ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Δείξε μου τους φίλους σου….

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός .
Είναι πασίγνωστη η παροιμία «δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι….».

Έτσι και ο κύριος Σαμαράς.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις ποιος είναι… Αρκεί να δεις τους φίλους του!
 Ποιοι τον συμβουλεύουν και τον υπερασπίζονται για να ...
καταλάβει κανείς ποιοι μας διοικούν!

Αφορμή για τις σχέσεις αυτές μας έδωσε άρθρο που διαβάσαμε σε ιστοσελίδα που όπως λέγεται εκφράζει τις απόψεις του Μεγάρου Μαξίμου και «κατακεραύνωνε» την κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
 Και τι δεν διαβάσαμε σε αυτό το άρθρο.
 Για υπονόμευση της ΝΔ, ότι εξ αιτίας της κας Ντόρας μίκρυνε στις προηγούμενες εκλογές το κόμμα αυτό, τι ότι τον κροταλία δεν τον ξαναβάζεις στο σπίτι σου αλλά τον πατάς στο κεφάλι…

Αφορμή για όλα αυτά ήταν η δήλωση της κας Μπακογιάννη ότι, «τα κόμματα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών», επειδή μόνο σε αυτές τις εκλογές «η ψήφος είναι πολιτική. Ενώ στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα»…

Δηλαδή τι δήλωσε η κα Μπακογιάννη που τους ενόχλησε;
 Το αυτονόητο…
Τίποτα παραπάνω.
Τώρα με τα εσώψυχα και τις σκέψεις της κόρης του επιτίμου, δηλαδή γιατί έκανε τώρα αυτές τις δηλώσεις, που αποσκοπεί, και τα παρόμοια, εμάς τουλάχιστον δεν μας απασχολούν.

 Εμάς απλά μας ενδιαφέρει αν ισχύει αυτό που δήλωσε η κα Μπακογιάννη.
 Όσον αφορά δε τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση θα θυμίσουμε μια «λεπτομέρεια».
 Την νίκη σε αυτές τις εκλογές, ο κάθε υποψήφιος την πιστώνει στον εαυτό του, ενώ την ήττα στο κόμμα!
Ας μην ξεχνάμε πόσες φορές ο δημαρχιακός θώκος έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη και για να φτάσει κανείς στην αρχηγία ενός κόμματος…

Αλλά ούτε εκεί είναι το «κυρίως» θέμα, για εμάς τουλάχιστον…
 Είναι το ποιος τα γράφει αυτά, για ποιον; Κάποιοι που λέγεται ότι εκφράζουν τις απόψεις κ. Σαμαρά, για την κυρία Μπακογιάννη…

 Δηλαδή τότε οι Νεοδημοκράτες τι θα έπρεπε να λένε, να γράφουν, για τον κύριο Σαμαρά;
Αυτός δεν μίκρυνε το κόμμα;
Αυτός μάλιστα δεν έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, την κυβέρνηση της ΝΔ;
Αυτός δεν δημιούργησε το αλήστου μνήμης εκείνο «από-κόμμα», την Πολιτική Άνοιξη;

Άρα εδώ ισχύει και άλλη μια πασίγνωστη παροιμία.
Είπε ο «γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»!

Αυτόν τον κύριο δεν τον περιμάζεψε στην συνέχεια και τον έβγαλε από την πολιτική αφάνεια η Νέα Δημοκρατία.
 Αλλά η εν λόγω ιστοσελίδα στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα έγραψε και κάτι άλλο «ωραίο».
 Ότι «το μέγεθος της αγνωμοσύνης της κυρίας εκφράζεται και με το γεγονός ότι ο Αντ. Σαμαράς έκανε τον αδελφό της (με τις γνωστές ... ικανότητες) υπουργό και τον γιό της υποψήφιο Περιφερειάρχη».

Χρειάζεται λοιπόν κάτι άλλο για να αντιληφθούν όλοι ποιος, ποιοι μας κυβερνούν;
Ο πρωθυπουργός της χώρα, έχει βάλει υπουργό, και μάλιστα σε καίριο υπουργείο, έναν με «γνωστές …ικανότητες» απλά και μόνο για να ικανοποιήσει την αδελφή του εν λόγω υπουργού!
Και σε καιρό ανείπωτης κρίσης!
Ήμαρτον Θεέ μου, που λέει και ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος…

Αλλά ο κύριος Σαμαράς έχει και άλλους φίλους… πολλούς…
Ένας από αυτούς είναι και ο κύριος Παπασταύρου.
 Δυστυχώς καμία σχέση με αυτόν από την Ελληνική ταινία το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο… δηλαδή του Θεμιστοκλέους Παπασταύρου…
Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες εντελώς τυχαία ο Τύπος έχει κατακλυστεί από δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν ως τον νέο τσάρο της οικονομίας.

 Θα μας πείτε υπάρχει κάποιος καλύτερος για να αναλάβει την θέση αυτή;
Φυσικά και όχι!
Και πως καταλήξαμε εμείς σε αυτό το συμπέρασμα;
Μα διαβάζοντας την λίστα Λαγκάρντ!

Ως γνωστόν σύμφωνα με τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ,το όνομα του κ. Παπασταύρου εμφανίζεται σε αυτήν ως συνδιαχειριστή λογαριασμού 550 εκατ. δολαρίων…
Ο ίδιος το αρνείται και μάλιστα τόνιζε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον εν λόγω λογαριασμό και ότι η μόνη εμπλοκή του στη λίστα σχετίζεται με λογαριασμό 5,4 εκατ. δολαρίων πελάτη του.
Οι εξηγήσεις του έγιναν αποδεκτές από τον κ. Σαμαρά και δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο η θέση του στο στενό πρωθυπουργικό σύστημα εξουσίας, όπως γράφτηκε στα ΜΜΕ!

Άλλωστε γιατί να μην γίνουν δεκτές από τον κύριο Σαμαρά οι εξηγήσεις;
Αν του ζητούσε να παραιτηθεί, το επόμενο βήμα θα ήταν να παραιτηθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Άλλωστε είναι σε όλους γνωστό ότι πολλοί δικηγόροι εμφανίζονται ως διαχειριστές λογαριασμών όταν δεν θέλει να εμφανιστεί ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Τώρα για ποιους λόγους γίνεται αυτό, εμείς είμαστε πολύ λίγοι για να τους αντιληφθούμε…
Λέτε να είναι λόγω «ξεπλύματος», λόγω «φοροδιαφυγής», γιατί κάποιος θέλει να «κρύψει» εισοδήματα;
Κάποιος να μας διαφωτίσει…

Μήπως έπρεπε οι δικαστικές αρχές να ξεδιαλύνουν το θέμα αυτό;
Ο Οικονομικός Εισαγγελέας;

Ένα όμως είναι αυτό που μας ανησυχεί πραγματικά…
Η οικογενειοκρατία.
Μήπως γίνει ο κ. Παπασταύρου υπουργός Οικονομικώς και μας «κουβαλήσει» και την μητέρα του και τον πατέρα του στο Υπουργείο…

Και μην παρεξηγηθούμε, τα γράφουμε αυτά θεωρώντας ότι είναι εν ζωή και καλά και οι δύο τους, και κάνουμε τον συνειρμό ότι αφού τους είχε συνδικαιούχους σε ένα τραπεζικό λογαριασμό που διαχειριζόταν για λογαριασμό ενός Έλληνα επιχειρηματία, θα είναι και στενότατοι συνεργάτες του….
Άλλωστε πρέπει να είναι πάγια τακτική οι δικηγόροι που είναι διαχειριστές τέτοιων λογαριασμών επιχειρηματιών να βάζουν ως συνδικαιούχους τους γονείς τους…
Τέτοια εμπιστοσύνη τους έχουν οι επιχειρηματίες!

Τώρα μια ιστορία που είχε ακουστεί στα Αθηναϊκά σαλόνια για την κόρη «ταμία» κάποιου πολιτικού που «κληρονόμησε», δεν ήταν συνδικαιούχος, τεράστια κατάθεση γιατί αποβίωσε ο πατέρας της πριν προλάβει να μεταφέρει τα χρήματα στον δικαιούχο, και μετά η ίδια δεν επέστρεφε τα χρήματα στον δικαιούχο, αν αληθεύει η ιστορία αυτή, θα είναι και μοναδική περίπτωση!

 Βέβαια ο κύριος Σαμαράς όπως αναφέρουμε και ανωτέρω για τον λόγο που εξηγήσαμε αποδέχθηκε τις εξηγήσεις του κ. Παπασταύρου.
Σιγά μην παραιτηθεί για αυτό τον λόγο.

 Εδώ δεν παραιτήθηκε με την υπόθεση Μπαλτάκου, για το αλισβερίσι του με την Χρυσή Αυγή και όλα τα άλλα, το λιγότερο υποτιμητικά για αυτόν, που ακούσαμε όλοι στο περίφημο βίντεο.

 Εδώ δεν παραιτήθηκε για τα όσα δεινά επέβαλε στον Ελληνικό λαό, για αυτό θα παραιτηθεί;

Πάντως εμείς με το δημοσίευμα της φιλικής προς το Μαξίμου ιστοσελίδας, όπως λέγεται, θα συμφωνήσουμε λόγω συνθηκών σε ένα σημείο.
 Ότι τον κροταλία τον πατάς στο κεφάλι…
Δεν τον ξαναβάζεις σπίτι σου…

 Σκεφθείτε πόσα δεινά θα είχαμε αποφύγει όλοι μας αν είχε γίνει αυτό εδώ και μερικά χρόνια…
Μπορεί να είχε γίνει και πάλι επιχειρηματίας…
Της πίτσας ή ότι άλλου….

Από τι θα είχαμε γλυτώσει…
Πωπώωωωω!
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/29/2014 02:22:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Δείξε μου τους φίλους σου…. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες