ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου.

Αποφάσεις για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις, βελτιώσεις - αποκαταστάσεις του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου, συντήρηση θρησκευτικών μνημείων και για την προστασία της ελαιοπαραγωγής, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 2 εκ. ευρώ, έλαβε μεταξύ άλλων στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αναλυτικά:
Ανάδοχοι έργων...


Με αποφάσεις της Ο.Ε. προέκυψαν οι ανάδοχοι των έργων:
«Αντικατάσταση στέγης Ι.Ν. Αγίου Συμεών Στυλίτου Κορύτιανης», προϋπολογισμού 90.000 ευρώ (Ανάδοχος: Κορτζής Ιωάννης )
«Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Μονολίθι – Γέφυρα Πλάκας – Πράμαντα Π.Ε. Ιωαννίνων" προϋπολογισμού 72.000 ευρώ (Ανάδοχος: Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε.)
Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στην επαρχιακή οδό Μεσοβούνι - Μαζαρακιά Π.Ε. Θεσπρωτίας, προϋπολογισμού 72.000 ευρώ (Ανάδοχος: Σδράλαγκας Κ. Γεώργιος)
«Αποκατάσταση οδού Χρυσοβίτσας – οροπέδιο Πολιτσών», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ (Ανάδοχος: Χρήστος Βασιλειάδης)
«Μελέτη Αναθεώρησης και Διόρθωσης Σφαλμάτων εγκεκριμένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δήμου Ηγουμενίτσας», προεκτιμώμενης αμοιβής 36.900 ευρώ (Ανάδοχος: Μπίρμπος Βασίλειος - Σούφης Δημήτριος).

Δημοπρατήσεις έργων
Με αποφάσεις της Ο.Ε. εγκρίθηκε η δημοπράτηση των παρακάτω έργων στις Π.Ε. Ιωαννίνων και Πρέβεζας:

Π.Ε. Ιωαννίνων
«Στερέωση - αποκατάσταση Ι.Μ. Γενεσίου της Θεοτόκου Σιστρουνίου», προϋπολογισμού 155.000 ευρώ
«Αποκατάσταση επαρχιακής οδού από κόμβο Μεταμόρφωσης έως Μονοδένδρι Ζαγορίου», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ
«Βελτίωση – ασφαλτόστρωση τμήματος επαρχιακής οδού Ασπράγγελοι – Δίκορφο – Καλουτά – Μανασσή», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ
«Αποκατάσταση οδού σύνδεσης πίστας οδηγών Π.Ε. Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 80.000 ευρώ
«Αποκατάσταση επαρχιακών οδών προς Νεγάδες, Δίκορφο και Ασπραγγέλους», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Π.Ε. Πρέβεζας
«Αντιπλημμυρικά έργα στην Π.Ε. Πρέβεζας στον οικισμό Τύριας Δήμου Ζηρού», προϋπολογισμού 105.000 ευρώ
«Συντήρηση και καθαρισμός τεχνικών οδικού δικτύου Π.Ε. Πρέβεζας» προϋπολογισμού € 80.000,00 με ΦΠΑ.
«Αντιπλημμυρικά έργα σε ρέματα – χείμαρρους και στραγγιστικές τάφρους στην Π.Ε. Πρέβεζας που απορρέουν στο χείμαρρο Καρυδά Δήμου Πρέβεζας» προϋπολογισμού 70.000 ευρώ
«Αποκατάσταση ύδρευσης Νέας Σαμψούντας», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ
«Διευθέτηση αποστραγγιζομένων υδάτων τμήματος Αγιά - Πέρδικα», προϋπολογισμού € 30.000 ευρώ
«Αποκατάσταση Καθίζησης επί της 5ης επαρχιακής οδού Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 49.000 ευρώ
«Αντιπλημμυρικά έργα στο ιχθυοτροφείο Τσοπέλι», προϋπολογισμού 10.000 ευρώ.

Επίσης η Ο.Ε. ενέκρινε την επαναδημοπράτηση αντιπλημμυρικών έργων και παρεμβάσεων συντήρησης του εθνικού οδικού δικτύου, καθώς ο αρχικός διαγωνισμός τους κρίθηκε άγονος. Πρόκειται για τα εξής:
«Συντήρηση Ε.Ο Ιωαννίνων - Άρτας», προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ
«Συντήρηση Ε.Ο Ιωαννίνων - Κακαβιάς», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ
«Ασφαλτόστρωση οδικών τμημάτων στο Δ.Δ. Ν. Σαμψούντας και στη θέση Ταράνα Δήμου Πρέβεζας – Β Φάση» προϋπολογισμού 175.000 ευρώ
«Αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές του Δήμου Πάργας» προϋπολογισμού 110.000 ευρώ

Διαγωνισμοί για την καταπολέμηση του δάκου
Τέλος, η Ο.Ε. ενέκρινε τη διενέργεια των παρακάτω ανοιχτών διαγωνισμών για έργα ψεκασμού ελαιοδέντρων:
«Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδέντρων στο πλαίσιο του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2014, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας», προϋπολογισμού 99.889,74 ευρώ
«Παροχή υπηρεσιών για τον από εδάφους Δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2014 στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 97.032,91 ευρώ.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 3/19/2014 11:23:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες