ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Mπαλτάκος, Κασιδιάρης κι ο λάκκος με τα φίδια...

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Παρακολουθούμε τις τελευταίες δυό-τρείς μέρες, τα βοθρολύμματα που ξεχείλισαν από το βόθρο της κομματοκρατίας και η μπόχα τους ζέχνει ανυπόφορα στην ατμόσφαιρα, με την απλή σκέψη πως αυτά τα περιττώματα, καθορίζουν την καθημερινότητά μας, τη ζωή μας, το αν θα είμαστε ευτυχείς ή δυστυχείς !

Ανελέητα εκατέρωθεν ”καρφώματα” φίλων, “εξ απορρήτων” και μέχρι χθές “κολλητών” στο ρετιρέ της Ολιγαρχίας, ξεσκεπάζουν το...
ρυπαρό περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπνέει, εργάζεται, σκέφτεται και αναπτύσσεται το καθεστώς πολιτικό προσωπικό που κυβερνά τη Χώρα, μέσα από τους σκοτεινούς και γλιστερούς λαβυρίνθους της κομματοκρατίας.

Είναι αυτά τα ίδια πρόσωπα που, στο ενδιάμεσο διάστημα της μεταξύ τους λυσαλέας διαμάχης για τη λαφυραγώγηση της Χώρας, αποφασίζουν για για το αν αύριο θά έχεις το σπίτι σου, τη δουλειά σου, τα παιδιά σου, την υγεία σου, την ίδια την πατρίδα σου !

Η προπαγάνδα του καθεστώτος, δεν θα αφήσει να φανεί αυτή η φρικτή ασκήμια.
Θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κάτω από την επιφάνεια η οποία θα δείξει μία (τάχατες) διαπάλη μεταξύ της “Αστικής” Δημοκρατίας και της (τάχατες) “αντισυστημικής” “Χρυσής Αυγής”.

Όμως, με μία πιο διεισδυτική ματιά, θα δούμε πως όλα αυτά τα γεγονότα εντάσσονται στην εσωτερική διαμάχη της πολιτικής Ολιγαρχίας όπου, ο “φασισμός των γραβατοφόρων” με προκάλυψη την χλαμύδα της “Αστικής Δημοκρατίας” επιτίθεται στον “φασισμό των ροπαλοφόρων”, προκειμένου να στήσει απέναντι έναν οφθαλμοφανή φασισμό, ώστε ο δικός της (που είναι βαθύτερος και καταστρεπτικότερος) να περάσει, όχι απλά απαρατήρητος, αλλά και σαν ενάντιος και πολέμιος του φασισμού !

Για να “φάει” ο κόσμος κι αυτό το παραμύθι, θα πρέπει να ξεχάσει αυτό που ζεί στο πετσί του, το γεγονός δηλαδή, ότι ο “φασισμός των γραβατοφόρων” (που προσωποποιείται στα πρόσωπα του πολιτικού προσωπικού του συστήματος) είναι αυτός που παρέδωσε τη Χώρα σε εξωχώριες δυνάμεις, αντιθέτων συμφερόντων, όπως είναι παντού και πάντοτε επί της Υφηλίου τα συμφέροντα δανειστή και δανειζόμενου, ανίκανου να καταβάλει τη δόση του.... και είναι αυτός (ο “φασισμός των γραβατοφόρων”, το καθεστώς πολιτικό σύστημα, η Δημοκρατία τραβεστί ) που, όχι μόνον επιτηρεί την τήρηση των όρων αυτής της παράδοσης, αλλά και εξέθρεψε τον φασισμό των ροπαλοφόρων (τη ΧΑ).

Η προπαγάνδα αυτής της φασιστικής Ολιγαρχίας, “θα τα δώσει όλα”, ακόμα μία φορά, προκειμένου να πείσει ότι η “αστική Δημοκρατία” (όπως αυτοβαπτίζεται ο φασισμός των γραβατοφόρων) δίνει μάχη με τον φασισμό!...
Τον φασισμό που είναι το alter ego τής Ολιγαρχίας αυτής, ο άλλος εαυτός της, ο πραγματικός ....

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν πιστεύουν στα μάτια τους και στα αυτιά τους;

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν μόνον στο τι τους λέει και τους δείχνει η προπαγάνδα του πραγματικού εχθρού τους, από την τηλεόραση ;

Πόσο βαθειά μπορεί να είναι η λοβοτομή και η απώλεια της κριτικής ικανότητας από την Ελληνική κοινωνία;

Όσο εμείς καθόμαστε στον καναπέ μας,
αυτοτιμωρούμενοι θεατές της καταστροφής μας
τόσο οι δυνάστες και οι τύραννοι μας
θα θρονιάζονται καλύτερα
στις καρέκλες της εξουσίας και στο σβέρκο μας
και τόσο περισσότερο θα βασανίζουν τη ζωή μας.

Δυνάστες και τύραννοι μας, είναι το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων που απαρτίζουν το καθεστώς πολιτικό σύστημα και σίγουρα είναι όσοι, όχι μόνο κρύβουν την (φανερή, πλέον, σε όλους) Αλήθεια, αλλά και αυτοί που (όποτε θυμούνται) την λένε, αλλά δεν θυσιάζουν τις “καρέκλες” τους για την ανατροπή του Ψέμματος και την επικράτηση τής Αλήθειας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/11/2014 12:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Mπαλτάκος, Κασιδιάρης κι ο λάκκος με τα φίδια..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες