ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ο Τέρενς Κουίκ.

"Η μέχρι σήμερα δημοσιογρφική και Βουλευτική δράση μου στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, μετατρέπονται τώρα και σε όρκο τιμής ότι θα δώσω ως Περιφερειάρχης και την ψυχή μου για αυτή την Εθνικά ευαίσθητη ακριτική περιοχή. "

Ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτηων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, έκανε από την. Κομοτηνή και εν συνεχεία από την Αλεξανδρούπολη, τις εξής δηλώσεις:...

«Εδώ και 38 χρόνια, από τότε που έχτιζα την ΕΤ3, γνώρισα τη Δράμα, τη Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο. Και δεν ήταν απλά μια γνωριμία, αλλά μία ολόκληρη περιοχή που δημοσιογραφικά την υπηρέτησα με πάθος, με συνέπεια, με συνεχείς παρεμβάσεις μου και με πάμπολλα ταξίδια, μέχρι και πολύ πρόσφατα με το μικρόφωνο στο χέρι, μπροστά από μία κάμερα.

Και ήταν η συνέχεια, η τωρινή, της κοινοβουλευτικής μου πορείας ως Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπου έδωσα όλο μου το βάρος στα μείζονα εθνικά ζητήματα που αφορούν και την Μακεδονία (δεν παραδίδουμε το όνομά της στα Σκόπια) και την Θράκη. Μόνο για την Θράκη, που λόγω Προξενείου και Άγκυρας είναι σε επικίνδυνη κατάσταση, έκανα τόσες πολλές παρεμβάσεις στη Βουλή, όσο ούτε όλοι οι άλλοι Θρακιώτες βουλευτές μαζί. Το έχετε διαπιστώσει και από τις 21 επισκέψεις περιοδείες μέσα σε ελάχιστους μήνες.

Χώρια και η τραγική οικονομική ύφεση που μαστίζει όλη την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη. Και που έχει επιπτώσεις σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας, της λειτουργίας των νοσοκομείων, των σχολείων, ΑΕΙ ΤΕΙ, της πρωτογενούς παραγωγής. Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας.

Όλα αυτά και άλλα πολλά περισσότερα, με οδήγησαν σε ορισμένες αποφάσεις.

Η μη εντοπιότητα δεν αποτέλεσε τροχοπέδη. Όταν αγαπάς τη πατρίδα σου, αγαπάς κάθε γωνιά της. Πόσο μάλλον όταν έχεις γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και όταν αυτές εδώ είναι οι απόλυτα ευαίσθητες ακριτικές περιοχές. Από το Τριεθνές του Έβρου, μέχρι τη Δράμα, τη Θάσο και τη Σαμοθράκη. Και τη Λαδοξέρα. Τη Ζουράφα.

Είχα δεσμευτεί να κατέβω στην ΑΜΘ περιφέρεια, ως Περιφερειακός Σύμβουλος. Επιλέγοντας την Κομοτηνή. Για να καταδείξω ότι θα συνεχίσω να φωνάζω ΚΑΙ από απόσταση αναπνοής ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟΠ. Όπως το κάνω και ως Βουλευτής.

Με ομόφωνη απόφαση των Συντονιστικών Επιτροπών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά και όλων των παρόντων Πολιτευτών, μου προτάθηκε να ηγηθώ του ψηφοδελτίου ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Όχι μόνο για να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε και εγώ προσωπικά, ότι δεν μας αφορούν ψηφοθηρικά και αντεθνικά παιγνίδια με το Προξενείο, αλλά και ότι θα δώσουμε και τη ψυχή μας για την οικονομική ανασυγκρότηση όλων των νομών, για να δούμε, επιτέλους, ευτυχισμένες και ευτυχισμένους, χαμογελαστές και χαμογελαστούς, Ελληνίδες και Έλληνες. Όλων των πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Εγώ είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Έχω οδηγό την Παναγία και Προστάτες τον Άγιο Νικόλαο και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Αλλά σέβομαι και τον κάθε Μουσουλμάνο, τον Θεό που πιστεύει και τους προφήτες του.

Δεν μας κρατάει κανένας. Δεν εξαρτώμεθα από κανέναν. Δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στις κάλπες του Μαΐου.

Ξέρω ότι ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος απέναντι σε συνυποψήφιους που εναλλάσσονται χρόνια τώρα, στις καρέκλες, είτε των Νομαρχιών, είτε της Υπερνομαρχίας, είτε της Περιφέρειας.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους συναδέλφους μου που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια μας.
Από πλευράς Αντιπεριφερειαρχών, οι Συντονιστικές μας κατέληξαν στα εξής ονόματα:
Ροδόπη Κώστας Βουζουκίδης.
Καβάλα Στέλλα Γκανιάτσου
Δράμα Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης


Για την Ξάνθη το όνομα θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα, μέχρι την Κυριακή, επειδή γίνονται διαβουλεύσεις με δύο ικανότατες προσωπικότητες. Παρακαλώ λίγη υπομονή.

Όσο για τον Έβρο, τον άφησα τελευταίο, επειδή εδώ έχουμε μία ιδιαίτερα εκπληκτική πατριωτική κίνηση.

Αντιπεριφερειάρχης θέλησε να κατέβει ο συνάδελφός μου Μαρίνος Ουζουνίδης. Όπως μου είπε, η έδρα στη Βουλή δεν τον κρατά, μπροστά στην αγάπη του να υπηρετήσει από ακόμα πιο κοντά την ιδιαίτερη πατρίδα του. Αυτά τα λόγια και μόνο, δείχνουν το πάθος του ανθρώπου για τα χώματα που τον γέννησαν. Τον ευχαριστώ για την απόφασή του. Τον ευχαριστώ που θα με τιμήσει με την συνεργασία του.

Από δω και μπρος, με την ευθύνη του Επικεφαλής του ψηφοδελτίου, έχω επίσης επιλέξει και θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες. Θέματα Ανάπτυξης (και Τουρισμού) θα επωμισθεί ο Γιώργος Τσακίρης από την Καβάλα και θέματα Περιβάλλοντος και Αγροτικής Οικονομίας ο Παναγιώτης Λελιάτσος από τον Έβρο.

Τις επόμενες μέρες, σε συνεχόμενες μέρες, θα επισκεφθώ και τις πέντε πρωτεύουσες των νομών που συγκροτούν την Περιφέρεια. Όπως επίσης και τη Θάσο και τη Σαμοθράκη. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Εύχομαι καλό και έντιμο αγώνα σε όλους τους συνδυασμούς που θα κατεβούν στις Περιφερειακές εκλογές. Να ξέρουν, ότι εμείς δεν θα καταφύγουμε σε κτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Ούτε και στην βιομηχανία της λάσπης και των προσωπικών επιθέσεων.

Θα αγωνιστούμε με πολιτικούς όρους και με το Πρόγραμμά μας, που θα παρουσιάσω στις πρώτες επισκέψεις μου ανά νομό, που σας προείπα.

Εύχομαι, επίσης και όλα τα ΜΜΕ, έντυπα, ηλεκτρονικά και διαδικτυακά, να κρατήσουν ψηλά το επίπεδο της δημοσιογραφίας και να συμβάλλουν στην πραγματική προεκλογική ενημέρωση των Μακεδόνων και των Θρακιωτών.
Σας ευχαριστώ».

Στις δηλώσεις που έγιναν στην Κομοτηνή, έδωσαν το παρόν τους ο Περιφερειακός ΑΜ-Θ Οργανωτικός Περιφερειάρχης των ΑΝΕΛ Φώτης Καλένης, Πολιτευτές και εκπρόσωποι όλων των ΑΜ-Θ Συντονιστικών Επιτροπών του Κινήματος και ο υποψήφιος Θρακιώτης Ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 3/26/2014 08:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ο Τέρενς Κουίκ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες