ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Κλιμάκιο του ΠΑΜ, στη Κριμαία.

Κλιμάκιο του Γραφείου του Πατριωτικού Μετώπου στη Μόσχα, βρίσκεται από την πρώτη ώρα των εξελίξεων στη Κριμαία.

Το Κλιμάκιο, παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενημερώνει το Κίνημα. Παράλληλα, και ανάλογα με τις εξελίξεις, θα ανακοινωθούν οι θέσεις αλλά και οι προτάσεις του ΠΑΜ, πάνω σε αυτήν την πάρα πολύ σοβαρή σύγκρουση, η οποία επιβεβαιώνει τις αλλεπάλληλες τοποθετήσεις μας, περί "του τέλους της ...
Γιάλτας".

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρό της κ. Βενιζέλο, να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους.
Να υπενθυμίσουμε την τραγική επιλογή ενός άλλου Βενιζέλου, του Ελευθερίου, ο οποίος το 1919, αποφάσισε να στείλει στην "Εκστρατεία της Κριμαίας", μια ελληνική Μεραρχία, για να "πολεμήσει τους κακούς Μπολσεβίκους".

Η απόφαση αυτή του Ελ. Βενιζέλου, είχε τραγικές συνέπειες, πέραν των εκατοντάδων Ελλήνων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στις μάχες.
Δεδομένου ότι η Ελλάδα ενεπλάκη σε μια επιθετική/ιμπεριαλιστική διαδικασία, την οποία πλήρωσε ακριβά στη συνέχεια. Όταν ο Βλαντίμιρ Ιλιτς Λένιν αποφάσισε να ενισχύσει τον Μουσταφά Κεμάλ με συνέπεια τη Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά και στη συνέχεια, ο Ιωσήφ Βησαρίονοβιτς Στάλιν, να ξεσπάσει κατά των Ελλήνων της τότε ΕΣΣΔ και ιδιαίτερα των Ποντίων, τους οποίους εκτόπισε συνολικά.

Ακόμη το Κίνημα, καλεί τον ελληνικό Λαό να είναι επίσης προσεκτικός στις ειδήσεις που καταφθάνουν από τη Κριμαία.
Οι υπερβολές που συστηματικά μεταδίδονται από μερίδα τουλάχιστον των ΜΜΕ αλλά και blogs του διαδικτύου, δεν βοηθούν στην πλήρη κατανόηση των νέων γεωστρατηγικών ισορροπιών που αναπτύσσονται αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Η όλη υπόθεση και ιδιαίτερα η όποιου τύπου εμπλοκή μας, θέλει "αρετή και τόλμη".
Χαρακτηριστικά τα οποία έχει αποδείξει πως διαθέτει το Πατριωτικό Μέτωπο, του οποίου όπως όλα δείχνουν, πλησιάζει η ώρα του ιστορικού του ρόλου.

Πατριωτικό Μέτωπο


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 3/06/2014 08:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κλιμάκιο του ΠΑΜ, στη Κριμαία. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες