες πτυχές της. Μόνο που στην Ελλάδα αυτή τη φύση πολλοί δεν την ξέρουν. Και συχνά δεν την γνωρίζουν και οι υπεύθυνοι. Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν πάνω στα αλπικά λιβάδια παραγωγούς με τα κοπάδια τους. Δυστυχώς, το 2012 κάποιοι ειδήμονες από την Αθήνα, που ασχολούνταν στον ΟΠΕΚΕΠΕ με το ζωικό κεφάλαιο, έκοψαν τα συγκεκριμένα είδη από τους καταλόγους και προκάλεσαν πρόβλημα στους παραγωγούς αυτού του τόπου. Εγώ ένα μήνυμα τους στέλνω: τουλάχιστον αυτούς τους ανθρώπους της παραγωγής και του μόχθου να μην τους ενοχλούμε όταν είμαστε άσχετοι και να ρωτάμε τους έμπειρους όπως είναι ο Φορέας Διαχείρισης".

Καταλήγοντας πρόσθεσε ότι υπάρχει ήδη συνεννόηση με τον Φορέα, προκειμένου η Περιφέρεια να βοηθήσει όσο μπορεί τους κτηνοτρόφους σε αυτές τις δύσκολες περιοχές.

Στα εγκαίνια της έκθεσης και στην απονομή των βραβείων για τις καλύτερες φωτογραφίες, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου Χρ. Χασάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ν. Ανατολιωτάκης και Ι. Κατέρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Φορέα Ι. Καραμπίνας, και ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρ. Χασιάκος.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου, από 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, και θα είναι ανοιχτή για όλους, 8.30 -14.00.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 3/31/2014 08:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αλ. Καχριμάνης: "Συνύπαρξη της κτηνοτροφίας με τη φύση.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες