ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Το "Μπαλτάκος gate" τελειώνει τον Σαμαρά...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις Μπαλτάκου, για ωμή και ιταμή παρέμβαση-εντολή των Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου προς την «Ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, με σκοπό την προφυλάκιση άνευ επαρκών αποδεικτικών στοιχείων – σύμφωνα με τον Μπαλτάκο – βουλευτών του καθ΄ όλα νόμιμα εκλεγμένου κόμματος «Χρυσή Αυγή», έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό άνευ προηγουμένου και η κυβέρνηση έντρομη και πανικόβλητη, προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της.

Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, από τη στιγμή που ο...
Τάκης Μπαλτάκος, ήταν ο επί δεκαετίες «κολλητός» του Αντώνη Σαμαρά.

Ήταν ο επί δεκαετίες άνθρωπος του οικογενειακού του περιβάλλοντος και ως εκ τούτου ήταν τρόφιμος αυτού του κλειστού περίγυρου Σαμαρά.
Ήταν εκείνος ο οποίος στήριξε τον Αντώνη στα δύσκολα χρόνια της «πολιτικής του ερήμου».

Ως εκ τούτου, ο Τάκης Μπαλτάκος γνωρίζει πάρα πολλά για τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο Τάκης Μπαλτάκος, γνωρίζει πως μεθοδεύτηκε η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το «βρώμικο» ΄93, από το Σαμαρά!

Γνωρίζει τις πολύχρονες κλειστού τύπου σχέσεις του Σαμαρά με την πολυεθνική εταιρεία Siemens. Γνωρίζει πως και από ποιους χρηματοδοτήθηκε η Πολιτική Άνοιξη (ΠΟΛ.ΑΝ).

Ο Τάκης – νομικός συμβουλάτορας Αντώνη - έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύνταξη του εξωδικαστικού συμβιβασμού Δημοσίου-Siemens που ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο 2 δις ευρώ, καταστρατηγώντας τη μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, στα χρονικά.

Γνωρίζει και άλλα πάρα πολλά ο Τάκης Μπαλτάκος και τρέμει ο Αντώνης Σαμαράς μήπως το story των αποκαλύψεων έχει και άλλα σενάρια.

Έτσι, μετά από νέα κυβερνητική παρέμβαση προς τη Δικαιοσύνη, η οποία δυναμιτίζει τη Δημοκρατία, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ζήτησε τη σύλληψη ακόμα και βουλευτών, μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, αν τις επόμενες ημέρες δει το φως της δημοσιότητας και άλλο dvd το οποίο θα ήταν προϊόν υποκλοπής, άρα θα ήταν παράνομο.

Δηλαδή, αντί η «Ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη να χαρακτηρίσει ως νόμιμο το υλικό που αναφέρεται σε κακουργηματικές πράξεις πολιτικών προσώπων και δη κυβερνητικών, παρ΄ ότι προέρχεται από υποκλοπή συνομιλιών, εκείνη καταστρατηγώντας κάθε λογική, προσπαθεί να προστατέψει την κακουργηματική παρανομία εκείνων των πολιτικών προσώπων που παρέβησαν τον Όρκο τους προς το Θεό, ό,τι θα ενεργούν ως θεματοφύλακες των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.

Αυτή, είναι ευθεία καταπάτηση του Συντάγματος της χώρας και των δικαιωμάτων των πολιτών, και σκοπό έχει να αφήσει στο απυρόβλητο και το ακαταδίωκτο την πολιτική κακουργηματική παρανομία.

Άλλωστε, πως θα μπορούσε να πράξει αλλιώς, η διορισμένη από την κυβέρνηση «Ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας, αντί να έχει ήδη συλληφθεί για την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και την καταπάτηση του Συντάγματος, έχει την ευχέρεια να κάνει διαγγέλματα προς τον Ελληνικό λαό:
«Είμαι εκείνος που πολέμησε εξ αρχής τη “Χρυσή Αυγή” και δεν θα επιτρέψω σε καμιά εγκληματική οργάνωση να γίνει ο ρυθμιστής της πολιτικής ζωής της χώρας».

 Βέβαια, φρόντισε πρώτα να ενημερώσει κατάλληλα τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και η οποία διήρκησε μισή ώρα, και τον εταίρο του στη συγκυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά την σύσκεψη που ακολούθησε.

Τα όσα όμως, είπε ο Πρωθυπουργός μας σ΄ αυτό το διάγγελμα, πιστεύω πως είναι οδυνηρά για την πατρίδα μας και επικίνδυνα για τη Δημοκρατία της.

Και αναλύω παρακάτω το γιατί:
  • • «…πολέμησα εξ αρχής τη “Χρυσή Αυγή”…»: Στο σημείο αυτό ο Πρωθυπουργός δηλώνει ξεκάθαρα, πως πολέμησε το νόμιμα εκλεγμένο κόμμα της “Χρυσής Αυγής”, από μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού, εξ αρχής! Που σημαίνει πως ο πόλεμος αυτός σχεδιάστηκε από τον Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων, πριν ακόμη η «Ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη ασχοληθεί με την «εγκληματική» της δράση. Άρα, μήπως η δίωξη είναι πολιτική και γι΄ αυτό στοχοποιήθηκε εξ αρχής!

  • «…δεν θα επιτρέψω σε καμιά εγκληματική οργάνωση…»: Τι εννοεί άραγε ο ποιητής; Από πού αντλεί τη δικαιοδοσία να υποκαθιστά την «Ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, η οποία τελεί ακόμη προανάκριση για την υπόθεση της “Χρυσής Αυγής” και ως εκ τούτου δεν έχει ορισθεί ακόμη δικάσιμος ημερομηνία, και εξάγει το συμπέρασμα πως είναι εγκληματική οργάνωση; Η ρητορική του αυτή δεν σημαίνει πως ευθέως παρεμβαίνει στο έργο της «Ανεξάρτητης» Δικαιοσύνης, τρομοκρατώντας τα μέλη της και υπαγορεύοντας τις αποφάσεις της;

  • «…να γίνει ο ρυθμιστής της πολιτικής ζωής της χώρας»: Παραγνωρίζει ο Πρωθυπουργός πως ο απόλυτος ρυθμιστής της χώρας είναι μόνο ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός και αυτός αποφάσισε στις Εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 πως το κόμμα της “Χρυσής Αυγής” πρέπει να είναι στο Ελληνικό κοινοβούλιο, ελέγχοντας μαζί με τα άλλα κόμματα, την κυβερνητική εξουσία; Πολλώ δε μάλλον, όταν σήμερα όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα δίνουν σ΄ αυτό το κόμμα πολύ υψηλότερα ποσοστά από τις εκλογές του ΄12, που σημαίνει κε Πρωθυπουργέ πως: «ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε».

Συμπερασματικά, από τα παραπάνω αποδεικνύονται περίτρανα δυο πράγματα: 1ον, πως η κυβέρνηση παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης και υπαγορεύει τις αποφάσεις της, και 2ον, πως η Δικαιοσύνη – στα υψηλά κλιμάκια - δεν είναι Ανεξάρτητη, από τη στιγμή που διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση!

Ωστόσο, στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2011, ο αντιμνημονιακός Αντώνης Σαμαράς, ως αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, γνώριζε πως η Δικαιοσύνη δεν είναι Ανεξάρτητη και είχε υποσχεθεί πως ως Πρωθυπουργός θα θεραπεύσει αυτήν την παθογένεια της Πολιτείας:
«…οι Δικαστές θα είναι επαρκείς σε αριθμό, θα αποφασίζουν ελεύθεροι από σκοπιμότητες, πιέσεις και επιρροές. Θα αλλάξει ο τρόπος ανάδειξης της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων, με τη συμμετοχή των ιδίων των Δικαστών, ώστε να κοπεί ο ομφάλιος λώρος Εκτελεστικής και Δικαστικής Εξουσίας…». 

Άρα, σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, η Δικαιοσύνη ήταν όντως τυφλή και οι Δικαστές δεν αποφάσιζαν ελεύθεροι και δέχονταν πολιτικές πιέσεις και επιρροές. Παραδεχόταν ο Αντώνης Σαμαράς, πως υπήρχε ποδηγέτηση της Δικαστικής Εξουσίας από την Εκτελεστική Εξουσία.

Γι΄ αυτό υποσχόταν πως θα έκοβε τον ομφάλιο λώρο που ένωνε τις δυο Εξουσίες! Και τελικά, τι έχει πράξει σήμερα μετά από δυόμιση χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς ως Πρωθυπουργός της χώρας;
Απολύτως τίποτε!

Απεναντίας, συνεχίζει να κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό, προφανώς θεωρώντας τον χαχόλο, από τη στιγμή που δήλωνε στις 4 Νοεμβρίου 2013 στο Mega σε συνέντευξη του στον Γιάννη Πρετεντέρη, στο κανάλι δηλαδή, της πολιτικής διαπλοκής και του «ξεπλύματος» των ανομημάτων των αρεστών του, πολιτικών προσώπων: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο προς τους υπουργούς και να πω, πείτε στους Δικαστές να τους κρατήσουνε; Είδατε να συμβεί αυτό, τουλάχιστον στην αρχή; Άλλωστε, ήμουν στην Αμερική!».

Όμως, δυστυχώς για τον Πρωθυπουργό της χώρας, ήλθε η «εξομολόγηση» του Γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκου στον Ηλία Κασιδιάρη, που ανατρέπει όλα τα επιχειρήματα του Αντώνη Σαμαρά και καταδεικνύει περίτρανα πως όχι μόνο δεν «έκοψε τον ομφάλιο λώρο της Εκτελεστικής και Δικαστικής Εξουσίας», όπως είχε υποσχεθεί, αλλά τουναντίον επιδείνωσε ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση με ένα και μόνο σκοπό, τη διατήρηση του ιδίου στην εξουσία.

Συνεπώς, θα πρέπει να γνωρίζει ο Αντώνης Σαμαράς, πως παρ΄ότι στο ζήτημα της δίωξης της “Χρυσής Αυγής”, του παρέχει απόλυτη ασυλία όλο το «Συνταγματικό Δημοκρατικό Τόξο», το «Μπαλτάκος Gate» θα είναι ο ομφάλιος λώρος που θα πνίξει εκείνον και την κυβέρνησή του.

Γιατί, ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται ο Πρωθυπουργός της πατρίδος μας να εκτελεί αποφάσεις του Αμερικάνικου Σιωνιστικού λόμπυ και του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου (Κ.Ι.Σ) και ούτε βεβαίως, η Βουλή των Ελλήνων να λειτουργεί με 294 βουλευτές σήμερα και ίσως ακόμη λιγότερους αύριο, με αποτέλεσμα να νομοθετεί η Βουλή για πολύ σοβαρά θέματα που άπτονται της ζωής της σημερινής αλλά και της αυριανής γενεάς Ελλήνων, με λιγότερους από τους 151 βουλευτές που ορίζεται ως η πλειοψηφία!

Κλείνοντας, να αποσαφηνίσω προς κάθε κακόπιστο και κακόβουλο, πως την ίδια ακριβώς θέση θα διατύπωνα, εάν στη θέση της «Χρυσής Αυγής» βρισκόταν το ΚΚΕ ή όποιο άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα.
Γιατί, έτσι θεωρώ πως συμβάλλω στην προάσπιση της Δημοκρατίας!

Και δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για καλύτερη και περισσότερο πλατιά Δημοκρατία. Δε θα πάψω να προσπαθώ με τις μικρές μου δυνάμεις, να περιφρουρώ το κοινοβουλευτικό μας Πολίτευμα, από εκείνους που επιδιώκουν την κατάλυσή του!


Παναγιώτης Αποστόλου 
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 4/14/2014 11:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το "Μπαλτάκος gate" τελειώνει τον Σαμαρά..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες