ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

ΑΝ.ΕΛ. Άρτας: " Mε την Ρ. Μακρή σε Άρτα και Πρέβεζα."

Μετά από πρόσκληση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Άρτας, την Παρασκευή 28 Φεβ. 2014 η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Ραχήλ Μακρή, υπεύθυνη τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, πραγματοποίησε ολοήμερη επίσκεψη σε φορείς της Άρτας και της Πρέβεζας.

Σκοπός της επίσκεψης της ήταν κυρίως η επιτόπου ενημέρωση της σε ...
περιβαλλοντικά θέματα και προβλήματα του Αμβρακικού κόλπου καθώς και άλλα θέματα της περιοχής. Την κα Μακρή στην περιοδεία της συνόδευσαν ο πολιτευτής Άρτας Αντώνιος Βασιλείου, ο περιφερειακός συντονιστής Ηπείρου Κώστας Ευθυμίου και ο συντονιστής Άρτας Σπύρος Τριανταφύλλου με μέλη της συντονιστικής Άρτας.

Η κα βουλευτής επισκέφθηκε και ενημερώθηκε σε βάθος για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του Αμβρακικού και τα προβλήματα ελέγχου και επιτήρησης από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, από την Εταιρεία Ανάπτυξης Αμβρακικού (ΕΤΑΝΑΜ), τον Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού και τον Δήμαρχο Αρταίων. Η κα Μακρή παρέλαβε υπομνήματα και προτάσεις και διαβεβαίωσε τους εν λόγω φορείς ότι θα φέρει τα προβλήματα άμεσα στο κοινοβούλιο και θα απαιτήσει απαντήσεις.

Σε σύντομη συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας ενημέρωσε το προσωπικό για το επικείμενο νομοσχέδιο αναδιοργάνωσης των Σωμάτων Ασφαλείας και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση της αποστολής τους κυρίως λόγω ελλείψεων σε προσωπικό και μέσα. Ακολούθως είχε συνάντηση για αρκετή ώρα και λεπτομερή ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Ιωάννη Παπαλέξη. Κύριο θέμα των συνομιλιών ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το οικοσύστημα του Αμβρακικού αλλά και γενικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής.

Ο κύριος Δήμαρχος και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου ενημέρωσε την κυρία Μακρή, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική Αυτοδιοίκηση τον καιρό του Μνημονίου, με την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση. Η κυρία Μακρή εξεδήλωσε την στήριξή της στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον οποίο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούν βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας και προσβλέπουν σε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπαραστάτη των πολιτών που δοκιμάζονται σκληρά από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα.

Στα γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Άρτας, συναντήθηκε διαδοχικά :
• Με το προεδρείο και μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Άρτας Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα σημαντικά προβλήματα διαβίωσης των και για την καταλήστευση των μετοχικών ταμείων. Η βουλευτής άκουσε με προσοχή και ήταν αρκετά ενήμερη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι μετά τις μειώσεις που έχουν επιβληθεί στις συντάξεις τους. Στη συζήτηση που ακολούθησε υποσχέθηκε ότι θα υποβάλει άμεσα στη Βουλή, τις ερωτήσεις που της προτάθηκαν στο υπόμνημα που της επιδόθηκε και θα τους ενημερώσει επί των απαντήσεων που θα λάβει.

• Με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου. Στην συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων (Ασφαλιστικό, Μισθολόγιο, Μεταθέσεις, Ωράριο εργασίας κ.α.). Στη κ. Βουλευτή δόθηκε έγγραφη πρόταση της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ για τα παραπάνω θέματα. Η κα βουλευτής δεσμεύτηκε για την συνέχεια των επαφών.

• Με το συνδικάτο εργαζομένων ΌΤΑ νομού Άρτας, από το οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου σε ότι αφορά στις απολύσεις, τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στην εργασία, τα προβλήματα καθυστερήσεως πληρωμών κ.α. Η κα βουλευτής παρέλαβε υπομνήματα και διαβεβαίωσε το συνδικάτο ότι θα σταθεί αρωγός στα δίκαια αιτήματα τους τα οποία θα προωθήσει στο κοινοβούλιο.

Τέλος στο χωριό Ανέζα Άρτας και στα γραφεία του Αλιευτικού Συλλόγου Δήμου Αρταίων η κα Μακρή συναντήθηκε με το προεδρείο και μέλη του Αλιευτικού Συλλόγου Δ. Αρταίων και με το ΔΣ του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Αμβρακικού. Έγινε εκτεταμένη ενημέρωση και συζήτηση για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του Αμβρακικού και τις πηγές ρύπανσης, καθώς και για τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης των ελεύθερων αλιέων της περιοχής. Έντονα τονίστηκε το θέμα της εντατικής ιχθυοκαλλιέργειας εντός του Αμβρακικού η οποία επιβαρύνει και παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία και αναζωογόνηση του υδάτινου οικοσυστήματος.

Η κα βουλευτής παρέλαβε σχετικά υπομνήματα με προτάσεις για την ανάδειξη των προβλημάτων και την αναστροφή και βελτίωση της κατάστασης στον Αμβρακικό πριν είναι πολύ αργά και δεσμεύτηκε ότι θα τα προωθήσει άμεσα στο κοινοβούλιο και θα απαιτήσει απαντήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/05/2014 08:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "ΑΝ.ΕΛ. Άρτας: " Mε την Ρ. Μακρή σε Άρτα και Πρέβεζα.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες