ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Πατριωτικό Μέτωπο: " Clown Democracy. "

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Ο Νοάμ Τσόμσκυ, πολλά χρόνια πριν, είχε εισάγει έναν ενδιαφέροντα νεολογισμό στις ορολογίες των πολιτικοεπιστημονικών προσεγγίσεων: Τη "Δημοκρατία της Αγοράς", (Market Democracy) ή "Αγοραία Δημοκρατία" (Hookers Democracy) για άλλους.

Μια "Δημοκρατία", η οποία υπακούει στους ίδιους νόμους που υπακούουν τα χρηματιστήρια των τοκογλύφων, οι αγορές των commodities της Monsanto και της...
Cargill, αλλά και γενικώς οι κρεαταγορές ανθρώπινης σάρκας.

Ένα trafficking κατ' ουσία, το οποίο δεν πωλεί/διακινεί απλώς την ανθρώπινη σάρκα, αλλά πακετάρει απληστίες, ιδιοτέλειες, ανωμαλίες κάθε είδους και διαφθορά, βάζοντάς στο πακέτο, τη φανταχτερή φωτό του μετανεωτερικού ανθυπάνθρωπου, που συνεπώς φωτίζουν και ρετουσάρουν, τα βοθροκάναλά της Νέας Τάξης.

Στην Ελλάδα, τη χώρα όπου ανθίζει η φαιδρά πορτοκαλέα, θα μπορούσε ο γνωστός γλωσσολόγος/φιλόσοφος, να εισάγει έναν επιπρόσθετο νεολογισμό: Clown Democracy, Δημοκρατία των Παλιάτσων δηλαδή.
Μια που στη πάλαι ποτέ αρένα των θυσιών, εκεί που κάποτε μαρτύρησαν ήρωες, άγιοι και ποιητές, ξεδιάντροποι παλιάτσοι ανεμίζουν τις κουρελαρίες τους ξεφωνίζοντας κοινοτυπιες που χαϊδεύουν τα αφτιά του popolo.
Ενώ στα σκαλιά του Κολοσσαίου, ένας Λαός παραιτημένος μασάει πασατέμπο, πότε επαίροντας και πότε βρίζοντας τον εκφυλισμένο βασιλιά.

Είναι απίστευτο το τσίρκο που βιώνουμε, και μάλιστα σε ένα σαπιοκάραβο που βουλιάζει και μάλιστα αύτανδρο:
 • - Μια Κυβέρνηση διεφθαρμένων και αγράμματων λογιστών.
 • - Ο Αλεξ Ποτερ/Τσίπρας, που θα κουνήσει το μαγικό ραβδάκι του.
 • - Ο κοιλιόδουλος με τα τρελά μάτια, που κάνει εξωτερική πολιτική.
 • - Το ΠΑΣΟΚ των λαμόγιων που μετακόμισε στο ΣΥΡΙΖΑ.
 • - Η δημοκρατική αριστερά που πεοληχεί τους νεοναζί της Ουκρανίας.
 • - Οι νεοναζί που παριστάνουν τον Καραϊσκάκη.
 • - Οι κομμουνιστές που στήνουν επιχειρήσεις, στο όνομα του Στάλιν.
 • - Οι παλαβιάρηδες που διανέμουν ομόλογα δισεκατομμυρίων.
 • - Οι μισότρελοι που προσφέρουν θεραπεία δια πάσαν νόσον, στους... λοιπούς εναπομείναντες μαλ....ς.
 • - Τα "μίντια" των ευνουχισμένων αρσενικών και θηλυκών πορνίδιων, που βιώνουν την "καλή χαρά", ντοπαρισμένα από τη μερίδα της πίτας του ασήμαντου που τους προσφέρουν (χωρίς καν μεροκάματο πια), οι εργολάβοι-αφεντικά τους,
 • και τώρα, οι 58 που γίνανε ποτάμι, που θα μας πάρει, θα μας σηκώσει και θα μας στείλει στους ωκεανούς της ευτυχίας (βρε τι σκέφτηκαν οι τραγοπόδαροι!).

Και σε μια γωνιά αυτού "του συρφετού που αναζητά ομοιοκαταληξία", ένα Κίνημα "εις μικρόν γενναίο", αλλά με τη φλόγα στο κερί του ολοζώντανη, έχει πιάσει τους κουβάδες μπας και αδειάζοντας τα νερά που έχουν ήδη πλημμυρίσει και την κόντρα γέφυρα, καταφέρει να κρατήσει στην επιφάνεια το καράβι-Ελλάς.

Κρατώντας παράλληλα σε επαγρύπνηση τις δυνάμεις του, ακούγοντας προσεκτικά "τον ήχον των ερπυστριών που πλησιάζουν", και προετοιμάζοντας "τη μεγάλη έξοδο προς τον ουρανό".

 Γιατί έτσι γίνονταν πάντα, έτσι και τώρα θα γίνει.

Πατριωτικό Μέτωπο


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 3/10/2014 07:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πατριωτικό Μέτωπο: " Clown Democracy. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες