ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Kοινωνία: " Όταν μιλάει η Ε.Ε., οι λαοί θα σιωπούν!"

Στις ημέρες μας βιώνουμε, παγκοσμίως αλλά πολύ πιο έντονα στην Ευρώπη, την πιο ιδιάζουσα μορφή ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Στην Κύπρο πριν 10 χρόνια, κάτω από την καθοδήγηση και τη στήριξη ενός πραγματικά πατριώτη με σθένος, του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, ο λαός βροντοφώναξε «ΟΧΙ» στο κατάπτυστο σχέδιο του Ανάν το οποίο λίγο-πολύ ολοκλήρωνε το παγκόσμιο έγκλημα της ...
διαίρεσης και του αφανισμού της Κύπρου.

Σήμερα κάτω από την προστασία του μόνου, ίσως, ηγέτη στο παγκόσμιο στερέωμα, του Βλάντιμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν, ο λαός στην Κριμαία αποφασίζει την επιστροφή στη μητέρα του Ρωσία. Το προτιμάει μπροστά στο φάσμα της δημιουργίας μιας νέας Ουκρανίας, με ναζιστές στην κυβέρνηση, ελεγχόμενη πλήρως από το Δ.Ν.Τ. και τους δυτικούς τραπεζίτες, που θα βυθίσει το λαό στην εξαθλίωση, πολιτισμική και οικονομική.

Όμως, στη γωνία περιμένει ο σύγχρονος δικτάτορας! Η Ευρωπαϊκή Ένωση! Ο θεσμός που ξεκίνησε ως οικονομική ένωση και έχει καταντήσει ο βρόγχος που πνίγει ένα-ένα τα κράτη-μέλη της.

Στην Κύπρο περίμενε καρτερικά 10 χρόνια, δρομολόγησε εξελίξεις, καθοδήγησε πολιτικά τα γεγονότα, πίεσε οικονομικά, εξαθλίωσε το λαό, επανέφερε το ζήτημα: Σήμερα στην Κύπρο συζητούνται και πάλι σενάρια τύπου Ανάν, πιο προσεκτικά διατυπωμένα αλλά επί της ουσίας ίδια, με μια κυβέρνηση ενδοτική αυτή τη φορά μιας και ο ηγέτης απεβίωσε, με το λαό να είναι από τη μία εξουθενωμένος από την οικονομική κρίση και από την άλλη «βομβαρδισμένος» καθημερινά από την δημοσιογραφική προπαγάνδα της Ε.Ε. την οποία έχει αποδεχτεί, δυστυχώς, ο ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος της χώρας.

Στην Κριμαία, οι αντι-δημοκράτες Ευρωπαίοι απειλούν με κυρώσεις(!!!) επειδή η θέληση του λαού δεν συμβαδίζει με το συμφέρον της Ε.Ε. Αντίθετα, στην περίπτωση του Κοσσόβου έσπευσαν να αναγνωρίσουν το κράτος-έκτρωμα γιατί τα πολυποίκιλα συμφέροντά τους ήταν διαφορετικά. Είναι παγερά αδιάφορο, όπως πρώτος είπε ο Nigel Farage, το τι δυστυχία περνάει ο λαός όταν κινδυνεύει το συμφέρον της ελίτ της Ευρώπης. Βιώνουμε την πιο απάνθρωπη μορφή στυγνής δικτατορίας και αυτό γιατί γίνεται με τέτοιο τρόπο που παραλύει την αντίδραση.

Όταν έχει κανείς απέναντί του ένα δικτάτορα, ξυπνάνε τα ένστικτα της αυτοσυντήρησης και της έμφυτης ελευθερίας και άρα υπάρχει ελπίδα. Στη μορφή της σημερινής δικτατορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου τα πάντα έχουν το μανδύα και το περιτύλιγμα του ότι γίνονται, τάχα, για το καλό της ανθρωπότητας, για την σύγχρονη Ευρώπη, για ένα καλύτερο αύριο, για, για, για…, εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο μέσος Ευρωπαίος και ειδικά ο Ευρωπαίος κάτοικος του νότου, έχει χάσει πια τη διάθεση να πολεμήσει ή να παλέψει. Τι λέω; Έχει χάσει τη διάθεση να ζήσει! Πληροφορίες που έχω από αξιόπιστη πηγή είναι πως μόνο στη χώρα μας οι αυτοκτονίες υπερβαίνουν τις 30.000(!!!) αριθμός ανήκουστος για την Πατρίδα μας! Ένα άλλο μεγάλο ζήτημα είναι το ότι δεν είναι δυνατόν από τη μία να συζητούμε για Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτή να μην περιέχει τη Ρωσία! Για ποιο λόγο σε όλη την Ευρώπη έχει υιοθετηθεί μια εντελώς άδικη επίθεση εναντίον της Ρωσίας; Ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός πανευρωπαϊκού αντι-Ρωσικού κινήματος; Μήπως αυτό που ενοχλεί είναι το γεγονός ότι οι Ρώσοι έχουν, αφενός ηγέτη και δεν είναι έρμαια της προπαγάνδας της Ε.Ε., και αφετέρου σαν λαός έχουν το χαρακτηριστικό να μην υποτάσσονται και ειδικά στους Ευρωπαίους;

Οι διαπιστώσεις είναι καλές, αλλά άχρηστες αν δεν συνοδευτούν από έργα! Αυτή τη στιγμή, όλοι οι Ευρωπαίοι έχουμε την δυνατότητα να αντιδράσουμε και να απαιτήσουμε τον επαναπροσδιορισμό της Ε.Ε. Σε αυτές τις εκλογές πρέπει το ρεύμα των ευρωσκεπτικιστών να εκφραστεί μέσα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με απόλυτη πλειοψηφία για να μπορέσει να αλλάξει η φορά της κατεύθυνσης της Ε.Ε. Κόμματα, αποκόμματα και σκουπίδια που ευαγγελίζονται σύγχρονη Ευρώπη, ενωμένη, ανθρώπινη να περάσουν στο λήθαργο της ιστορίας. Κατασκευάσματα της μιας νύχτας που σαρώνουν στις στημένες δημοσκοπήσεις να σκορπίσουν σαν τη στάχτη του καμένου Ευρωπαϊκού φασισμού στον αέρα της επιστροφής των λαών στις ρίζες τους και την αρμονική μεταξύ τους συμβίωση.

Μελέτη του London School of Economics αναφέρει πως η Πατρίδα μας είναι 2η (πίσω από το Ηνωμένο Βασίλειο) σε αποδοχή του κινήματος των ευρωσκεπτικιστών και μάλιστα με ποσοστό 50%. Η μόνη παράταξη που ενσαρκώνει αυτό το όραμα με πολιτικό σχέδιο είναι η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» (πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια) της οποίας όμως η φωνή είναι αποκλεισμένη από τον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο της χώρας. Βλέπετε πρόκειται για μια κίνηση που δεν μπορεί να ελεγχθεί από τις Ευρωπαϊκές δυνάμεις και αυτό λόγω κατασκευής και ιδεολογικών θεμελίων! Η ειρήνη δεν έρχεται με την καταπίεση και το καλούπωμα των λαών, αλλά με την ελευθερία που πηγάζει μέσα από την ιδιαιτερότητα του κάθε ελεύθερου λαού. Είμαστε πλασμένοι ελεύθεροι άνθρωποι και όχι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 3/26/2014 09:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Kοινωνία: " Όταν μιλάει η Ε.Ε., οι λαοί θα σιωπούν!""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες