ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Κοινοπραξία Ήπειρος ΑΕ και ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ.

H "Κοινοπραξία Ήπειρος ΑΕ και ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ για την ανάπτυξη της υπαίθρου στην Περιφέρεια Ηπείρου" σας ενημερώνει ότι ανέλαβε ως υποστηρικτικός μηχανισμός την παρακολούθηση υλοποίησης των εγκεκριμένων έργων του Άξονα 3 του ΠΑΑ για την Ήπειρο (ΟΠΑΑΧ).

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα απευθύνονται στα κατωτέρω γραφεία για οτιδήποτε αφορά την υλοποίηση των ...
επενδυτικών τους σχεδίων και συγκεκριμένα:

Στα γραφεία της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ-Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ με τον διακριτικό τίτλο ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ, εδρεύει ο υποστηρικτικός μηχανισμός όλης της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου μπορούν να απευθυνθούν όλοι οι εγκεκριμένοι ή/και εν δυνάμει επενδυτές της Περιφέρειας Ηπείρου, στην διεύθυνση Πλ. Πύρρου και Μιχ. Αγγέλου 1, Ιωάννινα - Τηλ./Fax :2651036686 &83087 / 2651033419 - email:mstergiou @epirussa.gr.

Επίσης, στην ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ εδρεύει η αντένα της ΠΕ Ιωαννίνων στην διεύθυνση Πλ. Πύρρου και Μιχ. Αγγέλου 1, Ιωάννινα - Τηλ./Fax :2651036686 &83087 / 2651033419 - email:teo@epirussa.gr.

 Η αντένα της ΠΕ Θεσπρωτίας εδρεύει στα γραφεία της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ στα Ιωάννινα αλλά και στην Ηγουμενίτσα, Τηλ./Fax :2651036686 &83087 / 2651033419 - email:vagelis@epirussa.gr.

Στα γραφεία της Εταιρίας Ανάπτυξης Νοτίου Ηπείρου - Αμβρακικού - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. με τον διακριτικό τίτλο ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ στην Άρτα και στην Πρέβεζα εδρεύουν αντίστοιχα οι αντένες της ΠΕ Άρτας και ΠΕ Πρέβεζας. Γ

ια την αντένα της Άρτας η διεύθυνση που μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι είναι: Αμβρακίας & Μοστραίων 2Α, Αρτα - Τηλ./Fax : 26810 77115 / 26810 21149 - email: etanam_artas@etanam.gr.

 Για την αντένα της Πρέβεζας η διεύθυνση που μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι είναι Λ. Ιωαννίνων 210, Τ.Κ. 48100, Πρέβεζα (πρώην κτίρια ΤΕΙ) Τηλ./Fax : 26820 89150 - 1 / 26820 22511 - Email: etanam@etanam.gr.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/26/2014 07:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κοινοπραξία Ήπειρος ΑΕ και ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες