ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαρτίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Γ. Χατζημαρκάκης: " Τρόικα: Ο σύγχρονος Ηρώδης. "

Η Ελλάδα βιώνει μια ανήκουστη αύξηση στη νεογνική θνησιμότητα. Στο 43% ανέρχεται το ποσοστό των θανάτων στα νεογέννητα από τότε που τέθηκαν σε εφαρμογή τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα.

Οι πολιτικές της Τρόικα στην Ελλάδα, έχουν οδηγήσει σε μια κοινωνικο-οικονομική κρίση που έχει προκαλέσει την πιο μεγάλη καταστροφή που έχει βιώσει η χώρα από ...
τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έφερε στο φως μερικές από τις πολύ σοβαρές επιπτώσεις που έχουν προκύψει από αυτά τα μέτρα για το ελληνικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Η δημόσια Υγεία στην Ελλάδα εκτός από το αυξημένο ποσοστό θνησιμότητας νεογνών, καταγράφει επίσης μια απότομη αύξηση σε ασθένειες όπως η ελονοσία και η φυματίωση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, οργανώνει σήμερα στις Βρυξέλλες συνέντευξη τύπου με θέμα της συνέπειες των μέτρων λιτότητας στη δημόσια Υγεία της Ελλάδας.

Η συνέντευξη τύπου έχει τίτλο “Τρόικα, ο σύγχρονος Ηρώδης” και θα γίνει την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα ASP 5 G2 (Raoul Wallenberg Room) του Ευρωκοινοβουλίου στις 12:00 το μεσημέρι. Ο κ. Χατζημαρκάκης θα υποδεχθεί τον κύριο επιβλέποντα της μελέτης που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας στο παγκοσμίου φήμης ιατρικό περιοδικό Lancet, κ. Αλέξανδρο Κεντικελένη, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο οποίος θα δώσει μια εικόνα για την οικονομική κρίση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Επίσης, παρών θα είναι και ο κ. Κώστας Νικολαράκης Εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Μαζί, θα αναλύσουν τις επιπτώσεις για το ελληνικό σύστημα δημόσιας υγείας καθώς και το τι πρέπει να κάνει η Ε.Ε. για να αποτρέψει μια ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/05/2014 09:06:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Γ. Χατζημαρκάκης: " Τρόικα: Ο σύγχρονος Ηρώδης. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες