ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Δήλωση της Λίτσας Κιτσαντά, επικεφαλής της "Δημοτικής Αλλαγής Άρτας" .

Αποτελεί για μένα εξαιρετική τιμή και μεγάλη ευθύνη να μπω επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δημοτική Αλλαγή».

Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στον Ηλία Καραμπίκα, με τον οποίο έχουμε δώσει από κοινού μεγάλους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στην περιοχή μας.
Η εποχή όμως, τα καλέσματά της, οι απαιτήσεις της, οι ανάγκες της κοινωνίας και το πώς εμείς πρέπει να ...
τις εκφράσουμε, αποτέλεσαν τις βασικές μου σκέψεις και αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση της Δημοτικής Αλλαγής, να τεθώ επικεφαλής της.

Η Δημοτική Αλλαγή δεν είναι μια ευκαιριακή προεκλογική συνάντηση, που βάζει στόχο με βάση προσωπικές και μικροπολιτικές επιδιώξεις. Είναι μια δημοτική παράταξη, που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της και έχει αλλάξει τα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής από το 1998, που συγκροτήθηκε, ως Κίνηση Πολιτών με επικεφαλής το Βασίλη Γιολδάση σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (1998 και 2002) και στη συνέχεια ως Δημοτική Αλλαγή με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη (2006 και 2010). Κι αυτό για μένα αποτελεί εξαιρετική τιμή να είμαι σήμερα επικεφαλής μιας παράταξης, στης οποίας την ιδρυτική συνέλευση το 1998 μετείχα με πάρα πολλούς ενεργούς πολίτες, που άλλοι σήμερα βρίσκονται μαζί μας, ενώ άλλοι έχουν φύγει από τη ζωή.

Τη διαδρομή αυτής της παράταξης την γνωρίζει όλη η Άρτα. Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της έβαλε στο επίκεντρο τις ανθρώπινες ανάγκες. Ήρθε σε σύγκρουση με καθεστηκυίες αντιλήψεις και συμφέροντα. Και γι' αυτό χαίρει της εκτίμησης των αρτινών πολιτών, ακόμα και όσων μέχρι σήμερα δεν μας είχαν εμπιστευτεί την ψήφο τους.

Σήμερα πάμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα μπροστά. Να περάσει ο Δήμος της Άρτας στα χέρια των πολιτών, των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, αυτών που πλήττονται περισσότερο. Μπαίνουμε σε αυτή τη μάχη όχι για να εξασφαλίσουμε πολιτικό ρόλο και αξίωμα, αλλά γιατί πρέπει να ενεργοποιήσουμε όλες εκείνες τις δυνάμεις, που δεν αντέχουν άλλο, που θέλουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, που θέλουν έναν Δήμο για όλους και για όλες.

Ζούμε σε μια μικρή πόλη και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Είναι γνωστή και δημόσια η πολιτική και κοινωνική διαδρομή μου. Με γνώμονα τις αξίες, τις ιδέες και τις αρχές μου για κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, ίσα δικαιώματα για όλους, πρόσβαση στα δημόσια κοινωνικά αγαθά απ' όλους, μπαίνω και σε αυτή την εκλογική μάχη. Και θα την κερδίσουμε όλοι και όλες μαζί. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα στο λαό της περιοχής μας. Για να κάνουμε το Δήμο δημοκρατικό, συμμετοχικό, διαφανή. Για να σταθεί ο Δήμος κοντά σε όλους όσους έχουν τσακίσει η κρίση και τα μνημόνια. Βάζουμε μπροστά ένα σχέδιο για διαβίωση με αξιοπρέπεια όλων των συμπολιτών μας. Θέλουμε ο Δήμος να έχει ισχυρή φωνή στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής. Φτιάχνουμε το Δήμο της Αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας. Αντισταθήκαμε και θα αντισταθούμε στα συμφέρονται και τη διαπλοκή. Αντισταθήκαμε και θα αντισταθούμε σε πελατειακές πρακτικές. Αντισταθήκαμε και θα αντισταθούμε σε παλαιοκομματικές νοοτροπίες. Ερχόμαστε για να φυσήξει ένας νέος αέρας αλλαγής και στα δημοτικά πράγματα της Άρτας. Μια αναγκαία μεγάλη ανατροπή και αλλαγή, που έχει ανάγκη και η περιοχή μας.

Δεσμευόμαστε, ότι δεν θα προδώσουμε τις προσδοκίες των αρτινών, που βλέπουν τη δική μας παράταξη ως τη μοναδική λύση και ελπίδα. Τους καλούμε να έρθουν μαζί μας, να κάνουμε τους επόμενους δύο μήνες την Άρτα ένα μεγάλο εργαστήρι δουλειάς και δημιουργίας, με προτάσεις και ιδέες, με συμμετοχή και ενεργοποίηση. Στην παράταξή μας μετέχουν άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Και είναι όλοι τους εδώ. Η γνώση τους είναι απαραίτητη. Έρχονται μαζί μας και άλλοι. Άνθρωποι με αταλάντευτη κοινωνική διαδρομή και προσφορά. Η Δημοτική Αλλαγή είναι το σημείο συνάντησης των κινημάτων, του πολιτισμού, της αλληλεγγύης, του κόσμου της δουλειάς, των απολυμένων, των άνεργων, των μικρομεσαίων, των αγροτών, των νέων.

Είμαστε όλοι εδώ με τις προτάσεις μας για την Άρτα της ανατροπής, για την Άρτα που θα περάσει στη νέα εποχή, η οποία κοντοζυγώνει. Είμαστε εδώ, όχι για να διευκολύνουμε ένα πολιτικό σχέδιο. Είμαστε εδώ για να δώσουμε φωνή σε όσους δεν έχουν φωνή. Για να ακουστεί η φωνή της Άρτας δυνατά. Έχουμε τσακιστεί και κουραστεί από την κρίση οι περισσότεροι. Μας μένουν δύο μήνες δουλειάς για ν' ανοίξουμε έναν καθαρό δρόμο στην κοινωνία μας. Η αυτοδιοίκηση να επιστρέψει ως σημαντικό εργαλείο στα χέρια της κοινωνίας, που θέλουμε να ξανασηκωθεί όρθια. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Τώρα έφτασε η στιγμή αυτής της μεγάλης αλλαγής. Αυτής της μεγάλης ανατροπής! Και θα την πετύχουμε όλες και όλοι μαζί.

Προχωράμε λοιπόν, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Θα νικήσουμε!

Άρτα, 18/3/2014
Λίτσα Κιτσαντά
Υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων
με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 3/19/2014 02:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Δήλωση της Λίτσας Κιτσαντά, επικεφαλής της "Δημοτικής Αλλαγής Άρτας" ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες