ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Α. Παπασπύρου: " Όλοι μαζί μπορούμε πολλά. Ελάτε μαζί μας, είναι η ώρα για να πάει η Κόνιτσα μπροστά".

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
Φίλες και φίλοι,
Πέρασαν πάνω από τρία χρόνια από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Κατά το διάστημα αυτό ασκήσαμε τα καθήκοντά μας, από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας, με ευθύνη, εποικοδομητικό πνεύμα και τηρώντας την υπόσχεσή μας ότι θα είμαστε εδώ συνεχώς κοντά σας, παρόντες σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο για να συνδράμουμε, αλλά και να ελέγξουμε.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη...
επίγνωση των δυσχερειών που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ανακοινώνω την απόφαση συμμετοχής μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος. Την προσπάθειά μου αυτή θα συνδράμει μία ανανεωμένη ομάδα άξιων και έντιμων συμπολιτών μας, αποφασισμένων να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το καλό του τόπου.

Πάνω και πέρα από κόμματα , χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, με μόνη φροντίδα την προκοπή του τόπου μας, οραματιζόμαστε ένα αποτελεσματικό και δυναμικό Δήμο, ανοιχτό στους πολίτες που θα ενστερνίζεται τα προβλήματά τους και θα αγωνίζεται για την επίλυσή τους.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα ανταποκριθούμε στο καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας να ενώσουμε όλοι μαζί την αγωνία και να την κάνουμε ελπίδα, την αγάπη για τον τόπο να την κάνουμε δύναμη για δημιουργία και ανάπτυξη, την ανησυχία μας για το μέλλον μία δημιουργική προοπτική.

Φιλοδοξία μας οι πολίτες να είναι συνεργάτες του Δήμου και ο Δήμος υπηρέτης των πολιτών.

Σας προσκαλούμε να συναποφασίσουμε τη θέση και τη σχέση, το ρόλο και τη δυναμική του Δήμου.
Όλοι μαζί μπορούμε πολλά.
Ελάτε μαζί μας, είναι η ώρα για να πάει «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Ανδρέας Παπασπύρου
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΚΙΝΗΤΟ: 6938584773
Email : apapaspirou@gmail.com


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/06/2014 12:46:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Α. Παπασπύρου: " Όλοι μαζί μπορούμε πολλά. Ελάτε μαζί μας, είναι η ώρα για να πάει η Κόνιτσα μπροστά". "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες