ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Στη Λάκκα Σούλι και στους Σελλούς του Δήμου Δωδώνης ο Χρήστος Μαντάς.

Σε διήμερη περιοδεία, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαρτίου, βρέθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Μαρτίου επισκέφθηκε την Αχλαδέα,τα Δερβίζιανα, την Σμυρτιά, την Άρδοση, το Ρωμανό και...
το Σιστρούνι , ενώ την Κυριακή 23 Μαρτίου την Κουμαριά, την Αρτοπούλα, την Παρδαλίτσα , τον Άγιο Νικόλαο και την Τύρια. Στα πλαίσια της περιοδείας επισκέφθηκε και το Κ.Υ Δερβιζιάνων, όπου διαπίστωσε την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι ενεπομείναντες εργαζόμενοι στο ΚΥ για να κρατήσουν σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους κατοίκους της απομονωμένης αυτής περιοχής.

Ο Χρήστος Μαντάς και η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ έτυχαν θερμής υποδοχής από τους εκατοντάδες κατοίκους των περιοχών ενός Δήμου, με τεράστια έκταση με προφανή ανομοιογένεια στα χαρακτηριστικά του, που αποτελεί ιδιαίτερο δείγμα για ολόκληρο το Ν. Ιωαννίνων , των στρεβλώσεων που έχει επιφέρει ο νόμος του «Καλλικράτη».

Κορυφαία προβλήματα που διαπιστώθηκαν ήταν η ανεργία και η μετανάστευση κυρίως των νέων ανθρώπων, η εγκατάλειψη δομών όπως για παράδειγμα το ΚΥ Τύριας και το κτήριο του Δημαρχείου στον πρώην Δ. Σελλών, η συρρίκνωση των σχολείων, τα μεγάλα προβλήματα των κτηνοτρόφων της περιοχής που είναι απλήρωτοι από τον Αύγουστο για το γάλα που δίνουν στη «Δωδώνη» και τα προβλήματα του οδικού δικτύου με κορυφαίο το θέμα που αφορά τη σύνδεση Τύριας- Σιστρούνι-Θεσπρωτικό, σύνδεση που μοιάζει πιά με το γεφύρι της Άρτας.

Στις ομιλίες και στις παρεμβάσεις του ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Η εγκατάλειψη της περιοχής διαχρονικά από το σύστημα που κυβέρνησε τον τόπο είναι ολοφάνερη. Εδώ αποκαλύπτεται η πραγματικότητα των «σεναρίων επιτυχίας» της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Στην παραμελημένη αυτή ιστορική περιοχή οι άνθρωποι υποφέρουν από την απομόνωση, από την συρρίκνωση των δομών του κοινωνικού κράτους, από την ανεργία, αλλά και απο τη συνεχή διάψευση των υποσχέσεων των κυβερνώντων. Βρισκόμαστε μπροστά σε ιστορικές επιλογές συνέχισε ο κ. Μαντάς . Εμείς προτείνουμε μια επιλογή περηφάνειας και αξιοπρέπειας. Στις ευρωεκλογές με την μαζική στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούμε να υποχρεώσουμε την καταστροφική αυτή κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές και να φέρουμε τη Δημοκρατική Ανατροπή.

Στις περιφερειακές εκλογές μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα υπερψηφίζοντας το περιφερειακό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη. Σε κάθε περίπτωση ως ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστούμε μέσα και έξω από τη Βουλή μαζί με τους κατοίκους της περιοχής για μια πραγματική ανάπτυξη, με κέντρο τις ανάγκες των ανθρώπων, που απαιτούν: την άρση της απομόνωσης και την ολοκλήρωση επιτέλους του δρόμου Τύριας-Θεσπρωτικού που καρκινοβατεί, τον επανασχεδιασμό των Δήμων μέσα από την κατάργηση του «Καλλικράτη» , κοινωνικές δομές που να τους στηρίζουν, ουσιαστική στήριξη της κτηνοτροφικής παραγωγής, ουσιαστικές ευκαιρίες για να μπορούν οι νέοι άνθρωποι να μείνουν και να δημιουργήσουν στη περιοχή»

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 3/24/2014 12:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for " Στη Λάκκα Σούλι και στους Σελλούς του Δήμου Δωδώνης ο Χρήστος Μαντάς."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες