ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο Μπαλτάκος ήταν τρόφιμος του κλειστού περίγυρου Σαμαρά...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης στην πατρίδα μας βασιλεύει, η διαφθορά, η φαυλότητα, η απατεωνιά, η κλεπτομανία, η ατιμωρησία.

Αυτές τις βλαβερές παθογένειες, για την κοινωνία μας, τις «μεγαλούργησαν» τα πολιτικά φαύλα κόμματα που δεν ήθελαν το ελληνικό κράτος να είναι ένα θεσμικό κράτος όπου θα εφαρμόζονται οι νόμοι χωρίς φεγγίτες και παραθυράκια, αλλά ήθελαν να είναι ένα κράτος διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο προς όφελος όλων των...
εμπλεκομένων!

Αυτοί λοιπόν, οι διαβρωμένοι πολιτικοί προύχοντες, κυρίως οι συμμετέχοντες στα δυο κόμματα και της σημερινής συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) αλλά και τα διαπλεκόμενα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοεργολάβων των Δημοσίων έργων με μπροστάρηδες τους υποταγμένους στα διαπλεκόμενα συμφέροντά τους, κατ΄ ευφημισμό «μεγαλοδημοσιογράφοι», εξακολουθούν να το παίζουν αδαείς και προσπαθούν ακόμη και σήμερα να μας πείσουν πως τα Μνημόνια θα θεραπεύσουν την κρίση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας.

Ξεχνούν όμως, να μας θυμίσουν πως η αιτία της κρίσεως η οποία έχει εξαθλιώσει την πατρίδα μας και την κοινωνία μας είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα που προκάλεσε την κρίση και αποτέλεσμα αυτής της κρίσης είναι τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.

Αυτό το πολιτικό σύστημα είναι το μόνο υπεύθυνο για το διαχρονικό εκφαυλισμό των θεσμών και του κρατικού μηχανισμού.
Αυτό το πολιτικό προσωπικό και οι παράνομες δυνάμεις της διαμεσολάβησης και της διαπλοκής.
Αυτό το σαθρό πολιτικό σύστημα, έχει βαθιές ριζωμένες παθογένειες και στρεβλώσεις που αντανακλούν στην εύρυθμη λειτουργία του νεοελληνικού κράτους.

Έτσι, σήμερα κατάφεραν να δημιουργήσουν πλήρη και ολοκληρωτική αποστροφή της κοινωνίας από την πολιτική, αφού πλέον, δεν μπορούν να έχουν εξαρτώμενους τους πολίτες-ψηφοφόρους στις αιώνιες υποσχέσεις τους.

Θα μου επιτραπεί όμως, να θεωρώ πως η χειρότερη κυβέρνηση στα χρόνια της Μεταπολιτεύσεως, είναι η Κυβέρνηση Σαμαρά. Αρχικά η τρικομματική – ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ - και στη συνέχεια η δικομματική συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Και πιστεύω πως είναι χειρότερη και από του Γιώργου Παπανδρέου, γιατί ακόμη ηχούν στα αυτιά του εμβρόντητου Ελληνικού λαού, οι υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά, αρχικά προκειμένου να εκλεγεί αρχηγός του κόμματός του και στη συνέχεια για να γίνει Πρωθυπουργός.

Άραγε, ποιος θα ξεχάσει τις προεκλογικές υποσχέσεις του σύγχρονου Μαυρογιαλούρου στο Ζάππειο Μέλαθρο;
Ποιος θα ξεχάσει τις αντιμνημονιακές κορώνες του Αντώνη Σαμαρά;
Ποιος θα ξεχάσει την υπόσχεσή του πως μόλις γίνει Πρωθυπουργός θα συστήσει μια και μόνη εξεταστική επιτροπή προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς λόγοι που η χώρα δέθηκε πισθάγκωνα στο καταστροφικό Μνημόνιο;

Ο Ελληνικός λαός οφείλει να μην ξεχνά τα παραπάνω, όπως οφείλει να θυμάται πως ο Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε τη διακυβέρνηση της χώρας σε παλαιούς φίλους και παρέες του από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης.
Του κόμματος δηλαδή, που δημιούργησε ο ίδιος προκειμένου να καταστρέψει τη δεξιά Παράταξη και να μονιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ στην Εξουσία.

Έτσι, μόλις έγινε Πρωθυπουργός εμπιστεύθηκε τη χώρα στους Σταμάτη, Μουρούτη, Λαζαρίδη, Μπαλτάκο και αρκετούς άλλους.
Σ΄ αυτή την «παλιοπαρέα» που μεγάλωσε με κάποιους νεοφερμένους υποτακτικούς του, όπως ο Δένδιας, ο Αθανασίου κ.α.
Αυτοί όμως, οι «εργάτες» του Σαμαρά - που ήταν η σειρά τους να απολαύσουν τους καρπούς της εξουσίας - δεν έφταναν για να καταστρέψουν τη χώρα!
Χρειάζονταν και πολιτικούς «φίλους» που θα στήριζαν το καταστροφικό και μειοδοτικό τους έργο.

Πολιτικούς «φίλους» σαν το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, που κατά το παρελθόν και μόνο στο άκουσμα των ονομάτων τους έβγαζαν σπυριά.
Όπως, επί παραδείγματι, ο σημερινός υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος είχε δηλώσει στις 26 Οκτωβρίου 2011 στο ραδιοσταθμό «Βήμα FM»: “Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ συνιστά κοινοβουλευτική χούντα”.
Αλλά από ότι φαίνεται στην πολιτική δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ!

Ωστόσο, αυτή η σημερινή δικομματική κυβέρνηση έχει υπερβεί τα εσκαμμένα.
Έχει καταπατήσει το Σύνταγμά μας, έχει ευνουχίσει τη Δημοκρατία, έχει καταργήσει τον Κοινοβουλευτισμό!

Νομοθετεί με «Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» υπό τη μορφή της κατεπείγουσας συζήτησης στη Βουλή και με ισχνές πλειοψηφίες. Καταγγέλλει τους πολιτικούς της αντιπάλους ως συμμετέχοντες σε εγκληματικές οργανώσεις και με τη βοήθεια της «αδέκαστης» και «ανεξάρτητης» ελληνικής δικαιοσύνης προφυλακίζει εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό, εκπροσώπους του.
Ο ιδεολογικός αντίπαλος τρομοκρατείται και επικρέμεται επί της κεφαλής του η απειλή της φυλάκισης.

 
Δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός, πως το ΚΚΕ έχει λουφάξει στη γωνιά του και δεν ενοχλεί καθόλου το Σύστημα της συγκυβέρνησης.
Δεν είναι τυχαίο που δεν ορθώνει πολιτικό ανατρεπτικό ανάστημα, που απορρέει από τη δογματικότητά του.
Δεν είναι τυχαίο πως το ΠΑΜΕ δεν κάνει απεργίες, και όταν κάνει, «φροντίζει» να έχει μικρή συμμετοχή για να βάζει βούτυρο στο ψωμί της μακροημέρευσης της συγκυβέρνησης.

Όμως, είτε το θέλουν είτε όχι, μετά τις προχθεσινές καταγγελίες Μπαλτάκου στην «εξομολόγησή» του στο Βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Ηλία Κασιδιάρη, η μειοδοτική κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί πλέον, να σταθεί.

Η χώρα ευρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο, όχι μόνο για τις ευρωπαϊκές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και για Εθνικές εκλογές.
Γιατί είναι τελείως απίθανο η κυβέρνηση Σαμαρά να αντέξει τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων Μπαλτάκου.

Των αποκαλύψεων των δικών της ανώτατων στελεχών που εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται διά της ομολογίας τους πως το Σύνταγμα έχει καταλυθεί de facto. Έχει καταλυθεί από πράξεις και παραλήψεις υπουργών της κυβερνήσεως (Αθανασίου – υπουργός Δικαιοσύνης και Δένδιας – υπουργός Προστασίας του Πολίτη) οι οποίοι έχουν ορκιστεί ενώπιον Θεού και λαού να το υπηρετούν και να το προστατεύουν.

Υπερασπιστές αυτών των επίορκων υπουργών τα ΜΜΕ των διαπλεκόμενων μεγαλοκαναλαρχών, που ειδικά αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και με στομφώδεις κρωγμούς προσπαθούν να παραπλανήσουν το λαό μας, περί της παράνομης, τάχατες, υποκλοπής των ομολογιών ανόμων μεθοδεύσεων της πολιτικής σπείρας του εσμού των καταπατητών του Συντάγματος της πατρίδος μας, οργάνων των ξένων τοκογλύφων δανειστών μας.

Άλλωστε, η νομικίστικη επιχειρηματολογία τους, φωτογραφίζει την αδυναμία των ισχυρών παραγόντων του καταρρέοντος πολιτικού Συστήματος, να διασώσουν τους εαυτούς τους και τους εν αμαρτίαις συμβούλους και συνεργάτες τους, από τα χειρότερα που δεν θα είναι άλλα από την ηθική και πολιτική τους διαπόμπευση και τις ποινικές τους διώξεις, από την επικείμενη απώλεια της πολυπόθητης γι΄ αυτούς εξουσίας. Τότε θα θυμηθούν τη ρήση του Ιταλού ποιητή, Δάντη (1265-1321) που ήταν σα να γράφτηκε γι΄ αυτούς: “Ουκ έστιν θλίψις μείζων του ενθυμίσθαι χρόνων ευδαιμόνων εν συμφοραίς”.

Κλείνοντας, να αναφέρω πως θα πρέπει να αναμένουμε όλοι με αγωνία και ενδιαφέρον τις νέες αποκαλύψεις Μπαλτάκου που θα ακολουθήσουν, όπως ήδη προανήγγειλαν οι Βουλευτές της «Χρυσής Αυγής».

Γιατί, ο Τάκης Μπαλτάκος δεν είναι μόνο ο επί δεκαετίες «κολλητός» του Αντώνη Σαμαρά.
Δεν είναι μόνο ένας εκ των ανθρώπων που τον στήριξε στην πολιτική του έρημο.
Δεν είναι μόνο ο άσπονδος φίλος που συνδεόταν με όλο το οικογενειακό περιβάλλον Σαμαρά και ως εκ τούτου ήταν τρόφιμος του κλειστού περίγυρού του.

Ο Τάκης Μπαλτάκος γνωρίζει πάρα πολλά για τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο Τάκης Μπαλτάκος, γνωρίζει πως μεθοδεύτηκε η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το «βρώμικο» ΄93, από το Σαμαρά!
Γνωρίζει τις πολύχρονες κλειστού τύπου σχέσεις του Σαμαρά με τη Siemens.
Γνωρίζει πως και από ποιους χρηματοδοτήθηκε η Πολιτική Άνοιξη (ΠΟΛ.ΑΝ).

Ο Τάκης Μπαλτάκος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύνταξη του εξωδικαστικού συμβιβασμού Δημοσίου-Siemens που ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο 2 δις ευρώ, καταστρατηγώντας την μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, στα χρονικά.

Γνωρίζει ο Αντώνης Σαμαράς πως ο Τάκης Μπαλτάκος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο!
 Γνωρίζει πολύ καλά πως έφτασε το πολιτικό του τέλος και ακολούθως θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα για εκείνον.
Θα χρειαστεί από μέρους του πολύ, μα πάρα πολύ κουράγιο!

Παναγιώτης Αποστόλου.
egerssi@otenet.gr
twitter: @egerssi
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/08/2014 12:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Μπαλτάκος ήταν τρόφιμος του κλειστού περίγυρου Σαμαρά..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες