ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο Χ. Μαντάς για τις Φοιτητικές κατοικίες του λόφου Περιβλέπτου Ιωαννίνων.

Κατατέθηκε στις 17 Μαρτίου 2011, από τον βουλευτή Ιωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά, ερώτηση που απευθύνεται στους Υπουργούς Παιδείας, Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης που αφορά στις Φοιτητικές κατοικίες του λόφου Περιβλέπτου Ιωαννίνων, που είναι περισσότερο γνωστές σαν Εστίες Δόμπολη.

Οι κατοικίες αυτές που λειτουργούν 40 ακριβώς χρόνια, φιλοξενούν ...
470 παιδιά που σπουδάζουν στο ΤΕΙ Ιωαννίνων και στο Πανεπιστήμιο, έχουν πολύ μεγάλη έλλειψη προσωπικού το οποίο παρ ότι ανέρχεται στα 7 άτομα, καταβάλλει τεράστιες και υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στο πολυποίκιλο έργο του.

Δυστυχώς μετά από νομοθετικές παρεμβάσεις ,από τις 5-11-2011 το προσωπικό μεταφερόμενο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, δεν συνοδεύτηκε από την υποσχεθείσα οικονομική επιχορήγηση, ενώ το κτήριο μεταβιβάστηκε στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης.

Επειδή η σαραντάχρονη ηλικία του κτηρίου και οι προδιαγραφές κατοικίας δεν αρμόζουν πλέον σε χώρο φιλοξενίας φοιτητών και σπουδαστών (κοινόχρηστες τουαλέτες-τα μισά δωμάτια με ατομικά μπάνια, παλιές εγκαταστάσεις),
Επειδή το ολιγάριθμο προσωπικό δεν επαρκεί για τις πάμπολλες υπηρεσίες που απαιτούνται για 470 σπουδαστές ,
Επειδή το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δεν έχει επιχορηγηθεί για την μεταφορά του προσωπικού από την Φοιτητική Εστία,
Επειδή οι φοιτητικές αυτές κατοικίες είναι απολύτως απαραίτητες για την διαμονή των 470 παιδιών,

Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί
1.Προτίθενται να αυξήσουν τη χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα απαραίτητα επίπεδα ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των υπαλλήλων του που εργάζονται στην Φοιτητική Εστία;

2. Πότε προτίθενται να προβούν στις απαραίτητες εργασίες για την ανακατασκευή του γηραιού κτηρίου, ώστε να καταστεί κατάλληλο για την διαμονή ατόμων νεαρής ηλικίας και μάλιστα φοιτητών/τριών και σπουδαστών/τριών;

3. Είναι στις προθέσεις τους η μεταφορά κονδυλίων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπως προβλέπεται από το ΦΕΚ 2058/4-11-2011 και η οποία ουδέποτε έως σήμερα πραγματοποιήθηκε;

Χρήστος Μαντάς
Βουλευτή Ιωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/19/2014 11:16:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Χ. Μαντάς για τις Φοιτητικές κατοικίες του λόφου Περιβλέπτου Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες