ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Δημοκρατία και εκλογές για κλάματα…

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός .
Τι κρίμα που ζούμε σε αυτή την πανέμορφη και ευλογημένη χώρα ως ιθαγενείς και όχι ως τουρίστες! Πραγματικά κρίμα!

Γιατί;
Μα γιατί τα όσα συμβαίνουν εδώ επηρεάζουν τις ζωές όλων μας και δυστυχώς με πολύ άσχημο τρόπο. Ενώ αν είμαστε τουρίστες, και είχαμε ...
εξασφαλίσει τα προς το ζην, θα το διασκεδάζαμε…
Θα γελάγαμε με την κατάντια του πολιτικού συστήματος, με τα «μπινελίκια» (συγχωρήστε μας την επιστημονική ορολογία) που πέφτουν μεταξύ των πολιτικών, με τα μαγειρέματα προκειμένου να διασώσουν αλλήλους και εαυτούς…

 Μιλάμε για το γέλιο…
Για την κατάντια…
Για τους πολιτικάντηδες της πλάκας…

Από πού να αρχίσουμε;
Από το παράσιτο;
Δηλαδή τον κύριο Κουβέλη όπως τον χαρακτήρισε ο κύριος Βενιζέλος!

Αλλά εμείς έχουμε μια απορία, για την ακρίβεια πολλές…
Όταν συγκυβερνούσαν την χώρα οι κκ Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, δεν ήταν παράσιτο ο τελευταίος;
Αυτός που συγκυβερνά με παράσιτο, που είναι «κολλητός» με παράσιτο τι είναι;
Και αυτός που έκανε στην διάρκεια της συγκυβέρνησης τον φίλο του παράσιτου «για να την κάνει» την τελευταία στιγμή και έτσι να εξαναγκάσει σε φυγή από την συγκυβέρνηση την ΔΗΜΑΡ τι είναι;
Πχ αναίσχυντο τσιμπούρι;

Και ως γνωστόν παράσιτο στη Βιολογία χαρακτηρίζεται ο οργανισμός που ζει και αναπτύσσεται μαζί και σε βάρος άλλου οργανισμού, που χαρακτηρίζεται ξενιστής, από τον οποίο και τρέφεται με τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες.
Τελικά μπας και είναι όλοι τους πολιτικά παράσιτα γιατί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.
 Ζουν και αναπτύσσονται σε βάρος όλου του Ελληνικού λαού, πλην των ολιγαρχών φυσικά!

Αλλά πάνω από όλα σε αυτή την χώρα είναι η δημοκρατία «τους».
 Όχι απλά η δημοκρατία…
Η δημοκρατία «τους», με έμφαση στο «τους».

 Πρόκειται για μια δημοκρατία όπου όλα γίνονται λάστιχο και ερμηνεύονται ανάλογα με το προσωπικό συμφέρον των κυβερνόντων!

 Για παράδειγμα: με τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο (παλιά τέχνη της συγκυβέρνησης κόσκινο) περί «πιστωτικών ιδρυμάτων».
Η τροπολογία που υπογράφουν οι υπουργοί Γ. Μιχελάκης, Κυρ. Μητσοτάκης και Γ. Στουρνάρας και η οποία κατατέθηκε... το απόγευμα της Παρασκευής (25/4/2014) στη Βουλή, προβλέπει ότι «Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των τριάντα ημερών οι επικεφαλής των περιφερειακών και δημοτικών συνδυασμών επιτρέπεται να εμφανίζονταισε πάσης φύσεως εκπομπές δημόσιων ή ιδιωτικών ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης, παροχής κάθε μορφής συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών, καθώς και σε διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες υπό οποιαδήποτε μορφή χωρίς περιορισμό εμφανίσεων».
Ενώ με τον νόμο Ραγκούση του 2010 υπήρχε περιορισμός.

Και φυσικά ισχύει μόνον για τους επικεφαλής των συνδυασμών γιατί αυτοί τους ενδιαφέρουν.
 Και ΟΧΙ για τις ευρωεκλογές!
Για να προωθήσουν τα ψηφοδέλτια των δικών τους, όχι τους υποψηφίους, αυτούς που κατά τα άλλα δεν τους ξέρουν μια που τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας δεν έδωσαν χρίσμα σε κανέναν!
Χαχαχάααα!
Αχ πως γελάσαμε.

Και μια μικρή απορία: Πότε ψήφιζαν το σωστό;
Μόλις πριν από 4 χρόνια που προσπαθούσαν να επιβάλλουν ισονομία και ισότιμη μεταχείριση ή τώρα που το κάθε μέσο ενημέρωσης θα πράξει όπως γουστάρει;
Ολιγάρχες για σας κτυπάει η καμπάνα…
Είδατε πως σας συμπεριφέρεται η συγκυβέρνηση…
 Τι σας χαρίζει κάθε τόσο….
Ε, και εσείς πρέπει να πράξετε τώρα το «καθήκον» σας και να την στηρίξετε!

Αλλά η δημοκρατία «τους» δεν σταματά εδώ…
Μοιράζουν και την έκτακτη οικονομική επιχορήγηση για τα κόμματα έντιμα και σωστά και κυρίως δημοκρατικά.

Βλέπετε για τα κόμματα υπάρχουν πάντοτε χρήματα.
Που θα βρεθούν;
 Θα κόψουμε κάτι από συντάξεις, από επικουρικά, από την υγεία και ότι άλλο χρειαστεί.
Πως λέγεται το κόμμα που θα επιχορηγηθεί;
ΠΑΣΟΚ!
 Μπράβο κερδίσατε σε επιχορήγηση 1,5 εκατομμύριο ευρώ μια και στις εθνικές εκλογές πήρατε 12%, αλλά όμως στις προηγούμενες ευρωεκλογές είχατε πάρει 37%!
 Και το 1821 είχατε πάρει 50%!

Πως λέγεται το κόμμα σας; ΣΥΡΙΖΑ!
Ανάθεμα την ώρα κατάρα την στιγμή…
Πάρτε «χαριστικά» 370.000…

Άμα πια…
Μας ζαλίσατε εσείς και όλα τα άλλα κόμματα…

Αλλά το γέλιο μας δεν σταματά εδώ.
Έχουμε και παράγοντες του εξωτερικού που μας διασκεδάζουν.
Διαβάσαμε σήμερα ότι ο οίκος Standard & Poors υποβάθμισε 15 ευρωπαϊκές τράπεζες!
 Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η Barclays Credit Suisse και η Deutsche Bank…

Ως αιτία αναφέρεται το ότι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο συμφώνησαν σε ένα νομοθετικό πλαίσιο που θα αποτρέπει τις κυβερνήσεις από το να συμμετέχουν στη διάσωση των προβληματικών τραπεζών.

Αντιθέτως προχθές ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's, αναβάθμισε τις προοπτικές του ελληνικού τραπεζικού συστήματος σε σταθερές από αρνητικές σημειώνοντας ότιη μεταβολή αυτή αντανακλά τις προσδοκίες για την επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη το 2014-15, μετά από έξι χρόνια ύφεσης.
Άχ μια προσδοκία τι μπορεί να πετύχει!

Εμείς που έχουμε την προσδοκία να γίνουμε εκατομμυριούχοι σύντομα μπορούμε να πάρουμε κάποια εκατομμύρια ευρώ σε δάνειο από τις Τράπεζες;
 Να όπως έγινε με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, με τον φερέγγυο Καρούζο, και τόσους και τόσους άλλους…
Προφανώς δε οι τράπεζες μας δεν είναι ούτε προβληματικές, ούτε τις αφορά αυτό που αποφάσισε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!
Θαύμα θαύμα!

Πάντως εμείς θα γελάσουμε, και μάλιστα με την καρδιά μας, και σε μία άλλη στιγμή…

Όταν το βράδυ των εκλογών, όπως ελπίζουμε και προσευχόμαστε, κλάψουν για τα καλά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών όλα αυτά τα παράσιτα της πολιτικής που μας κυβερνούν ή μας συγκυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/30/2014 09:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Δημοκρατία και εκλογές για κλάματα…"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες