ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ατιμωρησία τέλος για τις ψευδείς καταγγελίες περί "ρατσιστικής βίας".

Τέλος στις ψευδείς καταγγελίες των λαθρομεταναστών για περιστατικά «βίας» σε βάρος τους επιχειρεί να βάλει σχετική τροπολογία Ν/Σ του υπουργείο Εσωτερικών για την οποία έχει δοθεί μάχη στη βουλή

Η τροπολογία με την οποία προβλέπεται απέλαση μεταναστών ή λαθρομεταναστών που κρίνονται ένοχοι για ψευδές καταγγελίες περιστατικών «ρατσιστικής βίας» σε βάρος τους κατατέθηκε από τη κυβέρνηση αλλά μετά την...
αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος την απέσυρε.

Κατόπιν όμως διαβούλευσης του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη με τον γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπαλτάκο η τροπολογία επανακατατέθηκε όπως είχε.

Να σημειώσουμε ότι η σχετική τροπολογία είναι πάγιο αίτημα των στελεχών της ΕΛΑΣ και του Λ.Σ-Ακτοφυλακής να υπάρξει κάποιου είδους πρόβλεψη για τις δεκάδες αποδεδειγμένα ψευδείς καταγγελίες σε βάρος στελεχών τους με αποκορύφωμα βέβαια τη συνέντευξη-παρωδεία που έδωσαν στο Σύνταγμα λαθρομετανάστες στις 25 Ιανουαρίου καταγγέλλοντες το Λιμενικό Σώμα!

Η τροπολογία αποσύρθηκε αρχικά εξαιτίας της λυσσώδους αντίδρασης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ορισμένων εκ των ΠΑΣΟΚ οι οποίοι τη χαρακτήριζαν ως «ρατσιστική, τρομοκρατική και επικίνδυνη ρύθμιση»!

Η τροπολογία είχε προστεθεί στο νομοσχέδιο ως νομοτεχνική βελτίωση προχθές το βράδυ πλην όμως αποσύρθηκε  το πρωί, για να επανακατατεθεί το μεσημέρι ύστερα από αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ. αν και επαναδιατυπωμένη.

Ειδικότερα, η διάταξη που αποσύρθηκε όριζε ότι «εάν όργανα της Πολιτείας καταγγελθούν ψευδώς για τα ως άνω αδικήματα, τεκμηριωθεί δε η ψευδής καταγγελία μετά από σχετική προκαταρκτική εξέταση, ο καταγγέλλων απομακρύνεται άμεσα από τη χώρα».

Το επαναδιατυπωμένο κείμενο της τροπολογίας που επανακατατέθηκε έχει ως εξής:
«Εάν όργανο του Κράτους καταγγελθεί ψευδώς για οποιοδήποτε από τα ανωτέρω αδικήματα και η ψευδής καταγγελία τεκμηριωθεί μετά τη σχετική προκαταρκτική εξέταση με τη θέση της δικογραφίας στο αρχείο, ο καταγγέλλων δικάζεται για τα προβλεπόμενα στο ενδέκατο κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα αδικήματα με την αυτόφωρη διαδικασία. Ως παρεπόμενη ποινή, στην περίπτωση αυτή δύναται να επιβληθεί η απέλαση, άλλως ακολουθείται η διαδικασία της διοικητικής απέλασης».

Θεωρείται σίγουρο πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα αντιδράσουν και πάλι ζητώντας ονομαστική ψηφοφορία και ακόμη και αν δεν στηρίξουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αυτή θεωρείται σίγουρο πως θα περάσει καθώς τόσο οι 12 βουλευτές της Χρυσής Αυγής όσο και οι 17 των ΑΝΕΛ θα την υπερψηφίσουν.

Εάν η τροπολογία αυτή δεν επανακατατίθετο υπήρχε σοβαρότατος κίνδυνος πλέον όλοι οι λαθρομετανάστες αλλά και οι ΜΚΟ που ασχολούνται «επαγγελματικά» με το θέμα εντός και εκτός Ελλάδας, θα μπορούσαν ελεύθερα και χωρίς καμία επίπτωση να καταγγέλλουν ψευδώς το ελληνικό κράτος για οτιδήποτε ανυπόστατο θα μπορούσε να γεννήσει η νοσηρή φαντασία του καθενός.
defencenet

Το είδαμε στο Eλλήνων Αφύπνιση.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 3/21/2014 02:47:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ατιμωρησία τέλος για τις ψευδείς καταγγελίες περί "ρατσιστικής βίας"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες