ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Σύσκεψη του Γενικού Προεδρείου της Οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ».

Συνήλθε το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.00, σε κανονική σύσκεψη το Προεδρείο του Γενικού Συμβουλίου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» στους Αγίους Σαράντα, υπό την προεδρία του Γενικού Προέδρου κ. Βασίλη Μπολάνου.

Το Γενικό Προεδρείο εξέτασε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται τελευταία. Επίσης ενέκρινε την ημερήσια διάταξη για την επόμενη σύσκεψη του...
Γενικού Συμβουλίου.

Μερικά από τα ζητήματα που απασχόλησαν το Γενικό προεδρείο ήταν η δύσκολη πορεία της πολιτικής συμμαχίας μεταξύ του ΚΕΑΔ και Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, η νέα διοικητική διαίρεση και ο γεωγραφικός χώρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, η αντικατάσταση του γενικού Γραμματέα της «Ομόνοιας» μετά την παραίτηση του Ιωάννη Γιάννη από τη θέση αυτή και οι επικείμενες εκλογές στην «ΟΜΟΝΟΙΑ» για την εκλογή της νέας ηγεσίας. Εντός του 2014,σύμφωνα με το καταστατικό της Εθνικής Οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ» προβλέπεται η διεξαγωγή εκλογών για την εκλογή νέου προέδρου και Γενικού Συμβουλίου.

Εκτός από τα παραπάνω ζητήματα που θα αποτελούν και το περιεχόμενο της ημερήσιας διάταξης για τη σύσκεψη του ΓΣ, τα μέλη του Γενικού Προεδρείου, συζήτησαν αρκετά και για άλλα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και δεν βρήκαν ακόμη λύση, όπως οι συντάξεις του ΟΓΑ, οι γραμμές λεωφορείων από τον Βορειοηπειρωτικό χώρο προς τις διάφορες πόλεις της Ελλάδος, οι απολύσεις των δημόσιων υπαλλήλων ελληνικής καταγωγής από την σοσιαλιστική κυβέρνηση των Τιράνων, το ζήτημα της ασφάλειας στα χωριά μας κλπ.

Τα παραπάνω θέματα θα αποτελέσουν και την ημερήσια διάταξη της σύσκεψης του Γενικού Συμβουλίου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» που θα συνέλθει σύντομα στους Αγίους Σαράντα.

Άγιοι Σαράντα 13 Μαρτίου 2014


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 3/17/2014 09:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σύσκεψη του Γενικού Προεδρείου της Οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες